Solden op lattenbodems

Nieuwe lattenbodem? Profiteer van onze solden

Wil jij solden scoren op lattenbodems? Dan is het nu de moment om te profiteren! Tijdens de wintersolden t.e.m. 31 januari geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen

De aankoop van een bed of lattenbodem is een belangrijke investering. Laat je dan ook adviseren door onze ervaren slaapexperts. De lattenbodems en boxsprings van Ergosleep® en Sleeplife® passen optimaal bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van handverstelbaar tot elektrisch. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems. Ook met z'n tweeën slaapcomfort shoppen is mogelijk op afspraak. Plan een bezoek in je favoriete Sleeplife®-winkel.

Solden op lattenbodem Functional

Lattenbodem Functional

De essentie in haar puurste vorm

De vlakke Functional-lattenbodem geeft je lichaam de ondersteuning die het verdient. De zachtere latten aan de schouder- en lendenzone zorgen voor een aangenaam slaapcomfort. De hardheid aan de lendenzone kan je zelf aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. Kortom: heerlijk slapen voor een voordelige prijs.

De voordelen van deze lattenbodem:

 • Hoogwaardige latten in multiplex
 • Hardheid lendenzone zelf aan te passen
 • Rubberen kappen die je matras op zijn plaats te houden
Solden op lattenbodem Comfort

Lattenbodem Comfort

Voordelig slaapcomfort op maat van jouw lichaam

De Sleeplife® Comfort lattenbodem kan je afstemmen op maat van jouw lichaam en slaapvoorkeur zodat je blijft genieten van een comfortabele nachtrust. Dankzij de duurzame kappen die aan de buitenzijde wat omhoog lopen, blijft je matras beter op zijn plaats. Daarnaast zorgt de extra versteviging in de lenden- en schouderzone voor nog meer ligcomfort.

De voordelen van deze lattenbodem:

 • Hoogwaardige latten in multiplex
 • Extra versteviging in lenden- schouderzone
 • Beschikbaar in: vast én elektrisch (2 motoren, nemen geen plaats in onder het bed)

Vlakke Comfort-lattenbodem

De vlakke uitvoering van de Comfort-lattenbodem is niet elektrisch verstelbaar, maar wees gerust: ook op deze bedbodem geniet je van een zalige nachtrust.

Elektrische Comfort-lattenbodem

De elektrisch verstelbare variant past net zo goed in een slank bedkader, want hij komt even hoog als de vaste versie. Zo behoud je de strakke look. Het hoofdgedeelte is opgesplitst in 2 stukken, zodat je je hoofd nog extra ondersteuning kan geven.

solden op lattenbodems

De voordelen van een lattenbodem

 • Doorgaans een beetje goedkoper dan en boxspring.
 • Eist niet alle aandacht op in de slaapkamer, waardoor je bed en slaapkamer een harmonieus geheel vormen.
 • Je matras wordt onderaan blootgesteld aan lucht, wat een goede ventilatie garandeert.
 • Keuze tussen vaste of elektrische lattenbodems. Goed voor nog meer zit- en ligcomfort.
 • Je kan de latten makkelijk uit het bedkader halen om eens grondig te stofzuigen.

 

Solden op toonzaalmodellen

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande lattenbodems in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe lattenbodem. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% en tik een lattenbodem op de kop.
solden toonzaalmodellen boxsprings

Op de hoogte blijven van alle acties?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief