Solden op Ergosleep®

solden op Ergosleep®

Ergonomisch slapen? Geniet nu van onze solden op Ergosleep®

Wil jij op en top ergonomisch slapen? Dit is het moment om toe te slaan! Tijdens onze solden t.e.m. 31 juli geniet je van kortingen en acties op Ergosleep®. Zo doe je tot € 1.100 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties en krijg je ook korting op Ergosleep®-matrassen.

Sleeplife® is exclusieve dealer van Ergosleep® in Vlaanderen. Kom langs in 1 van onze 22 winkels, ontdek gratis jouw SLAAP-DNA® in onze Ergosleep®-Cocoon en geniet van onze solden.

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Laat het gratis meten!

Ga langs bij de winkel in je buurt en ervaar zelf het belang van een correcte ondersteuning in de Ergosleep® Cocoon. We meten gratis je SLAAP-DNA® en gaan samen op zoek naar een bed dat naadloos jouw unieke lichaamsprofiel volgt.

Sleeplife® SLAAP-DNA®-meting
solden op Ergosleep®-bedcombinaties

Tot € 1.100 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Tijdens de solden krijg je niet alleen een gratis SLAAP-DNA®-meting. Je doet ook tot € 1.100 voordeel op een selectie Ergosleep®-bedcombinaties. Je kan zowel boxsprings als lattenbodems inclusief matras kopen, helemaal afgestemd op jouw slaapprofiel.

Korting op Ergosleep®-matrassen

Korting op Ergosleep®-matrassen

Om een goede nachtrust te garanderen, is het belangrijk om op een bedbodem te liggen die is aangepast aan jouw SLAAP-DNA®. Met de juiste matras zorg je voor de fijnafstemming.

Tijdens de solden krijg je korting op je nieuwe Ergosleep®-matras, afgestemd op jouw slaapprofiel.

Ergosleep® Premium

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

De voordelen van een SLAAP-DNA®-bed

  • Je recupereert écht, want je spieren kunnen volledig ontspannen.
  • Je ligt meteen goed en hoeft niet eerst tal van slaaphoudingen uit te proberen.
  • Je wordt fris wakker, omdat je beter en rustiger slaapt.
  • Je hebt meer energie, omdat je er een goede nachtrust hebt opzitten.
  • Je zegt pijn vaarwel, omdat je lichaam volledig wordt gedragen.

Solden op Ergosleep®-toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande Ergosleep®-matrassen en -bedbodems in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe boxspring, lattenbodem of matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met mooie kortingen en tik een exemplaar op de kop bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt.

Korting op Ergosleep®-toonzaalmodellen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.