Ergosleep®

Ergosleep® SLAAP-DNA®

De bedden van Ergosleep®

Persoonlijker kan het niet

Iedereen is uniek. Dus waarom zouden we dan allemaal hetzelfde bed moeten kopen? Laat staan dat we allemaal op hetzelfde bed moeten slapen? Ergosleep® ontwikkelde lattenbodems en boxsprings die in combinatie met het juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Slapen op maat van je lichaam dus. Kan het nog persoonlijker?

Waarom kiezen voor Ergosleep®?

Ergosleep®-boxsprings en -lattenbodems zijn er in tal van formaten en met verschillende verstelmogelijkheden. Elektrisch of handmatig. De vooruitstrevende lattenbodems onderscheiden zich iets meer wat betreft functionaliteit, terwijl de luxueuze boxsprings een streling zijn voor het oog. Maar allebei met evenveel respect voor je SLAAP-DNA®.

Naast bedbodems tref je ook een uitgebreid gamma Ergosleep®-matrassen. Latex, pocketveren of HiTec-foam? Eenpersoons- of tweerpersoons? Bij Sleeplife® adviseren en begeleiden we je naar jouw perfecte Ergosleep®-matras.
aanpasbaar aan lichaam

Aanpasbaar

Evolueert mee met je veranderende lichaam doorheen de tijd

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% van de klanten is tevreden. Jij binnenkort ook.

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk
onderbouwd en getest

uniek

Uniek

Even uniek als jij. En daarom wereldwijd gepatenteerd. 

op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch. Van concept tot eindafwerking. 

35 jaar ervaring

Ervaren

+35 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen

De Ergosleep®-belevingsstudio

In elke Sleeplife®-beddenwinkel tref je een Ergosleep®-belevingsstudio. In deze gezellige cabine vragen we je om plaats te nemen op een bed. We brengen je gewicht, lichaamsbouw, favoriete slaaphouding en lichaamsprofiel met digitale perfectie in kaart. Je ervaart het gevoel van correcte ondersteuning. De basis voor een goede nachtrust. Klaar voor een unieke ervaring? Laat Ergosleep® je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

Bedden van de Rode Duivels

De Rode Duivels zijn alvast fan van Ergosleep®

Ook onze Rode Duivels slapen op een gepersonaliseerd Ergosleep®-bed. Een goed uitgerust lichaam presteert nu eenmaal beter. De perfecte slaapoplossing is dus onmisbaar voor het komende WK! Wil jij net als de Rode Duivels slapen? Ontdek dan jouw SLAAP-DNA® in de Sleeplife®-winkel in je buurt en slaap binnenkort op jouw persoonlijk SLAAP-DNA®-bed. Goal goal goal goal goal!

Ergosleep® bedden

Combineer erop los met Ergosleep®-beddesign

Niet alleen je lichaam is uniek, ook je smaak. Daarom biedt Ergosleep® je de keuze uit tal van afwerkingen. Naast de grote waaier aan stoffen en kleuren kan je ook de dikte, vorm en afwerking van je hoofd- en voetbord kiezen. Je kan zelfs de pootjes kiezen en je matras mee stofferen. Zo maak je jouw Ergosleep®-bedcombinatie nog persoonlijker. Mix & match! Configureer je bed zoals jij dat wil. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk.

Ben je op zoek naar een dealer van Ergosleep®? 

Dan zit je bij Sleeplife® zeker goed. Onze beddenwinkels zijn exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. Kom gerust langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt of maak een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar een lattenbodem, boxspring of matras in lijn met je SLAAP-DNA®.