Boxspring Sleeplife® Comfort

comfort sleeplife boxspring

Dé combinatie van comfort en duurzaamheid

Ervaar jarenlang slaapgenot met de Comfort-boxspring van Sleeplife®. Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en uitermate comfortabel en duurzaam. Dat voel je meteen dankzij de gezoneerde pocketveren.

Pssst... vergeet je boxspring niet te combineren met de juiste matras. Pas als matrasdrager en matras perfect samenwerken, ervaart jouw lichaam correcte ondersteuning. 

Wil je de Comfort boxspring testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Comfort boxspring

  • uitermate comfortabel dankzij thermisch geharde pocketveren, verdeeld over 5 zones
  • box vervaardigd uit duurzaam en hoogkwalitatief vurenhout
  • prima prijs-kwaliteitverhouding
  • beschikbaar in vaste en elektrische uitvoering
  • ook verkrijgbaar met geïntegreerde opbergruimte

Beschikbare breedtes

90, 120, 140, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring niet verstelbaar

Synchro 2
elektrische boxspring

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust.

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Opties

  • Geïntegreerde opbergruimte

Geïntegreerde opbergruimte

Alle Comfort-boxsprings van Sleeplife® zijn ook verkrijgbaar met een handige, geïntegreerde opbergruimte. Ideaal om je dekbed, schoenen of pyjama in op te bergen.

Andere

  • Matrasbeugel

Dankzij een speciale beugel aan het voeteinde van je boxspring blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest.

Stel je eigen Sleeplife® Comfort boxspring samen

Ben je nu al ondersteboven van de Comfort-boxspring van Sleeplife®? Wacht maar tot je de prachtige uitvoeringen ziet. Meer zelfs, je kan ze zelf samenstellen. Het hoofdbord, de stof, de kleur, de poten ... kies je zelf. Laat je helemaal gaan! Do your thing, en creëer jouw unieke slaapwereld. Inspiratie nodig?  

comfort pocket sleeplife matras

De Sleeplife® Comfort Pocket matras

The perfect match

Combineer je boxspring met de Comfort Pocket matras voor een uiterst comfortabele nachtrust. Op deze duurzame matras lig je aangenaam en zacht, zonder dat je aan ondersteuning verliest. De ademende 3D-rand zorgt dan weer voor extra verluchting.

Kom hem gerust eens uittesten in 1 van onze 22 winkels. Hij is beschikbaar in verschillende formaten en hardheden.

Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

Van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Comfort kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot binnenkort?