Solden op lattenbodems

Solden op lattenbodems

Nieuwe lattenbodem? Geniet van onze solden

Wil jij solden scoren op lattenbodems? Dan is dit het moment om toe te slaan! Tijdens de solden t.e.m. 31 juli geniet je van mooie kortingen op een selectie kwalitatieve lattenbodems.

Een nieuwe lattenbodem kiezen is belangrijk voor je nachtrust. Laat je daarom adviseren door onze ervaren slaapexperts in 1 van onze 22 winkels. Maak je afspraak of kom gerust gewoon eens langs.

Solden op Lattenbodem Functional

Lattenbodem Functional

Met zijn extra aangepaste schouderzone biedt de Functional lattenbodem aangenaam slaapcomfort voor een voordelige prijs. De buigzame latten veren en kantelen individueel mee naargelang je houding wijzigt. In de lendenzone kan je de hardheid zelf instellen. Zo krijgt je lichaam de ondersteuning die het verdient.

*Vanaf-prijs voor formaat 70/80/90 x 200/210 cm

Solden op Lattenbodem Comfort

Lattenbodem Comfort

De Comfort lattenbodem is opgebouwd met latten uit hoogkwalitatieve multiplex en is voorzien van kappen die aan de buitenzijde wat omhoog lopen. Zo blijft je matras beter op zijn plaats. De extra versteviging in lenden- en schouderzone geeft je nog meer ligcomfort.

De elektrisch verstelbare variant pas net zo goed in een slank bedkader, want hij komt even hoog als de vaste versie. Zo behoud je de strakke look en het is ook makkelijker om eronder te stofzuigen.

*Vanaf-prijs voor formaat 70/80/90 x 200/210 cm

De voordelen van een lattenbodem

De voordelen van een lattenbodem

  • Doorgaans een beetje goedkoper dan een boxspring.
  • Eist niet alle aandacht op in de slaapkamer, waardoor je bed en slaapkamer een harmonieus geheel vormen.
  • Je matras wordt onderaan blootgesteld aan lucht, wat een goede ventilatie garandeert.
  • Keuze tussen vaste of elektrische lattenbodems. Goed voor nog meer zit- en ligcomfort.
  • Je kan de lattenbodem makkelijk uit het bedkader halen om eens grondig te stofzuigen.

 

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande lattenbodems in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe lattenbodem. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% en tik een lattenbodem op de kop.

solden toonzaalmodellen boxsprings

Op de hoogte blijven van onze acties?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief