ergosleep belevingsstudio

Ontdek het bed op maat van jouw lichaam

De SLAAP-DNA® Actiedagen liepen t.e.m. 23 november 2019

Op zoek naar een zalige nachtrust? Tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen t.e.m. 23 november kon je tot € 1.000 korting genieten op een selectie Ergosleep®-slaapsystemen. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio. In België kennen trouwens al 250.000 mensen hun SLAAP-DNA®. Waar wacht jij nog op?

Deze actie is afgelopen

De SLAAP-DNA® Actiedagen gemist, maar toch het comfort ervaren van een bed dat afgestemd is op jouw lichaam? Aarzel niet en kom langs in 1 van onze 19 Sleeplife®-beddenwinkels. Onze slaapexperts maken altijd graag tijd vrij om je uitgebreid en persoonlijk te adviseren.

SLAAP-DNA®

Wat is SLAAP-DNA® precies?

Je SLAAP-DNA® of slaapprofiel vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem: een uiterst gepersonaliseerde bedoplossing, helemaal op maat van jouw lichaam. Want slapen in een bed dat niet aan jouw behoeftes voldoet, is als stappen met de schoenen van een ander. Door jouw SLAAP-DNA® te meten en te integreren in je Ergosleep®-bedbodem ben je verzekerd van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam. Zo word je uitgerust en zonder rugpijn wakker.

gratis slaap dna meting

Gratis SLAAP-DNA®-meting in de Ergosleep®-belevingsstudio

Droom je van een bed op maat van jouw lichaam? Alles begint met de meting van jouw slaapprofiel. Kom langs in 1 van onze 19 winkels en laat jouw SLAAP-DNA® gratis meten in onze Ergosleep®-belevingsstudio.

Ontdek jouw SLAAP-DNA®

korting op ergosleep bedcombinaties

Tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Een bed op maat van jouw lichaam was nog nooit zo dichtbij. Nog t.e.m. 23 november geniet je tot € 1.000 voordeel op een selectie Ergosleep®-bedcombinaties. Je kan zowel lattenbodems als boxsprings inclusief matras kopen, helemaal afgestemd op jouw SLAAP-DNA®. Benieuwd welke bedcombinaties we voor je in petto hebben?

Ontdek je ideale bedcombinatie

korting op matrassen

Tot € 400 korting op Ergosleep®-matrassen

Heb je een X- of een Y-profiel? Bij Sleeplife® meten we je lichaamsbouw om je matras helemaal te personaliseren. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning. Profiteer nu van kortingen tot € 400 op jouw ideale matras!

Ontdek onze selectie voordelige matrassen

Voordelen SLAAP-DNA® bed

Wat zijn de voordelen van een SLAAP-DNA®-bed?

Een bed dat afgestemd is op jouw lichaam vangt de drukverschillen van je lichaam op de matras op. Hierdoor krijgt het overal de juiste ondersteuning. Je lichaam wordt helemaal gedragen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert van wat het overdag doet.
  • Aangezien je bed is afgestemd op je lichaamsprofiel vind je meteen de juiste slaaphouding.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan.
  • Omdat je er zo'n goede nachtrust hebt opzitten, ben je ook overdag minder vermoeid.
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.
Je matras op maat in 3 stappen

Je SLAAP-DNA® tot in je matras

Om een goede nachtrust te garanderen, is het niet voldoende om je SLAAP-DNA® alleen in je bedbodem te integreren. Je matras is minstens even belangrijk. Waarom zou je een matras kopen die niet op jouw lichaam is afgestemd? In de matrassen van Ergosleep® wordt het comfort en de zonering volledig afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning. Maar hoe vind je nu de matras op maat van jouw lichaam? Wel, onze slaapexperts ontdekken het samen met jou in 3 stappen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.