Beddenwinkels in België

Ben je op zoek naar een Sleeplife®-beddenwinkel in je buurt? Hier vind je een overzicht van alle Sleeplife®-winkels in Vlaanderen en Brussel. Ontdek snel de beddenwinkel in jouw buurt. Dankzij ons uitgebreid netwerk van 19 slaapwinkels krijg je gegarandeerd het beste advies voor een slaapoplossing op maat van jouw leven. Ontdek ons ruim assortiment boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, matras- en kussenbeschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en accessoires.

Bij Sleeplife® sta jij centraal. Daarom werd Sleeplife® in 2019 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

Onze winkels zijn tijdelijk dicht, maar een afspraak maken kan nu al!

Omdat ieders gezondheid primeert, zijn onze winkels tijdelijk dicht. Na 19 april lopen de coronamaatregelen echter ten einde en openen wij opnieuw de deuren! Bovendien hernemen wij dan de Outlet Days, waardoor je kan profiteren van kortingen tot 50%! Wil jij als eerste toeslaan? Maak dan nu alvast je afspraak bij je favoriete Sleeplife®-winkel!

Mochten de maatregelen toch verlengd worden, contacteren we je om een nieuwe datum te vinden.

Ruim aanbod boxsprings, matrassen en bedden

Ben je op zoek naar de slaapoplossing op maat van jouw leven? Dan ben je bij Sleeplife® aan het juiste adres. Als ervaren slaapadviseurs staan we niet alleen klaar om je persoonlijk slaapadvies te geven, we helpen je ook kiezen uit een ruim aanbod bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, beschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en accessoires.

Blijf op de hoogte

Ontvang ons slaapadvies en blijf op de hoogte van onze promoties