Laat je dekbed reinigen met probiotica

een professionele donsreiniging voorkomt huisstofmijt en geur

Natuurlijke bestrijding van huisstofmijt en geurtjes

Heb je last van huisstofmijtallergie? Hangt er een geurtje aan je dekbed? Daar weet Sleeplife® wel raad mee. Breng je dekbed binnen in 1 van onze 22 winkels en laat het behandelen met probiotica. Deze gezonde bacteriën zorgen voor een actieve geurbestrijding, ze verwijderen zweetvlekken en hebben een antiallergische werking. Snel, efficiënt, duurzaam en natuurlijk.

de voordelen van een behandeling met probiotica

De voordelen van je dekbed laten behandelen met probiotica

Elk jaar de tijk van je dekbed laten behandelen met probiotica, heeft heel wat voordelen. Deze natuurlijke, positieve bacteriën zorgen voor:

  • een drastische verlaging van allergieën en infecties
  • het verwijderen van onaangename geurtjes
  • een effectieve aanpak van zweetvlekken
  • een duurzaam, langdurig effect

Tijd voor een donsreiniging?

Overweeg je om je dekbed met probiotica te laten behandelen? Meteen het ideale moment om ook je dons professioneel te laten reinigen! Zo vermijd je dat de donsvlokken na verloop van tijd plakkerig worden, gaan samenklitten of in volume afnemen. Breng je donsdeken dus gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een grondige beurt.

op zoek naar een nieuw dekbed

Op zoek naar een nieuw dekbed?

Dan ben je bij Sleeplife® aan het juiste adres! Ontdek ons grote aanbod aan dekbedden in onze webshop. Donsdekens, vierseizoensdekbedden, antiallergische dekbedden... Al onze dekbedden staan garant voor een aangenaam slaapcomfort en een optimale bewegingsvrijheid.

Uiteraard kan je ook 1 van onze 22 winkels bezoeken om het dekbed te vinden dat helemaal bij jouw lichaam past!