boxspring superior sleeplife

Excellent slaapcomfort, exclusief design

Op zoek naar superieur slaapcomfort? Zoek niet verder: met de Superior-boxspring ben je verzekerd van zalig slapen in een prachtig bed. Deze bedbodem van 100% Belgische makelij is samengesteld met de beste materialen en combineert subliem slaapcomfort met een stijlvol design.

Pssst... vergeet ook niet om de juiste matras te kiezen. Pas als bedbodem en matras perfect samenwerken, ervaart jouw lichaam de ondersteuning die het verdient.

Wil je de Superior boxspring testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Superior boxspring

  • combineert ergonomisch slapen met een stijlvol design
  • box vervaardigd uit kwalitatief Scandinavisch vurenhout
  • frame afgewerkt met beuken regels
  • interieur bestaat uit minipocketveren (6 cm), gezoneerd in 7 zones, afgedekt met comfortschuim
  • ook verkrijgbaar als stand-alone
  • beschikbaar in vlakke uitvoering

Beschikbare breedtes

140, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte voor een boxspring. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Interieur

Gezoneerde minipocketveren

Pocketvering is zowel voor boxspringinterieurs als voor matrassen ontzettend gewild. De springveren zitten namelijk in aparte zakjes verpakt, waardoor ze losser van elkaar bewegen. Zo vormt de matras zich te allen tijde mooi naar je lichaam en kan je je ongegeneerd omdraaien, zonder dat je partner meebeweegt. Dankzij de drukverdeler en verschillende comfortzones krijgt je lichaam trouwens overal de juiste ondersteuning.

De pocketveren van deze boxspring zijn gezoneerd in 7 zones en zijn slechts 6 cm hoog i.p.v. de gebruikelijke 12 cm. Door de aangepaste draaddikte bezorgen ze je echter evenveel comfort.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust.

Stel je eigen Sleeplife® Superior boxspring samen

Droom je nu al van de Superior-boxspring van Sleeplife®? Dan zal je helemaal ondersteboven zijn van de prachtige uitvoeringen waar je uit kan kiezen. Kies zelf je hoofdbord, stof, kleur en poten en creëer zo je eigen unieke slaapwereld. Laat je alvast inspireren!

Matras pocketveren Sleeplife® Superior Pocket

De Sleeplife® Superior Pocket matras

De beste combinatie

Combineer deze boxspring met de Superior Pocket matras en geniet van een superieure nachtrust. De afdeklaag in Pulse-latex zorgt voor veerkracht, terwijl de hoes aangenaam zacht en verfrissend aanvoelt.

Kom hem gerust eens uittesten in 1 van onze 19 winkels. Hij is beschikbaar in verschillende formaten en hardheden.

Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een voelbaar betere nachtrust. Vertrouw op ons slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

Van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Superior kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.