Boxspring Sleeplife® Functional

boxspring sleeplife functional kopen

De essentie in haar puurste vorm

Een aangename slaapbeleving voor een voordelige prijs. Dat is wat de Functional-boxspring jou te bieden heeft. Een degelijke boxspring voor een prima nachtrust. Ongetwijfeld een slimme keuze en samen met de juiste matras dé basis voor een correcte lichaamsondersteuning. 

Gloednieuw gamma

Een boxspring is niet alleen heerlijk om in te slapen, maar maakt je slaapkamer ook extra stijlvol. De 3 prachtige nieuwe uitvoeringen Functional-boxsprings al gezien? Ontdek snel welke look het beste past in jouw slaapkamer.

Wil je de Functional boxspring testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Functional boxspring

  • dé basisboxspring van Sleeplife®
  • box vervaardigd uit kwalitatief vurenhout
  • duurzame (thermisch geharde) minipocketveren
  • budgetvriendelijk
  • beschikbaar in vlakke uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 140, 160, 180

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte voor een boxspring. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Interieur

Pocketveren

Bestaat je boxspring uit Bonell-veren? Dan betekent dat dat de persoon naast jou meebeweegt als jij beweegt. Pocketveren zijn daarentegen puntelastisch omdat ze apart verpakt zijn. Alleen de delen die druk zetten op de matrasdrager zakken dieper weg. De zone errond blijft intact. En de persoon naast jou? Die voelt het wellicht niet eens als jij je omdraait.

Pocketveren kunnen trouwens meer gewicht dragen dan Bonell-veren. Weeg je meer dan 100 kg? Ga sowieso voor een boxspring met pocketveren.

Delen

1-delig / duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-boxspring? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust. 

Opties

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je boxspring bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats.

Configureer je Sleeplife® Functional boxspring zoals jij dat wil

Weet je wat er zo leuk is aan een bed kopen bij Sleeplife®? Dat je eindeloos kan combineren. Eén bed levert meer dan 100 combinaties op. Hou je van strak minimalistisch of juist van robuust en royaal? Puzzel met hoofdbord, stof, voetbord en poten naar keuze. En maak van jouw droombed het pronkstuk van je slaapkamer. Laat je alvast inspireren door deze bedcombinaties. 

Sleeplife® Functional Pocket Original matras

De Sleeplife® Functional Pocket Original matras

Budgetvriendelijk slaapgenot

Combineer je boxspring met de Functional Pocket Original matras en ervaar voordelig, maar degelijk slaapcomfort. Kom hem gerust eens uittesten in 1 van onze 21 winkels. Deze matras is beschikbaar in verschillende formaten en hardheden.

Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

Van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Functional kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 21 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot binnenkort?