Bedkaders

bedframe kopen

Geef je lattenbodem meer cachet

Een boxspring is standaard gestoffeerd, waardoor die meteen een luxueuze uitstraling krijgt. Maar wist je dat je met een lattenbodem hetzelfde resultaat kan bereiken? Door te kiezen voor een bedkader of bedframe van bij Sleeplife® dat bij je slaapkamerinrichting past, maak je van je bed het pronkstuk van de ruimte. 

Wat is een bedframe?

Een bedframe is een bedconstructie zonder lattenbodem en matras. Je kan het bedkader helemaal naar wens samenstellen. Het comfort en de veerkracht ervan zijn volledig afhankelijk van het type matras en de lattenbodem. Dit alles in tegenstelling tot een boxspring of letterlijk vertaald ‘box met veren’ - waar al veren in verwerkt zitten.

bedkader sleeplife detail

Wil je een bedframe kopen? 

Op zoek naar een bedframe? Of heb je nog andere vragen? Kom gerust eens langs in de Sleeplife®-beddenwinkel in jouw buurt. Onze slaapadviseurs geven je graag advies bij de zoektocht naar jouw ideale bedkader.

Zoek je een nieuw bed? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je te adviseren, zonder dat je hoeft te wachten. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

bedkader sleeplife detail

Groot assortiment bedframes

In ons assortiment van bedframes vind je tal van stijlen en formaten. In hout, ijzer of aangekleed met stof of lederlook. En dat is nog niet alles, je kan ook zelf houtstructuur kiezen. Zo hebben we bij Sleeplife® houten bedkaders in massief beukenhout en eikenhout. Beide houtsoorten hebben een hoge kwaliteit en zijn uiterst duurzaam en robuust. Liever lederlook of gestoffeerd? Bij Sleeplife® heb je keuze tussen een waaier aan stoffen. Je vindt gegarandeerd een bedframe dat goed staat in je slaapkamerinterieur. 

Laat je inspireren door de mooiste bedkaders

Met een bedframe alleen ben je dus niet zo veel. Je hebt op zijn minst nog een kwalitatieve lattenbodem – al dan niet verstelbaar- en een matras nodig die bij je past. Wil je alles erop en eraan? Werk je bedkader dan nog af met een hoofdbord in de stijl die je wil.

O ja, wist je dat je ook de pootjes onder je bedkader zelf kan kiezen? Wat een luxe! Laat je alvast inspireren door de mooiste bedcombinaties. 

bedpoten
bedframes in verschillende afmetingen

Bedframes in verschillende afmetingen

Bezoek je een Sleeplife® beddenwinkel, dan tref je bedframes in verschillende formaten. Keuze tussen bedkaders voor één persoon en twee personen. Hieronder vind je de meest gekozen afmetingen voor bedkaders:

  • bedframe 180x200, 180x210, 180x220

  • bedframe 160x200, 160x210, 160x220

  • bedframe 140x200, 140x210, 140x220

  • bedframe 120x200, 120x210, 120x220

  • bedframe 90x200, 90x210, 90x220