Solden

Solden Sleeplife® - actie afgelopen

Momenteel zijn er geen solden bij Sleeplife®

Wil jij solden scoren op Sleeplife®-bedden, matrassen, boxsprings, lattenbodems, dekbedden, hoofdkussens of beddengoed? Dan zijn juli en januari interessante maanden voor jou. Tijdens de soldenperiode geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

Solden gemist? 

Wees gerust, ook buiten de soldenmaanden zijn er knappe kortingen en acties. Houd ze zeker in het oog. Of kom gewoon eens langs in één van de 22 Sleeplife®-beddenwinkels.

Solden op Ergosleep®

Ergosleep®

Wil je op en top ergonomisch slapen? Het hele jaar door doe je voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties. Boxsprings of lattenbodems inclusief matras, helemaal aangepast aan jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA®.

Wist je trouwens dat Sleeplife® exclusieve verdeler is van Ergosleep®?

Solden op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

De zoektocht naar een nieuw bed is niet gemakkelijk. Goede kwaliteit, mooi, op maat van jouw behoeften én binnen jouw budget. Al eens gedacht aan een toonzaalmodel? Onze winkels maken we geregeld klaar voor een nieuwe collectie. Daarom prijzen we onze toonzaalmodellen af.

Neem een kijkje bij onze showroommodellen of ga zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een slaapoplossing op de kop te tikken!

Waarom kiezen voor Sleeplife®?

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en beddengoed met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met een grote betrokkenheid
  • met 35 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.