Momenteel zijn er geen solden op Ergosleep®

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Deze Belgische firma ontwikkelt lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Kortom, het meest ergonomische slaapsysteem, helemaal op maat van jouw lichaam.

Solden gemist?

Ook buiten de soldenperiode kan je profiteren van voordelige Ergosleep®-bedcombinaties. Wil jij slapen op maat van jouw lichaam? Ontdek ons aanbod en kom snel langs bij de Sleeplife®-winkel in jouw buurt!

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Laat het gratis meten!

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen en Brussel. Maak gerust een afspraak in de winkel in je buurt en ervaar zelf het belang van een correcte ondersteuning in de Ergosleep®-belevingsstudio. We meten gratis je SLAAP-DNA® en gaan samen op zoek naar een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt.
Sleeplife® SLAAP-DNA®-meting

De voordelen van een SLAAP-DNA®-bed

  • Je recupereert écht, want je spieren kunnen volledig ontspannen
  • Je ligt meteen goed en hoeft niet eerst tal van slaaphoudingen uit te proberen
  • Je wordt fris wakker, omdat je beter en rustiger slaapt
  • Je hebt meer energie, omdat je er een goede nachtrust hebt opzitten
  • Je zegt pijn vaarwel, omdat je lichaam volledig wordt gedragen

Korting op Ergosleep®-toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande Ergosleep®-matrassen en -bedbodems in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe boxspring, lattenbodem of matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een exemplaar op de kop te tikken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.