Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen.
 

Gratis matraswissel

1x hardheid wijzigen

Ergosleep®-verdeler

ontdek jouw SLAAP-DNA® 

gezond slapen en leven met martine prenen en hans van alphen

Gezond slapen en leven

Hans Van Alphen & Martine Prenen

Een gezonde levensstijl en voldoende ergonomische beweging bevorderen je slaapkwaliteit. En daar pluk je de volgende dag de vruchten van. Klinkt als muziek in de oren? Happiness Coach/mediafiguur Martine Prenen en ex-tienkamper/kinesist Hans Van Alphen geven je enkele eenvoudige tips waarmee je zelf aan de slag kan. 

slaapspecialist sleeplife

Onze missie? Jouw slaapkwaliteit verbeteren.

We tillen je slaapkwaliteit naar een hoger niveau door een onderbouwd slaapsysteem voor te stellen, dat volledig aan je behoeften voldoet. Een bed waarin jouw lichaam volledig recupereert van wat jij overdag doet. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Op maat van jouw lichaam. Op maat van jouw leven.

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Veel slaap- en leesgenot

Kamp je met slaapproblemen en ben je op zoek naar de oorzaak of oplossing? Plan je een aankoop of heb je net een slaapoplossing gekocht en wil je daar graag advies rond? Wil je op de hoogte zijn van de laatste slaapkamertrends of lifestyletips? In onze blog verzamelen we tal van interessante artikelen die je helpen om beter te slapen.

Download het Sleeplife® Slaapboek

Zet de eerste stappen naar een nachtrust op maat van jouw leven. Laat je inspireren door het Sleeplife® Slaapboek.

download slaapboek

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En blijf up-to-date van slaaptips en acties