Accessoires

slaapkamer interieur decoratie

Interieurideeën voor je slaapkamer

Je slaapkamer is meer dan een plaats om te slapen. Het is jouw veilige haven, een oase van rust. Intiem en persoonlijk. En die mag er best gezellig uitzien. Sta bij de renovatie van je slaapkamer dus eens stil bij de inrichting ervan.

Bij Sleeplife® vind je heel wat design- en decoratiestukken om van jouw slaapkamer het mooiste stekje in huis te maken. Denk maar fotokaders als wanddecoratie, elegante vaasjes, designstoelen, karaktervolle vloerkleden, sfeervolle verlichting, mooie spiegels ... en nog veel meer woonaccessoires. Voor om het even welke stijl. Of je nu houdt van een landelijke, industriële, moderne of Scandinavische slaapkamerinrichting. Zelfs voor kinderkamers vind je de leukste slaapkamerideeën. Zowel voor jongens als meisjes. 

Geef je bed, jezelf of je slaapkamer nóg meer uitstraling

Slaapkamer inrichten? Verwen vrienden, familie of jezelf met de leukste slaapkameraccessoires van Sleeplife®.  

  • Handige slaapaccessoires die je nachtrust extra comfortabel maken.
  • Slaapkamerdecoratie die je slaapkamerinterieur naar een hoger niveau tilt.
  • Slaapkamerideeën die je bed nog knusser maken.
accessoires slaapkamer

Slaapkameraccessoires kopen bij Sleeplife®

Op zoek naar de ideale accessoires voor de inrichting van je slaapkamer? Bestel ze online in onze webshop of kom langs in de Sleeplife®-beddenwinkel in je buurt. Dan inspireren we jou met de leukste slaapkamerideeën om jouw nachtrust zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken. 

bedspreien sierkussen sleeplife

Bedspreien en sierkussens

Warmte en gezelligheid troef

Van die bedden vol kussens. Toegegeven, ze lijken niet meteen praktisch. Maar je slaapkamer ziet er wel supergezellig uit, toch? Sierkussens zijn er niet om op te slapen - gelukkig - maar zijn de perfecte decoratie om je slaapkamer warm in te richten. Naast sierkussens zie je ook vaak dat plaids en spreien de bedden sieren. Voor de warmte? Onder andere. Maar eigenlijk zijn ze puur decoratief. In de winter kies je voor bijvoorbeeld een fleece plaid, imitatiebontje of grof gebreide sprei voor een extra warme toets. In de zomer is een katoenen sprei een topper. Laat je inspireren door de verschillende materialen, kleuren, maten en opstellingen in de winkel. En creëer jouw ultieme droomwereld. 

 

Van het (nacht)kastje naar de ...

Wees gerust, bij Sleeplife® sturen we je nooit of te nimmer van het kastje naar muur. Veel liever begeleiden we je van het bed naar het nachtkastje. Ben je op zoek naar een exemplaar dat bij je bed of slaapkamerinterieur past? Of wil je je nachtkastje in dezelfde stof als je bed laten bekleden? Dat kan. Droom alvast weg bij een aantal prachtige uitvoeringen. 

slapen en ontspannen

Maak het jezelf gemakkelijk

We willen niets liever dan dat je helemaal relaxed aan je nachtrust of nieuwe dag kan beginnen. Daarom doen we er alles aan om dat mogelijk te maken. Hebbedingen als slaapmaskers, kamerjassen, fleeceponcho's, kersenpitkussentjes, onesies, knuffelberen, enz. helpen je lichaam te ontspannen. Het zijn kleine, fysieke hulpmiddelen, die mentaal een groot verschil kunnen maken.