Solden op lattenbodems

Nieuwe lattenbodem? Profiteer van onze solden

Ben je op zoek naar een nieuwe lattenbodem? Dan zijn de solden het ideale moment om toe te slaan! Nog tot en met 31 augustus profiteer je bij Sleeplife® van korting op de kwalitatieve Comfort-lattenbodem. Kortom, verhoogd slaapcomfort tegen een verlaagde prijs.

Omdat persoonlijk slaapadvies erg belangrijk is bij de keuze van je bedbodem, zijn onze lattenbodems niet online te koop. Heb je interesse? Maak een afspraak of kom gerust langs in 1 van onze 19 beddenwinkels. Onze slaapexperts staan voor je klaar.

Lattenbodem Comfort

Voordelig slaapcomfort op maat van jouw lichaam

De Sleeplife® Comfort lattenbodem kan je afstemmen op maat van jouw lichaam en slaapvoorkeur. Zo geniet je gegarandeerd van een comfortabele nachtrust. Daar zorgen de latten in 3 verschillende hardheden voor. De zachtere schouderlatten nemen de druk op je schouders weg, terwijl je onderrug stevige ondersteuning krijgt. Je bekken krijgen dan weer de nodige ruimte.

De voordelen van deze lattenbodem:

  • sterke en flexibele glasvezellatten
  • standaard slaapprofiel
  • hardheid latten verdeeld in 3 zones
  • beschikbaar in: vast én elektrisch (2 motoren, nemen geen plaats in onder het bed)
Vlakke Comfort-lattenbodem

Vlakke Comfort-lattenbodem

De vlakke uitvoering van de Comfort-lattenbodem is niet elektrisch verstelbaar, maar wees gerust: ook op deze bedbodem geniet je van een zalige nachtrust. Dankzij de 3 hardheden in de latten kan deze lattenbodem worden ingesteld volgens jouw wensen. Zo krijgt jouw lichaam ondersteuning waar dat nodig is.

Simuleer je prijs

Elektrische Comfort-lattenbodem

Elektrische Comfort-lattenbodem

De uitvoering met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Ideaal als je soms last hebt van vermoeide benen of van een blessure. De ingebouwde motoren komen niet hoger dan de zijlatten van de bodem. Daardoor nemen ze geen extra plaats in onder het bed.

Simuleer je prijs

De voordelen van een lattenbodem

De voordelen van een lattenbodem

  • Doorgaans een beetje goedkoper dan een boxspring.
  • Eist niet alle aandacht op in de slaapkamer, waardoor je bed en slaapkamer een harmonieus geheel vormen.
  • Je matras wordt onderaan blootgesteld aan de lucht, wat een goede ventilatie garandeert. 
  • Keuze tussen vaste of elektrische lattenbodems. Goed voor nog meer zit- en ligcomfort.
  • Je kan de latten makkelijk uit het bedkader halen om eens grondig te stofzuigen.

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande lattenbodems in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe lattenbodem. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een lattenbodem op de kop te tikken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.