Ergosleep® Belevingsstudio

SLAAP-DNA® Dagen gemist? Je kan nog steeds je slaapprofiel ontdekken!

Twee keer per jaar organiseert Sleeplife® de SLAAP-DNA® Dagen. Tijdens deze actieperiode kan je gratis je slaapprofiel laten meten in onze Ergosleep® belevingsstudio. Bovendien geniet je dan korting op een selectie van Ergosleep®-slaapsystemen. Zo ben je zeker dat je Ergosleep®-bedcombinatie volledig afgestemd is op jouw lichaam. Momenteel zijn er geen SLAAP-DNA® Dagen.

Heb je de SLAAP-DNA® Dagen gemist en wil je toch een bed dat volledig is afgestemd op jouw lichaam? Wees gerust: je kan altijd terecht in 1 van onze 19 Sleeplife®-beddenwinkels om je slaapprofiel te laten meten. Helemaal gratis! In België kennen trouwens al 250.000 mensen hun SLAAP-DNA®. Waar wacht jij nog op?

SLAAP-DNA®

Wat is SLAAP-DNA® precies?

Je SLAAP-DNA® of slaapprofiel vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem: een uiterst gepersonaliseerde bedoplossing, helemaal op maat van jouw lichaam. Want slapen in een bed dat niet aan jouw behoeftes voldoet, is als stappen met de schoenen van een ander. Door jouw SLAAP-DNA® te meten en te integreren in je Ergosleep®-bedbodem ben je verzekerd van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam. Zo word je uitgerust en zonder rugpijn wakker.

Korting op Ergosleep®

Voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Actie gemist? Wees gerust: ook buiten de actieperiode geniet je voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze Ergosleep® belevingsstudio. Zo ben je zeker dat je Ergosleep® bedcombinatie volledig afgestemd is op jouw lichaam. Ben je benieuwd welke bedcombinaties we voor je in petto hebben?

Voordelen SLAAP-DNA® bed

Wat zijn de voordelen van een SLAAP-DNA®-bed?

Een bed dat afgestemd is op jouw lichaam vangt de drukverschillen van je lichaam op de matras op. Hierdoor krijgt het overal de juiste ondersteuning. Je lichaam wordt helemaal gedragen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert van wat het overdag doet.
  • Aangezien je bed is afgestemd op je lichaamsprofiel vind je meteen de juiste slaaphouding.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan.
  • Omdat je er zo'n goede nachtrust hebt opzitten, ben je ook overdag minder vermoeid.
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.
Je matras op maat in 3 stappen

Je SLAAP-DNA® tot in je matras

Om een goede nachtrust te garanderen, is het niet voldoende om je SLAAP-DNA® alleen in je bedbodem te integreren. Je matras is minstens even belangrijk. Waarom zou je een matras kopen die niet op jouw lichaam is afgestemd? In de matrassen van Ergosleep® wordt het comfort en de zonering volledig afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning. Maar hoe vind je nu de matras op maat van jouw lichaam? Wel, onze slaapexperts ontdekken het samen met jou in 3 stappen.