boxspring superior sleeplife

Excellent slaapcomfort, exclusief design

Stel je hoge eisen aan je bed? Superior combineert het beste van twee werelden. Subliem slaapcomfort en een stijlvol design. Met de beste materialen en voor de beste prijs. Durf de lat dus gerust hoog te leggen. Pssst, vergeet ook niet om de juiste matras te kiezen. Pas als bedbodem en matras perfect samenwerken, ervaart jouw lichaam de ondersteuning die het verdient.

Wil je de Superior boxspring testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Superior boxspring

  • uitermate comfortabel dankzij gezoneerde pocketvering
  • box vervaardigd uit duurzaam vurenhout
  • prima prijs-kwaliteitverhouding
  • beschikbaar in vaste en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

90, 120, 140, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed. 

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring niet verstelbaar

Synchro 2
elektrische boxspring

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust.

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Opties

  • Geïntegreerde bedkoffer

Geïntegreerde bedkoffer

Alle Superior-boxsprings van Sleeplife® zijn ook verkrijgbaar met een handige, geïntegreerde bedkoffer. Ideaal om je dekbed, schoenen of pyjama in op te bergen.

Andere

  • Matrasbeugel

Dankzij een speciale beugel aan het voeteinde van je boxspring blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest.

Stel je eigen Sleeplife® Superior boxspring samen

Ben je nu al ondersteboven van de Superior-boxspring van Sleeplife®? Wacht maar tot je de prachtige uitvoeringen ziet. Meer zelfs, je kan ze zelf samenstellen. Het hoofdbord, de stof, de kleur, de poten ... kies je zelf. Laat je helemaal gaan! Do your thing, en creëer jouw unieke slaapwereld. Inspiratie nodig?  

superior pocketveren matras

De Sleeplife® Superior matras

De beste combinatie

Deze matras met kern uit pocketveren bestaat uit 7 comfortzones en een afdeklaag van pulse latex. Alles om jou een superieur slaapcomfort te garanderen. De ideale combinatie voor je Superior boxspring.

Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen.Goed voor een slaapervaring op maat van jouw leven.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

Van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Superior kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag slaapadvies op maat van jouw leven en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.