Matras- en kussenbeschermers

matrasbeschermer kopen sleeplife

Kussen- of matrasbeschermer nodig?

Als je wil dat je matras of hoofdkussen zo lang mogelijk in perfecte staat blijft, dan is een beschermer zeker nuttig. Op die manier voorkom je dat er na verloop van tijd vlekken van zweet, urine of bloed op ontstaan. Bij Sleeplife® vind je matras- en kussenbeschermers in verschillende maten en kenmerken. Sommige beschermhoezen zijn ontworpen om een allergie voor huisstofmijt tegen te gaan, andere om overmatig zweten te verminderen. En ook wasbare en waterdichte matrasbeschermers tegen bedplassen of voor de bevalling kleuren ons gamma.

Verken gerust onze webshop of kom langs bij een Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Onze slaapadviseurs zoeken samen met jou naar een beschermer die past bij je persoonlijke behoeften. Zo ervaar jij optimaal slaapcomfort. 

Alle formaten, ook extra grote maten

Dankzij een matras- en kussenbeschermer blijven je matras en hoofdkussen altijd schoon en verleng je de levensduur ervan. Ze zijn er in verschillende maten en met verschillende eigenschappen. Voor hoofdkussens is het meest verkochte formaat 60x60 cm. Matrasbeschermers zijn het populairste in de maten 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm. 

Ben je nogal aan de grote kant? Ook grote maten maken deel uit van ons aanbod. Zo zijn de afmetingen 180x220 en 200x220 cm niet zo uitzonderlijk. Heb je een extra hoge of dikke matras? Zelfs dan ben je bij Sleeplife® aan het juiste adres. 

antiallergische matrasbeschermer met rits

Geef huisstofmijt geen kans

Heb je een zware huisstofmijtallergie? Dan volstaat een standaard matrasbeschermer doorgaans niet. De meeste beschermers dekken namelijk de onderzijde van je matras niet af. Gelukkig vind je bij Sleeplife® ook matrasbeschermers waarmee je je matras wél helemaal kan insluiten. Zo krijgt huisstofmijt bij jou geen kans.

beschermer kopen sleeplife

Matrasbeschermer of kussenbeschermer kopen bij Sleeplife®?

Kom gerust langs in een van onze 21 Sleeplife®-slaapwinkels. Samen met jou gaan we op zoek naar de geschikte beschermer voor je matras of hoofdkussen. Wil je liever je beschermer online kopen? Doe gerust en ervaar het comfort van onze webshop.