Over Sleeplife®

Over Sleeplife®

Voelbaar beter slapen

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en bedtextiel in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Een succesformule, zo blijkt.

Ondertussen telt Sleeplife® al 22 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen. Als bekroning werd Sleeplife® in 2023 voor een derde keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie ‘slapen’.

slaapcomfort sleeplife beddenwinkel

Onze missie? Jouw slaapkwaliteit verbeteren …

door een onderbouwd slaapsysteem voor te stellen, dat volledig aan je behoeften voldoet. Een bed waarin jouw lichaam volledig recupereert van wat jij overdag doet. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust zodat jij voelbaar beter slaapt.

Unieke slaapoplossingen dragen die visie uit

Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

bedden testen winkel

De winkel als draaiende motor voor beleving en advies

Jouw lichaam is uniek. Je hebt dus een uniek bed nodig. Dan verwacht je minstens gefundeerd en individueel advies, toch? Meer zelfs, misschien wil je inspiratie opdoen of de producten zelf voelen en testen. In dat geval is onze winkel het hart van alle beleving, slaap- en productadvies.

Wil je onze matrassen, hoofdkussens of andere slaapoplossingen testen? Benieuwd naar jouw slaapprofiel? Maak gerust een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.

slaapadvies

Vind de perfecte slaapoplossing met Sleeplife® MAPS

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.
 

Waarom niet alle slaapoplossingen online te koop zij

Waarom niet alle slaapoplossingen online te koop zijn

Sleeplife® gelooft in de kracht van persoonlijk slaapadvies. We maken er al jarenlang het verschil mee, dag én nacht. Een goed gesprek met een ervaren slaapexpert en een nauwkeurige meting zijn de start van elke zoektocht naar een bedbodem en/of matras. Pas dan kunnen we een slaapsysteem voor je samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en slaapvoorkeur. Omdat advies en meting dus cruciaal zijn, verkopen wij onze boxsprings en lattenbodems niet online.

Geen zorgen, want onze slaapadviseurs staan altijd voor je klaar. Maak gerust een afspraak in 1 van de 22 Sleeplife®-winkels. Dan begeleiden we je naar een voelbaar betere nachtrust.

verantwoorde prijzen

Kwalitatieve slaapoplossingen, verantwoorde prijzen

Bij Sleeplife® gaan we op zoek naar kwaliteitsvolle, duurzame slaapoplossingen voor een perfecte nachtrust. Hoe we dat kunnen garanderen? Wij detecteren doorlopend de nieuwste trends en ontwikkelingen, om de kwaliteit van ons gamma te verhogen.

We willen dus geen prijsbreker zijn, maar gaan altijd op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing op maat. Met als resultaat: een zalige nachtrust voor onze klanten.

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.