Waarom kiezen voor Sleeplife®?

waarom sleeplife

Simpel, met 20 slaapwinkels in Vlaanderen en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je:

  • uitgebreid persoonlijk slaapadvies
  • slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit
  • respect voor mens en natuur

Bij een bezoek aan een van onze winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen. Reken daarvoor op onze onverdeelde aandacht en begeleiding. Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust.

Overtuigd? Luister gerust ook naar de ervaringen van onze klanten!

Wat zeggen onze klanten?

ervaring

Frank en Catherine uit Pittem zijn fan

"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"

ervaring

Mathias uit Knesselare deelt zijn ervaring

"We kregen een heel uitgebreide uitleg over de soorten boxsprings en matrassen. Niets was te veel of te lastig om ons te tonen en uit te leggen. Het personeel weet waarover ze spreekt en kent haar vak. Bedankt voor de goede service!"

ervaring

De getuigenis van Sabine uit Vlierzele

"Grote keuze in de winkel. Gedegen uitleg en advies van de verkoopster. Die was bovendien niet opdringerig. De levering en plaatsing van het bed ging erg vlot. Erg tevreden over het bed en andere aangekochte producten (matrasbeschermer, hoeslaken)"

Daarom kies je dus best voor Sleeplife®

Bij Sleeplife® streven we er dag in dag uit naar om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Dat doen we door op zoek te gaan naar een onderbouwde slaapoplossing, die volledig aan je behoeften voldoet. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Onze missie is geslaagd wanneer jij voelbaar beter slaapt. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

groot assortiment

Groot assortiment

beddengoed, donsdekens en hoofdkussens

Altijd dichtbij

20 beddenwinkels in Vlaanderen

Ergosleep® verdeler

Ontdek jouw SLAAP-DNA®

Gratis* matraswissel

1x hardheid wijzigen
*Exclusief transportkost

exclusieve ergosleep verdeler

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®

Naast ons eigen Sleeplife®-gamma, zijn onze winkels ook exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. Ergosleep® ontwikkelde lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Kortom, het meest ergonomische slaapsysteem, helemaal op maat van jouw lichaam.

Nieuwsgierig? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren, zonder dat je hoeft te wachten. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 20 beddenwinkels.

kiezen voor sleeplife

Slaapoplossingen voor een voelbaar betere nachtrust

Iedereen verdient een zalige nachtrust. Daarom ontwikkelden we samen met onze leveranciers vier kwalitatief hoogwaardige collecties. Zo kunnen we beantwoorden aan elke behoefte binnen elk budget. Onze slaapoplossingen zijn het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.

Naast ons eigen Sleeplife®-gamma zijn onze winkels ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Deze Belgische firma ontwikkelt lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Kortom, het meest ergonomische slaapsysteem, helemaal op maat van jouw lichaam.

Sleeplife® Functional gamma

Functional

De essentie in haar puurste vorm

Dankzij slimme keuzes en hoge oplages biedt Functional het beste van twee werelden: kwalitatieve slaapoplossingen op maat tegen een interessante prijs.

Sleeplife® Comfort gamma

Comfort

Dé combinatie van comfort & duurzaamheid

Ervaar het uitzonderlijk comfort van ergonomische slaapoplossingen vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Duurzaam en comfortabel, en dat voel je meteen.

Sleeplife® Superior gamma

Superior

Excellent slaapcomfort, exclusief design

Stel je hoge eisen aan je bed? Met Superior ben je verzekerd van zowel subliem slaapcomfort als een stijlvol design. De beste materialen voor de beste prijs.

Sleeplife® Deluxe gamma

Deluxe

Luxueus slapen zonder compromissen

Deluxe bevat het beste dat Sleeplife® te bieden heeft: maximale ergonomie van een Ergosleep®-boxspring, royaal comfort en een prachtige afwerking. Het resultaat van pure ambacht en uitmuntend vakmanschap. Ga rustig liggen en geniet.

comfort en design

Mix and match met Sleeplife® 

comfort en design: a perfect match

Een technisch kwalitatief en comfortabel bed is één iets. De stijlvolle aankleding iets anders. Bij Sleeplife® gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. In onze winkels vind je niet alleen bedsystemen, maar ook alle toebehoren om die tot in de details te decoreren. Van hoofdborden en bedkaders over nachtkastjes, bedbanken en bedpootjes tot een waaier aan stoffen. 

Een greep uit onze diensten en garanties

Bovenop een ruime keuze aan slaapoplossingen draagt Sleeplife® service hoog in het vaandel. Onze focus ligt op jou. Zowel op het moment van de aankoop, de levering als nadien. 

Levering én installatie bij je thuis

Met de grootste zorg en op de afgesproken datum. Kies je voor een Ergosleep®-bed? Dan stellen onze geschoolde installateurs je bed in volgens je persoonlijke SLAAP-DNA®. Daarenboven krijg je een complete demonstratie van je bed en tips voor het onderhoud van je slaapsysteem. Als je dat wenst, nemen we je oude bed mee voor recyclage. 

Goed-slapen-garantie

We begrijpen dat het op basis van 5 minuten proefliggen in de winkel, niet altijd makkelijk is om de juiste hardheid van je matras te bepalen. Bij Sleeplife® heb je daarom recht op een goed-slapen-garantie. Daarmee kan je tot twee maanden na levering de kern van je matras gratis* eenmalig omruilen. Zo kan je op beide oren slapen dat je altijd de juiste keuze maakt.
*Je betaalt enkel een bijdrage in de transportkost.

Productgarantie

Jij wil dat je bed zo lang mogelijk zijn goede staat behoudt. Dat willen wij ook. Breng daarom je beschadigde artikel samen met je aankoopbewijs terug naar de winkel. Daar voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Als het gaat om een productie- en fabricagefout geldt een productgarantie en krijg je een nieuw exemplaar. Deze waarborg is niet van toepassing als de schade te wijten is aan verkeerd gebruik en normale slijtage.

Donsreiniging

Breng je donsdeken (na 5 jaar) of -kussen (na 2 à 3 jaar) gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een professionele donsreiniging. Afhankelijk van de stikking maken we de tijk open en schudden hem leeg. De inhoud reinigen, ontsmetten en vullen we eventueel bij. De tijk wassen we apart en behandelen we, indien gewenst, met probiotica. Als het nodig blijkt, vervangen of herstellen we ook de tijk. Ook het cassette-donsdeken krijgt een wasbeurt. 

Vind de perfecte slaapoplossing met Sleeplife® Maps

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

sleeplife maps