Ergosleep®

Ergosleep® slaapoplossingen

De meest persoonlijke slaapoplossing

Helemaal afgestemd op jouw lichaam

Iedereen is uniek. Dus waarom zouden we dan allemaal hetzelfde bed moeten kopen? Laat staan dat we allemaal in hetzelfde bed moeten slapen.

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®, een volledig gepersonaliseerde slaapoplossing op basis van jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA®. Jouw persoonlijke meetresultaten passen we toe op je bedbodem, matras en kussen. Gedaan dus met twijfelen of je de juiste bed- of matraskeuze hebt gemaakt. Meten is weten.

Slapen zoals je bent: kan het nog persoonlijker?

Het SLAAP-DNA® van Ergosleep®

Jouw garantie op een zalige nachtrust

Het SLAAP-DNA® is de neerslag van een Digitale Nachtrust Analyse in de Ergosleep® Cocoon. Daarbij worden je gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel gemeten en in kaart gebracht. 

Het resultaat is voor iedereen anders en vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem: een uiterst gepersonaliseerde slaapoplossing. Een op en top ergonomisch bed. Helemaal op maat van jouw lichaam. Het verzekert je van een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Zo word je uitgerust en zonder rugpijn wakker.

Ergosleep® slaapoplossingen op maat van jouw SLAAP-DNA®

Jouw persoonlijke SLAAP-DNA® passen we toe op bedbodem, matras en kussen. Gedaan met twijfelen of je het juiste bed en de perfecte matras hebt gekozen. Want meten is weten.

Sleeplife® is exclusieve dealer van Ergosleep® in Vlaanderen. Wil je Ergosleep® beter leren kennen? Kom gerust langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Ergosleep® verdeler
Stel zelf je bed samen

Stel zelf je droombed samen met onze configurator

Combineer erop los

Niet alleen je lichaam is uniek, ook je smaak. Daarom biedt Ergosleep® je de keuze uit tal van afwerkingen. Naast de grote waaier aan stoffen en kleuren kan je ook de afwerking van je hoofdbord kiezen. Je kan zelfs de pootjes kiezen en je matras mee stofferen. Zo maak je jouw Ergosleep®-bedcombinatie nog persoonlijker.

Mix & match! Configureer je bed zoals jij dat wil: er zijn oneindig veel combinaties mogelijk.

Waarom kiezen voor Ergosleep®?

Ergosleep®-boxsprings en -lattenbodems zijn er in tal van formaten en met verschillende verstelmogelijkheden. Altijd met respect voor jouw SLAAP-DNA®.

Naast bedbodems kan je ook kiezen uit een uitgebreid gamma Ergosleep®-matrassen. Latex of pocketveren? Eenpersoons- of tweepersoons? Bij Sleeplife® adviseren en begeleiden we je naar jouw perfecte Ergosleep®-matras.
aanpasbaar aan lichaam

Aanpasbaar

Evolueert mee met je veranderende lichaam doorheen de tijd

700.000 metingen

700.000 metingen

Al 700.000 mensen kennen hun SLAAP-DNA®. Jij ook?

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Wetenschappelijk onderbouwd en getest.

Uniek

Uniek

Even uniek als jij. En daarom wereldwijd gepatenteerd. 

100% Belgisch

100% Belgisch

100% Belgisch. Van concept tot eindafwerking. 

Ervaren

Ervaren

Al meer dan 35 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen.

Ben je op zoek naar een dealer van Ergosleep®?

Dan zit je bij Sleeplife® zeker goed. Onze beddenwinkels zijn exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. Kom gerust langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt of maak een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar een boxspring, lattenbodem of matras in lijn met jouw SLAAP-DNA®.