Denk je erover na een slaapoplossing te kopen bij Sleeplife®? Dan is het meer dan logisch dat je op zoek gaat naar naar ervaringen van mensen die al een bed bij Sleeplife® gekocht hebben. We geven je graag een inkijk in de verhalen van onze klanten. Weet dat onze missie pas geslaagd is als we je een uniek en onderbouwd slaapsysteem voorstellen dat volledig aan je behoeften voldoet. Aan de hand van recensies en getuigenissen van onze klanten ontdek je of we in ons opzet geslaagd zijn.

De getuigenis van Sabine uit Vlierzele

"Grote keuze in de winkel. Gedegen uitleg en advies van de verkoopster. Die was bovendien niet opdringerig. De levering en plaatsing van het bed ging erg vlot. Erg tevreden over het bed en andere aangekochte producten (matrasbeschermer, hoeslaken)"

Het oordeel van Veerle en Fred uit Vilvoorde

"Ons eerste contact met de verkoopster in de winkel in St-Niklaas verliep heel goed. Er werd geluisterd naar onze noden en er werd ons niets opgedrongen. De levering gebeurde geheel volgens afspraak, door 2 heel vriendelijke mannen. We slapen nu ongeveer een maand in onze nieuwe boxspring en zijn heel tevreden. Dat vertellen we door aan vrienden en familie."

Ook Fien uit Heule uit haar tevredenheid

"Vriendelijke verkopers, correct advies, goede prijs/kwaliteit verhouding".

Nicole en Danny uit Geluveld geven blijk van waardering

"Heel klantvriendelijk, perfecte service. Ik zou hier direct terug opnieuw een bed kopen!"

Frank en Catherine uit Pittem zijn fan

"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"

Mathias uit Knesselare deelt zijn ervaring

"We kregen een heel uitgebreide uitleg over de soorten boxsprings en matrassen. Niets was te veel of te lastig om ons te tonen en uit te leggen. Het personeel weet waarover ze spreekt en kent haar vak. Bedankt voor de goede service!"

De familie De Winne getuigt

"Het was de eerste kennismaking met Sleeplife® en dat is ons goed bevallen. Vooral het deskundig advies van de verkoopster en de tijd die zij voor ons vrijmaakte. We kregen een goede begeleiding bij de keuze van een matras. Dat vonden wij perfect."

De familie Somers-De Sager is enthousiast

"Wij zijn zeer tevreden over ons bed en de begeleiding die we hierbij kregen. De service die jullie aanbieden is fantastisch. Sleeplife® heeft een zeer goed team en een groot aanbod bedtextiel van goede kwaliteit, wat ook belangrijk is. Bedankt!"

De familie Struijk-Van Welzenes slaapt beter dan ooit

"We zijn bijzonder goed geadviseerd geweest en we hebben een geweldig bed gekocht. Ik slaap beter dan ooit", aldus de familie Struijk-Van Welzenes uit Turnhout.

Eric uit Merchtem is tevreden

"Ik heb al mijn matrassen vervangen. Met uitzondering van één, om na te gaan wat het verschil is. Het resultaat? Positief. Proficiat voor Sleeplife!"

De familie Keymolen uit Zeveneke beleeft een zalige nachtrust

"Wij zijn heel tevreden over de service en het resultaat: een zalig bed."

De ondervinding van Geert uit Poperinge

"Voldoet aan mijn verwachtingen! Het is de oplossing voor een uitstekende slaapbeleving."

Ook op zoek naar een zalige nachtrust? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 18 beddenwinkels.