Momenteel zijn er geen solden op matrassen

Wil jij solden scoren op matrassen? Dan zijn januari en juli interessante maanden voor jou. Tijdens de soldenperiode geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

Solden gemist?

Wees gerust, ook buiten de soldenmaanden zijn er knappe kortingen en acties. Houd ze zeker in het oog. Of kom gewoon eens langs in de winkel in je buurt.

Harde of zachte matras

Harde of zachte matras?

Het is een vraag die onze slaapexperts vaak moeten beantwoorden. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig. Of jij beter voor een zachte of harde matras kiest, hangt namelijk af van je lichaamsgewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en slaapvoorkeuren. Ook de kern van de matras is belangrijk om comfortabel te liggen. 

Benieuwd welke matras jij best kiest? Lees er alles over in ons volledige artikel!

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een matras op de kop te tikken.
Voordelen topdekmatras

De voordelen van een topdekmatras

  • maakt je eigen matras iets harder of zachter
  • extra ligcomfort
  • geen last meer van de scheiding tussen twee matrassen
  • makkelijk te keren en te luchten
  • langere levensduur van je matras

Vergeet je beschermer niet

Wil je de staat van je nieuwe matras graag zo lang mogelijk behouden? Dan is een degelijke matrasbeschermer een echte must. We hebben verschillende beschermers met specifieke eigenschappen om te voldoen aan jouw slaapbehoeften.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.