Kortingen bij Sleeplife®

Wil je solden scoren op bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens en beddengoed. Dan zijn de maanden juli en januari een interessant periode voor je. Solden gemist? Niet getreurd: ook buiten de soldenperiode kan je geregeld profiteren van interessante acties en promoties. Kom daarom gerust langs in 1 van onze 19 Sleeplife®-beddenwinkels. Bovendien kan je het hele jaar door genieten van grote kortingen op toonzaalmodellen. Neem alvast een kijkje!

solden sleeplife

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en beddengoed met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met een grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen
Solden op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Op zoek naar een nieuw bed? Ook buiten de soldenperiode kan je bij Sleeplife® terecht! Onze winkels maken we geregeld klaar voor een nieuwe collectie. Daarom prijzen we onze toonzaalmodellen af. Geniet van uitzonderlijke kortingen tot wel 50%. Neem een kijkje bij onze showroommodellen of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een slaapoplossing op de kop te tikken!

Op zoek naar jouw slaapoplossing? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Buitengewone solden en kortingen

korting op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Bij Sleeplife® tref je bedden, boxsprings en matrassen in verschillende prijsklassen. Bovendien biedt Sleeplife® ook toonzaalmodellen tegen verlaagde prijs. Ook buiten de soldenperiode. Ontdek het volledige aanbod toonzaalmodellen bij een Sleeplife®-beddenwinkel in jouw buurt.

solden op bedden

Solden op bedden

Ben je op zoek naar een bedkader of wil je een volledig bed met matras en bedbodem kopen? Sleeplife® ontwikkelde een eigen beddencollectie. Slaapcomfort dat optimaal bij je past. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget, zowel tijdens als buiten de solden. Bovendien is Sleeplife® ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA®. Wil je graag persoonlijk slaapadvies? Kom dan zeker eens langs in een Sleeplife® beddenwinkel bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar het ideale bed, afgestemd op jouw lichaam.

solden op boxsprings en lattenbodems

Solden op boxsprings en lattenbodems

De aankoop van een boxspring of lattenbodem is een belangrijke investering. Ook buiten de soldenperiode loont het de moeite om de aankoop van een boxspring te overwegen. Sleeplife® lattenbodems en boxsprings optimaal passen bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems en -boxsprings.

solden op matrassen

Solden op matrassen

Slaap je al jaren op dezelfde matras en vraag je je af of het niet stilaan tijd wordt voor een nieuwe? Een matras vervang je best om de 10 jaar. Zo blijf je genieten van een optimaal slaapcomfort. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen met elk hun unieke prijs en eigenschappen! Solden gemist? Ook buiten de soldenperiode vind je tal van matrassen tegen interessante prijzen! Neem een kijkje online of ga langs bij een Sleeplife® beddenwinkel voor professioneel slaapadvies op maat van jouw leven. 

solden op hoofdkussens

Solden op hoofdkussens

Jouw ideale kussen uitkiezen, is erg persoonlijk. Slaap je op je rug, zij of op je buik? Heb je nekpijn? Ben je allergisch aan huisstofmijt of heb je snel warm? En welke vulling geeft je een comfortabel gevoel? Latex, traagschuim (visco) of synthetische vulling? Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je makkelijk kan wassen? Bij Sleeplife® houden we rekening met de kleinste details. Solden op hoofdkussens gemist? Ook buiten de solden vinden we een hoofdkussen dat optimaal bij je past.

korting op accessoires en beddengoed

Korting op accessoires en beddengoed

Bij een nieuw bed hoort traditioneel een nieuwe matras of een nieuwe boxspring. Natuurlijk mogen ook andere bed- en slaapaccessoires niet ontbreken. Daarom vind je bij Sleeplife® ook sierkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers, hoeslakens en tal van andere accessoires. Zo kan je jouw volledige slaapkamer in een nieuw kleedje steken! Zowel tijdens als na de solden.