Solden op matrassen

Nieuwe matras nodig? Geniet van onze solden!

Wil jij solden scoren op matrassen? Dan is dit het moment! Tijdens de wintersolden t.e.m. 31 januari geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

De aankoop van een matras is een belangrijke investering. Laat je dan ook adviseren door onze ervaren slaapexperts. Shop je liever online? Onze matrassen zijn ook verkrijgbaar via de webshop! Bij Sleeplife® hebben we hoe dan ook de matras die perfect past bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Ga snel langs bij je favoriete Sleeplife®-winkel.

Matras Superior Pocket

Matras Superior Pocket

Door de gezoneerde pocketveren (360/m2) geeft deze matras je lichaam overal de correcte ondersteuning. De zijdezachte, afritsbare hoes met verkoelende Tencel beschermt de matras én regelt je temperatuur. De korting die je tijdens de solden geniet, is van toepassing op de comforttypes medium en extra stevig.

Matras Functional Pocket

Matras Functional Pocket

Matras met thermisch geharde pocketveren, met Cellflex-afdeklaag (verbeterd HR-schuim) voor budgetvriendelijke, maar optimale ondersteuning. De korting is enkel geldig op het comforttype medium.

Meer over deze matras

Matras Comfort Pocket

Matras Comfort Pocket

Een correcte ondersteuning is belangrijk. Dankzij de thermische geharde pocketveren (300/m2) vormt de Comfort Pocket matras zich perfect naar jouw lichaam. Altijd voldoende verluchting dankzij de ademende 3D-ventilatierand. Deze matras heeft een afdeklaag in 100% latex. De korting is enkel geldig op de comforttypes medium en extra stevig.

Meer over deze matras

Matras Comfort Pulse Latex

Matras Comfort Pulse Latex

Deze veerkrachtige matras heeft aan beide zijden 4 cm Pulse-latex en daartussen 10 cm HiTec Foam voor extra ligcomfort. De hoes is doorstikt met antiallergische Hitec-vezels (300 g/m²). De korting die je tijdens de solden geniet, is van toepassing op het comforttype medium.

Meer over deze matras

Topper Functional HiTec Foam

Topper Functional HiTec Foam

Deze drukverlagende topper heeft een kern uit 4 cm visco V501. Hij is voorzien van een afritsbare hoes, doorstikt met 300 g/m2 antiallergische watten.

Meer over deze topper

Topper Comfort Visco

Topper Comfort Visco

Maak je slaapbeleving net iets luxueuzer met deze Comfort Latex topper uit drukverlagend visco (traagschuim). Ideaal voor mensen met gewricht- of rugklachten.

Meer over deze topper

solden op matrassen

Jouw matras op maat tegen de scherpste prijs

  • matras kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 35 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 matrassenwinkels in Vlaanderen

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met mooie kortingen en tik een matras op de kop.
toonzaalmodellen matrassen
Valumat

Geef je oude matras een tweede leven

Wanneer je bij ons een nieuwe matras koopt, nemen we gratis jouw oude exemplaar mee. Maar daar houdt het niet op! Sleeplife® is ook inzamelpunt van Valumat vzw, een organisatie die instaat voor het verzamelen en recycleren van oude matrassen. Zo helpen we samen het milieu. Graag meer informatie hierover? Vraag ernaar in de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Sleeplife beschermers

Vergeet je beschermer niet

Bescherm je nieuwe matras met een degelijke matrasbeschermer. Een echte must-have voor wie de levensduur van zijn matras wilt behouden. Wat je slaapbehoeften ook zijn, we hebben allerlei beschermers met specifieke eigenschappen die bij jouw wensen passen.

Op de hoogte blijven van alle acties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief