Solden op matrassen

Solden op matrassen

Nieuwe matras? Geniet van onze solden

Wil jij solden scoren op een nieuwe matras? Dan is dit het moment om toe te slaan! T.e.m. 31 juli geniet je van mooie kortingen op een selectie matrassen en toppers van hoge kwaliteit.

Een nieuwe matras kiezen is belangrijk voor je nachtrust. Laat je daarom adviseren door onze ervaren slaapexperts in 1 van onze 22 winkels. Maak je afspraak of kom gerust gewoon eens langs.

Shop je liever online? Onze matrassen zijn ook verkrijgbaar via onze webshop. We contacteren je dan nog voor de fijnafstemming.

Solden op Matras Superior GelFoam

Matras Superior GelFoam

Deze innovatieve matras is ideaal voor wie graag zacht en tegelijk ergonomisch slaapt. Opgebouwd met een kern van ventilerend en vochtregulerend hoogwaardig HR-schuim, wat zorgt voor perfecte ondersteuning. Aangevuld met drukverlagende visco en verkoelende GelFoam, waardoor je lekker zacht ligt op je matras, zonder aan ondersteuning te verliezen. 

De GelFoam vermijdt ook dat je matras hard wordt bij koude temperaturen. Je geniet dus het hele jaar door van optimaal comfort.

Solden op Ergosleep®-matrassen

Korting op Ergosleep®-matrassen

Om een goede nachtrust te garanderen is het belangrijk om op een bedbodem te liggen die is aangepast aan jouw SLAAP-DNA®. Met de juiste matras zorg je voor de fijnafstemming.

Tijdens de solden krijg je korting op je nieuwe Ergosleep®-matras afgestemd op jouw slaapprofiel.

De voordelen van een topdekmatras

De voordelen van een topdekmatras

  • maakt je eigen matras iets zachter
  • extra ligcomfort
  • geen last meer van de scheiding tussen twee matrassen
  • makkelijk te keren en te luchten
  • langere levensduur van je matras
Waarom matras kopen bij Sleeplife®?

Jouw matras op maat tegen de scherpste prijs

  • matras kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 35 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 22 matrassenwinkels in Vlaanderen

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met mooie kortingen en tik een matras op de kop.

toonzaalmodellen matrassen
Sleeplife® beschermers

Vergeet je beschermer niet

Bescherm je nieuwe matras met een degelijke matrasbeschermer. Een echte must-have voor wie de levensduur van zijn matras wilt behouden. Wat je slaapbehoeften ook zijn, we hebben allerlei beschermers met specifieke eigenschappen die bij jouw wensen passen.

Valumat - recycleer oude matras

Geef je oude matras een tweede leven

Wanneer je bij ons een nieuwe matras koopt, nemen we gratis jouw oude exemplaar mee. Maar daar houdt het niet op! Sleeplife® is ook inzamelpunt van Valumat vzw, een organisatie die instaat voor het verzamelen en recycleren van oude matrassen. Zo helpen we samen het milieu. Graag meer informatie hierover? Vraag ernaar in de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Op de hoogte blijven van alle acties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief