over sleeplife beddenwinkel

Slapen op maat van jouw leven

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en beddengoed in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Een succesformule, zo blijkt. Ondertussen telt Sleeplife® al 19 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen.

Als erkenning werd Sleeplife® in 2019 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

slaapcomfort sleeplife beddenwinkel

Onze missie? Jouw slaapkwaliteit verbeteren …

door een onderbouwd slaapsysteem voor te stellen, dat volledig aan je behoeften voldoet. Een bed waarin jouw lichaam volledig recupereert van wat jij overdag doet. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Op maat van jouw lichaam. En op maat van jouw leven.

Unieke slaapoplossingen dragen die visie uit

Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

bedden testen winkel

De winkel als draaiende motor voor beleving en advies

Jouw lichaam is uniek. Je hebt dus een uniek bed nodig. Dan verwacht je minstens gefundeerd en individueel advies, toch? Meer zelfs, misschien wil je inspiratie opdoen of de producten zelf voelen en testen. In dat geval is onze winkel het hart van alle beleving, slaap- en productadvies.

Wil je onze matrassen, hoofdkussens of andere slaapoplossingen testen? Benieuwd naar jouw slaapprofiel? Maak gerust een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.

slaapadvies

Vind de perfecte slaapoplossing met Sleeplife® MAPS

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.
 

Ervaar ook het comfort van onze website en webshop

Ontdek er ons volledige aanbod slaapoplossingen en de voordelen die ze je bieden. Laat je inspireren door de nieuwste slaapkamertrends of pak zelf je slaapproblemen aan met tal van interessante slaaptips. Vind en bestel online wat je zoekt in een paar eenvoudige kliks.

Download het Sleeplife® Slaapboek

Zet de eerste stappen naar een nachtrust op maat van jouw leven. Laat je inspireren door het Sleeplife® Slaapboek.

download slaapboek

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.