Solden op dekbedden

Momenteel zijn er geen solden op dekbedden

Wil jij solden scoren op dekbedden? Dan zijn juli en januari interessante maanden voor jou. Tijdens de soldenperiode geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

Solden gemist?

Wees gerust, ook buiten de soldenmaanden zijn er knappe kortingen en acties. Houd ze zeker in het oog. Of kom gewoon eens langs in de winkel in je buurt.

Solden op dekbedden

Combineer 2 dekbedden tot 1 tweepersoonsdekbed

Jij bent een echte koukleum, maar je partner heeft het snel warm 's nachts. De een zweet veel, terwijl de ander allergisch is aan huisstofmijt ... Klinkt dit bekend in de oren? 

Bij Sleeplife® kunnen jullie elk jullie eigen dekbed kiezen. Met elk de gewenste vulling en geliefde warmteklasse. Helemaal afgestemd op jullie eigen persoonlijke behoeften. Door middel van Loopies combineer je de aparte dekbedden tot één 2-persoonsdekbed. Zo genieten jullie elk evenveel van jullie nachtrust.

Vergeet je dekbedovertrek niet!

Ook je dekbed verdient een mooi jasje, nietwaar? Bij Sleeplife® hebben we het grootste aanbod modieus beddengoed van België. Wat je stijl dus ook mag zijn, we hebben voor elk wat wils. Shop snel het mooiste beddengoed voor de beste prijzen en til je bed en slaapkamer naar een hoger niveau.

Solden op beddengoed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.