Solden op toonzaalmodellen

Solden gemist? Ontdek onze toonzaalmodellen!

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande slaapoplossingen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuw bed. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een slaapoplossing op de kop te tikken!

solden sleeplife

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en beddengoed met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met een grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Benieuwd welke acties er lopen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Ook buitengewone solden en kortingen

korting op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Bij Sleeplife® tref je bedden, boxsprings en matrassen in verschillende prijsklassen. Bovendien biedt Sleeplife® ook toonzaalmodellen tegen verlaagde prijs. Dit ook buiten de verlengde solden. Ontdek het volledige aanbod toonzaalmodellen bij een Sleeplife® beddenwinkel in jouw buurt.

solden op bedden

Solden op bedden

Ben je op zoek naar een bedkader of wil je een volledig bed met matras en bedbodem kopen? Sleeplife® ontwikkelde een eigen beddencollectie. Slaapcomfort dat optimaal bij je past. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Bovendien is Sleeplife® ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA®. Wil je graag persoonlijk slaapadvies? Kom dan zeker eens langs of maak een afspraak in een Sleeplife® beddenwinkel bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar het ideale bed, afgestemd op jouw lichaam.

solden op boxsprings en lattenbodems

Solden op boxsprings en lattenbodems

De aankoop van een boxspring of lattenbodem is een belangrijke investering. Je hoeft niet noodzakelijk te wachten tot de soldenmaanden om de aankoop van een boxspring te overwegen. Sleeplife® lattenbodems en boxsprings optimaal passen bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems en -boxsprings.

solden op matrassen

Solden op matrassen

Slaap je al jaren op dezelfde matras en vraag je je af of het niet stilaan tijd wordt voor een nieuwe? Een matras vervang je best om de 10 jaar. Zo blijf je genieten van een optimaal slaapcomfort. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen met elk hun unieke prijs en eigenschappen! Wachten op de solden om een nieuwe matras te kiezen is niet echt nodig, want ook buiten de soldenperiode is een goede slaap belangrijk. Neem een kijkje op onze website voor de voordelen op dit moment. Of ga langs bij een Sleeplife® beddenwinkel voor professioneel slaapadvies op maat van jouw leven. 

solden op hoofdkussens

Solden op hoofdkussens

Jouw ideale kussen uitkiezen, is erg persoonlijk. Slaap je op je rug, zij of op je buik? Heb je nekpijn? Ben je allergisch aan huisstofmijt of heb je snel warm? En welke vulling geeft je een comfortabel gevoel? Latex, traagschuim (visco) of synthetische vulling? Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je makkelijk kan wassen? Bij Sleeplife® houden we rekening met de kleinste details. Solden of geen solden, samen vinden we een hoofdkussen dat optimaal bij je past.

korting op accessoires en beddengoed

Korting op accessoires en beddengoed

Bij een nieuw bed hoort traditioneel een nieuwe matras of een nieuwe boxspring. Natuurlijk mogen ook andere bed- en slaapaccessoires niet ontbreken. Daarom biedt Sleeplife® vaak ook diverse solden op sierkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers, hoeslakens en tal van andere accessoires. Zo kan je jouw volledige slaapkamer in een nieuw kleedje steken!