Solden op matrassen

Nieuwe matras nodig? Profiteer van onze solden

Ben je op zoek naar een nieuwe matras? Dan zijn de solden het ideale moment om toe te slaan. Tot en met 31 augustus profiteer je van korting op een selectie kwalitatieve matrassen en toppers. 

Omdat persoonlijk slaapadvies erg belangrijk is voor de keuze van je nieuwe matras, zijn ze niet online te koop. Maak gerust een afspraak in 1 van onze 19 winkels. Ook zonder seintje ben je uiteraard meer dan welkom.

Matrassen

Korting op matras Comfort Pocket

Matras Comfort Pocket

Volgt perfect jouw lichaam

Een correcte ondersteuning is belangrijk. Dankzij de thermisch geharde pocketveren (300/m2) vormt de Comfort Pocket matras zich perfect naar jouw lichaam. Altijd voldoende verluchting dankzij de ademende 3D-ventilatierand. Deze matras heeft een afdeklaag in 100% latex en is beschikbaar in comforttypes zacht, medium, stevig en extra stevig.

Korting op matras Comfort Pulse Latex

Matras Comfort Pulse Latex

Extra voordelige ondersteuning

Op deze latexmatras geniet je van heel wat ligcomfort dankzij de 4 cm Pulse-latex aan de beide zijden én de HiTec Foam die zich daartussen bevindt. Geen last van huisstofmijt dankzij de matrashoes doorstikt met antiallergische HiTec-vezels (300 g/m2). De 7 comfortzones bieden dan weer net dat tikkeltje extra ondersteuning.

Maak een keuze tussen comforttype zacht of stevig en profiteer van de solden op deze matras!

Meer over deze matras

Korting op matras Superior Pocket

Matras Superior Pocket

Superieur slaapcomfort

 

Dankzij de gezoneerde pocketveren (360/m2) geeft deze matras je lichaam overal de juiste ondersteuning. De zijdezachte, afritsbare hoes met verkoelende Tencel beschermt de matras én regelt je temperatuur. Verkies je een zachte of iets hardere matras? Jij kiest!

Tijdens de solden profiteer je van een flinke korting op deze pocketverenmatras, dus grijp snel je kans!

 

Meer over deze matras

Harde of zachte matras

Harde of zachte matras?

Het is een vraag die onze slaapexperts vaak moeten beantwoorden. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig. Of jij beter voor een zachte of harde matras kiest, hangt namelijk af van je lichaamsgewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en slaapvoorkeuren. Ook de kern van de matras is belangrijk om comfortabel te liggen. 

Benieuwd welke matras jij best kiest? Lees er alles over in ons volledige artikel!

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een matras op de kop te tikken.

Toppers

Korting op topdekmatras Comfort Latex

Topper Comfort Latex

Maak je slaapbeleving net iets luxueuzer met deze Comfort Latex topper in 100% latex. Uitermate comfortabel dankzij de flexibele en zachte structuur en gemakkelijk te verluchten.

Meer over deze topdekmatras

Korting op topdekmatras Functional Visco

Topper Functional Visco

Nóg meer ligcomfort dankzij deze zachte topper. Deze topdekmatras werkt drukverlagend en bestaat uit een kern van 4 cm visco V501. Geen last van allergieën dankzij de afritsbare hoes met 300 g/m2 antiallergische watten.

Meer over deze topdekmatras

Voordelen topdekmatras

De voordelen van een topdekmatras

  • maakt je eigen matras iets harder of zachter
  • extra ligcomfort
  • geen last meer van de scheiding tussen twee matrassen
  • makkelijk te keren en te luchten
  • langere levensduur van je matras

Vergeet je beschermer niet

Wil je de staat van je nieuwe matras graag zo lang mogelijk behouden? Dan is een degelijke matrasbeschermer een echte must. We hebben verschillende beschermers met specifieke eigenschappen om te voldoen aan jouw slaapbehoeften.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.