Boxsprings

boxspring kopen sleeplife

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring?

Doet een boxspring je denken aan dat prachtige hotelbed op vakantie? Of vind je het gewoon een stijlvol, elegant en luxueus bed? Is het tijd om je lattenbodem te vervangen?

Boxsprings zijn een van de populairste bedden van deze tijd. Niet alleen omdat ze mooi ogen, maar ook omdat ze erg comfortabel liggen. Als ze van goede kwaliteit zijn tenminste én over een matras beschikken die bij je lichaam past.

Welke boxspring voor jou geschikt is, hangt volledig af van jouw slaapvoorkeur en -behoeftes. Onze slaapadviseurs helpen je graag met persoonlijk slaapadvies. Daarom zijn onze boxsprings niet online te koop. Wil je een boxspring kopen? Maak dan gerust een afspraak of kom eens langs in 1 van de 22 Sleeplife®-winkels. Dan begeleiden we je naar een voelbaar betere nachtrust.

De voordelen van een boxspring kopen bij Sleeplife®

 • Onze boxsprings zijn op en top ergonomisch. Zeg rug-, schouder-, heup- of nekpijn dus vaarwel!
 • Bij Sleeplife® vind je boxsprings die je kan aanpassen aan jouw SLAAP-DNA®.
 • Voor elk budget vind je bij ons een kwalitatieve boxspring.
 • Bij Sleeplife® krijg je meer boxspring voor dezelfde prijs. Je betaalt namelijk hetzelfde voor een boxspring met een lengte van 200 cm als voor een exemplaar van 210 cm lang.
 • Wat meer plaats nodig naast je partner, of ga je gewoon graag royaal breed liggen? Geen probleem, voor een boxspring van 180 cm betaal je evenveel als een van 160 cm breed.
 • Je kan je boxspring helemaal zelf aankleden met het juiste bedkader, de perfecte stof, je ideale kleur... Creëer zo je eigen unieke slaapwereld.
 • Slapen jij en je partner liever elk op jullie eigen boxspring? Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.
 • Liever een elektrisch verstelbare versie? Geen probleem: bij Sleeplife® vind je boxsprings in vlakke én elektrische uitvoering.
 • Keuzestress? Onze slaapadviseurs helpen je graag in je zoektocht naar de boxspring op maat van jouw lichaam.
Voordelen boxspring Sleeplife

Op zoek naar de ideale boxspring? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je slaapprofiel te analyseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 boxspringwinkels.

sleeplife boxspring belang bedbodem

Waarom een bedbodem wél belangrijk is

“Je slaapkwaliteit hangt af van je matras, niet van je bedbodem.” Het is een mythe die helaas nog steeds in stand wordt gehouden. Hecht er echter geen geloof aan. Waarom niet? Simpel, leg je matras gewoon eens op de grond. Of erger, leg ze eens in een hangmat. Je voelt meteen het verschil.

Het is belangrijk om te weten dat je lichaam pas de juiste ondersteuning krijgt als matras en bedbodem optimaal samenwerken. Is dat niet het geval? Dan heb je het ideale recept voor nek-, rug- of schouderpijn.

sleeplife boxsprings sfeer

Boxsprings in alle afmetingen

Wees gerust, bij Sleeplife® vind je alleen maar kwalitatieve boxsprings. eenpersoonsboxsprings, tweepersoonsboxsprings en twijfelaars in tal van uitvoeringen en formaten. De meeste slapers bestellen boxsprings in maten als 70x200, 80x200, 90x200, 120x200,140x200, 160x200, 180x200 cm. Natuurlijk zijn er nog meer afmetingen beschikbaar. Zowel in de breedte als in de lengte. Zo ga je best voor een boxspringbed van 210 of 220 cm lang als je nogal groot bent.

Zelfs een bed op maat van je lichaam is mogelijk. Vertrouw erop dat onze boxsprings je lichaam precies ondersteunen waar dat nodig is. Daarvoor zorgen onze ervaren specialisten. Zij begeleiden je stap voor stap naar jouw ideale boxspring. Wil je besparen op een nieuwe boxspring? Profiteer dan zeker van onze promoties en ontdek welke toonzaalmodellen we in de aanbieding hebben.

sleeplife verstelbare boxspring

Een boxspring heeft zoveel voordelen

 • een boxspring heeft een luxueuze uitstraling
 • de instaphoogte van een boxspring is vaak iets hoger
 • de combinatie box-matras garandeert een goede ventilatie
 • je hebt keuze tussen vaste en elektrische boxsprings

Boxspring kopen? Ga voor een bedcombinatie

Ben je nog op zoek naar jouw slaapoplossing om voelbaar beter te slapen? Wil je een boxspring kopen? Kies dan voor een boxspring-bedcombinatie van Sleeplife® of Ergosleep®. Waarom? Een bedcombinatie is veel voordeliger dan je bedbodem en matras apart te kopen. Bovendien kan je je bedcombinatie volledig zelf samenstellen:

 • kies zelf je breedte en lengte
 • kies zelf je hoofdbord
 • kies zelf je bedpoten
 • kies je stof of lederlook (verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende stoffen)

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 180x200 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 160/180x200/210 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 160/180x200/210 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 160/180x200/210/220 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 160/180x200/210/220 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

* De hieronder vermelde vanaf-prijs geldt voor een vaste boxspring, formaat 160/180 x 200/210/220 cm, en is steeds aangepast aan de meest recente prijzen.

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

Elektrisch verstelbare of niet-verstelbare boxspring?

Heb je een boontje voor een elektrische boxspring? Goed nieuws! Bij Sleeplife® vind je boxsprings met één, twee of zelfs vier elektrische motoren. Dat betekent dat je niet alleen rug- en benengedeelte kan verstellen. Ook je hoofd en knieën zet je met de afstandsbediening in de gewenste positie. Eén druk op de knop en hop!

Heb je genoeg aan een vaste boxspring? Why not! In een niet-verstelbare boxspring slaap je even goed. En bovendien is die ook iets goedkoper. Mooi meegenomen, dus. 

Waarom is een aangepaste bedhoogte belangrijk?

Een aangepaste bedhoogte zorgt voor heel wat comfort. Ga eens op de rand van het bed zitten. Vormen je knieën in de plooi minstens een hoek van 90 graden? Dan heb je een ideale instaphoogte. Wat zijn de voordelen daarvan?

 • je stapt comfortabel in en uit het bed
 • het bed is makkelijker op te maken
 • poetsen onder het bed wordt een stuk eenvoudiger
sleeplife boxspring instelbare hoogte

Blijf jong met een hooglaag-bed

Hét moderne seniorenbed

 • dankzij de instelbare instaphoogte kan je makkelijker in en uit bed
 • je kan makkelijk onder je bed stofzuigen zonder je rug te belasten
 • doordat je bed wieltjes heeft, kan je eenvoudig je bed verschuiven
 • minder belasting van je rug wanneer je je bed opmaakt

Van bedbodem tot complete boxspring

Bij een nieuwe boxspring hoort natuurlijk een goede matras. Een goede boxspring met een versleten matras heeft geen enkel nut. Pas als matras en matrasdrager optimaal samenwerken, krijgt je lichaam de juiste ondersteuning. En daarna? Mix en match er op los. Werk je bed af met de geschikte stof en kleur en kies je voet- en hoofdbord. Zo maak je jouw (verstelbare) bedbodem helemaal uniek. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapplek.

O ja, wist je dat je ook de pootjes onder je boxspring zelf kan kiezen? Wat een luxe! Laat je alvast inspireren door de mooiste bedcombinaties. 

bedpoten