Goed-slapen-garantie

goed-slapen-garantie

Niet tevreden? Slaap terug

We begrijpen dat het op basis van 5 minuten proefliggen in de winkel, niet altijd makkelijk is om de juiste hardheid van je matras te bepalen. Bij Sleeplife® heb je daarom recht op een goed-slapen-garantie. Daarmee kan je tot twee maanden na levering de kern van je matras gratis* eenmalig omruilen. Zo kan je op beide oren slapen dat je altijd de juiste keuze maakt.

*Je betaalt enkel een bijdrage in de transportkost.

kernwissel matras

De kern van je matras omruilen, tot 2 maanden na levering

We ritsen de hoes van je matras open en vervangen de kern door een andere hardheid. Het materiaal waaruit de kern is samengesteld - latex, Foam of pocketveren - blijft wel gelijk. 100% van de matrassen bij Sleeplife® beschikt over een afritsbare hoes en is omkeerbaar.

matras ruilen
bedbodem vervangen

Controleer de staat van je bedbodem

Een matras ligt pas comfortabel als hij op een goede bedbodem ligt. Dat heeft niet alleen een positieve invloed op je slaapcomfort, maar ook op de levensduur van je matras. Voor je je matras afschrijft, controleer je dus best even de staat van je lattenbodem of boxspring. Staan de latten bol, zijn de rubbers versleten, vertoont je boxspring kuilvorming ...? Overweeg dan een nieuw exemplaar.

Op zoek naar een nieuwe matras?

Bij Sleeplife® vind je kwaliteitsmatrassen voor verschillende prijzen en in tal van afmetingen. Elk met hun unieke eigenschappen. Maar welke matras past er nu bij jouw lichaam? Onze slaapadviseurs begeleiden je graag in je zoektocht. Laat je alvast inspireren door ons gevarieerd aanbod.

Vind jouw perfecte slaapoplossing met Sleeplife® Maps

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

slaapadvies beddenwinkel

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.