Beddenwinkels in België

Ben je op zoek naar een Sleeplife®-beddenwinkel in je buurt? Hier vind je een overzicht van alle Sleeplife®-winkels in Vlaanderen. Ontdek snel de beddenwinkel in jouw buurt. Dankzij ons uitgebreid netwerk van 18 slaapwinkels krijg je gegarandeerd het beste advies voor een slaapoplossing op maat van jouw leven. Ontdek ons ruim assortiment boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, matras- en kussenbeschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en accessoires.

Bij Sleeplife® sta jij centraal. Daarom werd Sleeplife® in 2019 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

Shop veilig, maak je afspraak

Shop 100% veilig en in alle rust

dankzij onze unieke voorzorgen

Gezond slapen betekent - meer dan ooit - gezond leven! Onze slaapexperts staan altijd klaar om je te begeleiden naar de perfecte slaapoplossing. Wees gerust, dankzij onze unieke voorzorgen kan je 100% veilig shoppen in elk van onze 18 winkels.

Plan je een bezoekje aan Sleeplife®? Maak dan een afspraak, snel en eenvoudig! Zo kunnen we ruim voldoende tijd voorzien om je uitgebreid en persoonlijk slaapadvies te geven. Ook zonder seintje ben je uiteraard meer dan welkom om bij ons te komen shoppen.

Kies je winkel

Ruim aanbod boxsprings, matrassen en bedden

Ben je op zoek naar de slaapoplossing op maat van jouw leven? Dan ben je bij Sleeplife® aan het juiste adres. Als ervaren slaapadviseurs staan we niet alleen klaar om je persoonlijk slaapadvies te geven, we helpen je ook kiezen uit een ruim aanbod bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, beschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en accessoires.

Blijf op de hoogte

Ontvang ons slaapadvies en blijf op de hoogte van onze promoties