Bedden van Sleeplife®

bedden van sleeplife

​​​​​​​Een nieuw bed kopen? 

Met Sleeplife® kies je voor slaapcomfort van de bovenste plank. Sleeplife® bedden worden samengesteld op basis van meer dan 35 jaar ervaring en knowhow. Bij ons vind je bedden in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Boxsprings en lattenbodems in allerlei breedte- en lengtematen. Of je nu gaat voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed of een twijfelaar.

Onze bedden beschikken bovendien over verschillende instaphoogtes en je kan ze uitrusten met verschillende types matrassen. Daarnaast heb je keuze tussen vlakke, elektrische en handverstelbare bedbodems. Maak je bed nog persoonlijker met de gewenste nachtkasten, bedkoffers, hoofdborden, enz.

Configureer je bed zoals jij dat wil

Op zoek naar je droombed? Kies de lattenbodem of boxspring die bij je past en ontdek de matras op maat van jouw lichaam. En daarna? Werk je bed af met de geschikte stof en kleur en kies je voet- en hoofdbord. Zo maak je jouw (verstelbare) bedbodem helemaal uniek. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld.

Kom je een bed testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

Gratis matraswissel

1x hardheid wijzigen

Ergosleep®-verdeler

ontdek jouw SLAAP-DNA® 

Vind je perfecte slaapoplossing met Sleeplife® Maps

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

slaapadvies beddenwinkel