Waarom kiezen voor Sleeplife®?

waarom kiezen voor Sleeplife®

Simpel, met 22 slaapwinkels in Vlaanderen en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je:

  • uitgebreid persoonlijk slaapadvies
  • slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit
  • respect voor mens en natuur

Bij een bezoek aan een van onze winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen. Reken daarvoor op onze onverdeelde aandacht en begeleiding. Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust.

Overtuigd? Luister gerust ook naar de ervaringen van onze klanten!

Wat zeggen onze klanten?

Daarom kies je dus best voor Sleeplife®

Bij Sleeplife® streven we er dag in dag uit naar om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Dat doen we door op zoek te gaan naar een onderbouwde slaapoplossing, die volledig aan je behoeften voldoet. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Onze missie is geslaagd wanneer jij voelbaar beter slaapt. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

groot assortiment

Groot assortiment

beddengoed, donsdekens en hoofdkussens

Altijd dichtbij

22 beddenwinkels in Vlaanderen

Ergosleep® verdeler

Ontdek jouw SLAAP-DNA®

Gratis* matraswissel

1x hardheid wijzigen
*Exclusief transportkost

exclusieve ergosleep verdeler

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®

Naast ons eigen Sleeplife®-gamma, zijn onze winkels ook exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. Ergosleep® ontwikkelde lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Kortom, het meest ergonomische slaapsysteem, helemaal op maat van jouw lichaam.

Nieuwsgierig? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren, zonder dat je hoeft te wachten. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

kiezen voor sleeplife

Slaapoplossingen voor een voelbaar betere nachtrust

Iedereen verdient een zalige nachtrust. Daarom ontwikkelden we samen met onze leveranciers vier kwalitatief hoogwaardige collecties. Zo kunnen we beantwoorden aan elke behoefte binnen elk budget. Onze slaapoplossingen zijn het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.

Naast ons eigen Sleeplife®-gamma zijn onze winkels ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Deze Belgische firma ontwikkelt lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Kortom, het meest ergonomische slaapsysteem, helemaal op maat van jouw lichaam.

Sleeplife® Premium

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

comfort en design

Mix and match met Sleeplife® 

comfort en design: a perfect match

Een technisch kwalitatief en comfortabel bed is één iets. De stijlvolle aankleding iets anders. Bij Sleeplife® gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. In onze winkels vind je niet alleen bedsystemen, maar ook alle toebehoren om die tot in de details te decoreren. Van hoofdborden en bedkaders over nachtkastjes, bedbanken en bedpootjes tot een waaier aan stoffen. 

Een greep uit onze diensten en garanties

Bovenop een ruime keuze aan slaapoplossingen draagt Sleeplife® service hoog in het vaandel. Onze focus ligt op jou. Zowel op het moment van de aankoop, de levering als nadien. 

Vind de perfecte slaapoplossing met Sleeplife® Maps

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

sleeplife maps