Samen goed slapen op maat

Als koppel zijn jullie een ideale match, maar jullie individuele slaapbehoeften zijn vrij verschillend. Niet evident wanneer jullie allebei goed willen slapen in hetzelfde bed. Bij Sleeplife® hoeft geen van beide water bij de wijn te doen, want wij zorgen ervoor dat jullie allebei op maat van jullie behoeften slapen in – jawel – één bed.

Samen goed slapen

Kies elk op basis van je behoeften

Iedereen is uniek. Ieders slaap is uniek. Dat maakt de zoektocht naar een nieuw slaapsysteem niet makkelijk, zeker als koppel. Jullie hebben elk een eigen lichaamsbouw en waarschijnlijk ook andere slaapvoorkeuren. Daardoor lijkt het misschien onmogelijk om een ideaal bed voor jullie beiden te vinden, maar niets is minder waar. We hebben namelijk een ruim aanbod kwalitatieve slaapoplossingen met specifieke eigenschappen, waaruit jullie elk apart kunnen kiezen.

Onze slaapadviseurs maken jullie met plezier wegwijs in ons assortiment en staan klaar met professioneel en persoonlijk advies. Zo helpen ze jullie met het samenstellen van een liefdesnest volledig op maat.

Bedbodem

de juiste bedbodem

Het ligt misschien voor de hand, maar de juiste bedbodem is echt belangrijk om optimaal te slapen. Zijn jullie nog tevreden over jullie huidige systeem? Of is jullie bedbodem dringend aan vervanging toe? Je vindt bij ons boxsprings en lattenbodems in alle vormen en maten, voor ieders behoeften en budget. Allebei bieden ze een optimaal slaapcomfort, maar lees zeker ons blogbericht over de verschillen tussen een lattenbodem en een boxspring om de eigenschappen van beide bedbodems nog beter te leren kennen.

Maar daar houdt het niet op. Eens jullie eruit zijn welke bedbodem het wordt, kunnen jullie zonder probleem elk jullie eigen Sleeplife®-boxspring of -lattenbodem kiezen. Dankzij speciale koppelpoten worden ze gewoon omgetoverd tot 1 tweepersoonsbedbodem. Zo slapen jullie samen, maar elk op de bedbodem die het beste bij jullie past. Weten jullie nog niet zeker welke bodem het beste bij jullie past? Aan de hand van een digitale meting brengen we jullie slaapbehoeften in kaart. Dat maakt kiezen makkelijker.

Ontdek alle boxsprings  Ontdek alle lattenbodems

Matras

matraswig

Elk heeft dan misschien al zijn perfecte bedbodem, maar zonder de juiste matras heeft dat eigenlijk weinig zin. Enkel wanneer je bedbodem en matras perfect op elkaar afgestemd zijn, krijgt je lichaam de juiste ondersteuning. Tijd dus om een matras te kiezen! Onze slaapadviseurs nemen ruim de tijd om te luisteren naar jullie slaapvoorkeuren en geven vervolgens gericht advies. Jullie krijgen alle tijd om verschillende matrassen uitgebreid uit te testen. Een matras helemaal op maat van jouw lichaam ontdek je in slechts 3 stappen! Kom je graag voorbereid op matrassenjacht bij Sleeplife®? We hebben nog nuttige tips voor het kiezen van de juiste matras.

Maak je verder niet ongerust over die vervelende scheiding tussen twee matrassen. Daar weten we bij Sleeplife® wel raad mee. We hebben meerdere oplossingen, zodat jullie elke nacht knus tegen elkaar aan kunnen kruipen en tegelijk kunnen genieten van optimaal slaapcomfort. Hadden we trouwens al verteld dat jullie recht hebben op een goed-slapen-garantie bij de aankoop van een nieuwe matras?

Er is keuze uit wel meer dan 40 verschillende matrassen. Kom erachter welke matras jou op het lijf geschreven staat.

Ontdek alle matrassen

Hoofdkussen

Goed hoofdkussen

Om goed te slapen, heb je ook een degelijk hoofdkussen nodig. En het ene hoofdkussen is het andere niet, geloof ons. Welk hoofdkussen voor jou ideaal is, hangt van veel factoren af. Ben je een rug-, buik-, of zijslaper? Heb je vaak last van nekpijn? Of verkies je een bepaalde vulling? Wij zorgen ervoor dat jullie allebei een kussen vinden dat een correcte slaaphouding verzekert.

Heeft één van jullie nog nood aan extra comfort? Bekijk dan zeker ook ons aanbod speciale kussens voor specifieke toepassingen, zoals: knie-, reis-, lounge- en zwangerschapskussens. Goed nieuws als jullie staan te popelen om nieuwe hoofdkussens te kopen: al onze kussens zijn ook online te koop in onze webshop.

Shop nu online

Beschermer

matrasbeschermer

Vergeet zeker geen kussen- en matrasbeschermers aan te schaffen om de staat van jullie nieuwe aankopen zo lang mogelijk te behouden. Neem ook daar niet té snel een beslissing. Bij Sleeplife® hebben we beschermers met verschillende eigenschappen om jullie slaapcomfort te verhogen. Kies dus elk een beschermhoes die het meest aansluit bij je voorkeuren.

We hebben beschermhoezen tegen nachtelijk zweten, die voorkomen dat je matras en kussen klam aanvoelen. Last van een huisstofmijtallergie? Kies dan een antihuisstofmijtbeschermer om de diertjes op afstand te houden. Wat je ook nodig hebt voor een zalige nachtrust, wij hebben een beschermer aangepast aan jullie slaapbehoeften.

Neem alvast een kijkje

Dekbed

kwalitatief dekbed

Verloopt het samen slapen onder hetzelfde dekbed vlekkeloos of volstaat jullie huidige dekbed toch niet helemaal? De een heeft het te heet, terwijl de andere niet kan slapen van de kou. De een heeft wel eens last van nachtelijk zweten, terwijl de andere wakker ligt door een huisstofmijtallergie. Herkenbare situaties? Geen zorgen, vertel aan onze slaapexperts wat jullie individuele behoeften zijn en kies gewoon elk apart jullie dekbed. Met Loopies combineer je de aparte donsdekens tot 1 tweepersoonsdekbed. Zo profiteren jullie allebei van een zalige nachtrust, gezellig onder 1 deken.  

In ons aanbod hebben we dekbedden voor elk budget. In alle maten, met meerdere warmteklassen en met verschillende vullingen. Klaar om jullie ideale dekbed te vinden?

Vind je dekbed op maat

Ergonomisch slapen met 2

Willen jullie een uiterst gepersonaliseerde bedoplossing? Sleeplife® is exclusief verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. Hét slaapsysteem volledig op maat van jouw lichaam. Hoe dat mogelijk is? De lattenbodems en boxsprings van Ergosleep® worden in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen volledig afgestemd op jullie unieke slaapprofielen of SLAAP-DNA®.

Ontdek tijdens een bezoek aan één van onze winkels jullie SLAAP-DNA® tijdens een gratis meting in de Ergosleep® Cocoon. Eens we jullie unieke slaapprofielen in kaart hebben gebracht, kiezen jullie elk jullie Ergosleep®-bedbodem. Ook deze bedbodems worden 1 eenpersoonsbedbodem dankzij speciale koppelpoten.

Klaar om samen zalige nachten tegemoet te gaan?

Kom langs in de Sleeplife®-winkel in jullie buurt voor een gezamenlijke slaapoplossing op maat. We kijken alvast uit naar jullie komst.