Solden op matrassen

Nieuwe matras nodig? Profiteer van onze solden

Wil jij solden scoren op matrassen? Dan is het nu de moment om te profiteren! Tijdens de wintersolden t.e.m. 31 januari geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

De aankoop van een matras is een belangrijke investering. Laat je dan ook adviseren door onze ervaren slaapexperts. Shop je liever online? Onze matrassen zijn ook verkrijgbaar via de webshop! Bij Sleeplife® hebben we hoe dan ook de ideale matras die optimaal past bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Ook met z'n tweeën slaapcomfort shoppen is mogelijk op afspraak. Plan een bezoek in je favoriete Sleeplife®-winkel.

Matras Comfort Pocket

Matras Comfort Pocket

Een perfecte lichaamsondersteuning

Een correcte ondersteuning is belangrijk. Dankzij de thermische geharde pocketveren (300/m2) vormt de Comfort Pocket matras zich perfect naar jouw lichaam. Altijd voldoende verluchting dankzij de ademende 3D-ventilatierand. Deze matras heeft een afdeklaag in 100% latex en is beschikbaar in comforttypes zacht, medium, stevig en extra stevig.

Matras Functional Pocket

Matras Functional Pocket

Veerkrachtige en flexibele matras met thermisch geharde pocketveren en een Cellflex-afdeklaag (verbeterd HR-schuim). Dankzij de 7 comfortzones krijgt je lichaam de hele nacht lang een optimale ondersteuning voor een nóg budgetvriendelijkere prijs tijdens de solden.

Ontdek deze matras

Matras Superior Pocket

Matras Superior Pocket

Door de gezoneerde pocketveren (360/m2) geeft deze matras je lichaam overal de correcte ondersteuning. De zijdezachte, afritsbare hoes met verkoelende Tencel beschermt de matras én regelt je temperatuur. Een zachte of eerder hardere matras? Aan jou de keuze! Tijdens de solden profiteer je op een fikse korting

Ontdek deze matras

solden op matrassen

Jouw matras op maat tegen de scherpste prijs

  • matras kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 35 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 18 matrassenwinkels in Vlaanderen

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% en tik een matras op de kop.
toonzaalmodellen matrassen
Topdekmatras Comfort

Topper Comfort

Wil je nóg meer slaapcomfort? Een topdekmatras of topper maakt je slaapbeleving net dat tikkeltje luxueuzer.Bovendien geniet je van heel wat extra voordelen. Een topper:

  • Maakt je eigen matras iets harder of zachter
  • Biedt extra ligcomfort
  • Geen last meer van de scheiding tussen twee matrassen
  • Makkelijk te keren en te luchten
  • Langere levensduur van je matras

De Topper Comfort is verkrijgbaar in twee materialen: visco traagschuim en latex.

Topper Comfort Latex

Maak je slaapbeleving net iets luxueuzer met deze Comfort Latex topper in 100% latex. Uitermate comfortabel dankzij de flexibele en zachte structuur en gemakkelijk te verluchten.

Topper Comfort Visco

De Comfort Visco topdekmatras biedt je ultiem ligcomfort. Het drukverlagend traagschuim is flexibel, zacht en ideaal voor wie last heeft van gewricht- en rugklachten.

Valumat

Geef je oude matras een tweede leven

Wanneer je bij ons een nieuwe matras koopt, nemen we gratis jouw oude exemplaar mee. Maar daar houdt het niet op! Sleeplife® is ook inzamelpunt van Valumat vzw, een organisatie die instaat voor het verzamelen en recycleren van oude matrassen. Zo helpen we samen het milieu. Graag meer informatie hierover? Vraag ernaar in de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Sleeplife beschermers

Vergeet je beschermer niet

Bescherm je nieuwe matras met een degelijke matrasbeschermer. Een echte must-have voor wie de levensduur van zijn matras wilt behouden. Wat je slaapbehoeften ook zijn, we hebben allerlei beschermers met specifieke eigenschappen die bij jouw wensen passen.

Op de hoogte blijven van alle acties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief