Solden op hoofdkussens

Solden op hoofdkussens

Nieuw hoofdkussen? Geniet van onze solden

Wil jij solden scoren op een nieuw hoofdkussen? Dan is dit het moment om toe te slaan! T.e.m. 31 juli geniet je van mooie kortingen op een selectie kwalitatieve hoofd- en neksteunkussens.

Dankzij ons ruime aanbod hebben we altijd een hoofdkussen dat perfect bij jou past. Laat je bijstaan door ervaren slaapexperts in 1 van onze 22 winkels of shop online.

Solden op Kussen Superior Dons

Kussen Superior Dons

Dit zalig zachte donzen hoofdkussen is van binnen opgedeeld in 3 delen (kamers). De binnenkamer geeft je kussen ondersteuning, terwijl de buitenkamers zorgen dat je hoofd lekker zacht ligt.

Dit kussen heeft geen opstaande rand, zodat je het kan knuffelen.

De korting is van toepassing op comfortttype medium.

hoofdkussen beste van de test testaankoop

Kussen HiTec Comforel

Ons HiTec Comforel kussen kwam uit de bus als 'Beste van de test' van Testaankoop, de toonaangevende consumentenorganisatie. Het is een zacht en licht kussen, gevuld met synthetische Comforel®-bolletjes met een buitengewone veerkracht. De opstaande rand vult de holle ruimte tussen hoofd, hals en schouder perfect.

Hoe kies je het ideale hoofdkussen?

Hoofdkussens komen in vele soorten. Dat maakt het kiezen van de juiste voor jou niet makkelijker. Hoe weet je of een kussen bij je past?

  • Test verschillende soorten hoofdkussens uit.
  • Kies een kussen dat de ruimte tussen je hoofd en je schouders perfect opvult.
  • Ga voor de hardheid en vulling waar je je het best bij voelt.

Vergeet je kussenbeschermer niet

Heb je een nieuw hoofdkussen gevonden? Een kussenbeschermer zorgt ervoor dat je langer kan genieten van je kussen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek onze voordelige beschermers.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.