Waarom niet alle slaapoplossingen online te koop zijn

persoonlijk advies

Sleeplife® gelooft in de kracht van persoonlijk slaapadvies. We maken er al jarenlang het verschil mee, dag én nacht. Een goed gesprek met een ervaren slaapexpert en een nauwkeurige meting zijn de start van elke zoektocht naar een bedbodem en/of matras. Pas dan kunnen we een slaapsysteem voor je samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en slaapvoorkeur. Omdat advies en meting dus cruciaal zijn, verkopen wij onze boxsprings en lattenbodems niet online.

Geen zorgen, want onze slaapadviseurs staan altijd voor je klaar. Maak gerust een afspraak in 1 van de 21 Sleeplife®-winkels. Dan begeleiden we je naar de slaapoplossing op maat van jouw leven.

"Slapen in een gewoon bed is als stappen met een steunzool die niet van jou is. Een Sleeplife®-bed ondersteunt jouw lichaam waar dat nodig is."

Ergosleep® belevingsstudio

Ervaar zelf het verschil in de Ergosleep®-belevingsstudio

Op zoek naar het summum van ergonomie? Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. Dat verzekert je een zalige nachtrust en een optimale recuperatie. Ergosleep® ontwikkelde lattenbodems, boxsprings en matrassen die op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Het SLAAP-DNA® is het resultaat van een Digitale Nachtrust Analyse in de Ergosleep®-belevingsstudio. 

In die belevingsstudio ervaar je zelf het belang van een correcte ondersteuning. En dat kan geen enkele webshop evenaren. We meten er je gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel. Het resultaat? Jouw persoonlijke SLAAP-DNA®, de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem dat wordt ingebracht in je lattenbodem of boxspring. Aan de hand hiervan weten we ook welke matras bij je past. En hoe je helemaal kan slapen op maat van jouw leven.

Hoogte bed

Samen op zoek naar de ideale bedhoogte

Bij Sleeplife® gaan we samen met jou op zoek naar de ideale bedhoogte. En dat verschilt van persoon tot persoon. Logisch, want jij hebt een andere lichaamslengte en –bouw dan iemand anders. Die bedhoogte is trouwens belangrijker dan je denkt. Het bepaalt namelijk het gemak waarmee je in en uit bed stapt. Bovendien zorgt het ervoor dat je gemakkelijker onder het bed kan poetsen.

Onze slaapexperts stellen een combinatie van bedbodem (boxspring of lattenbodem), (topdek)matras en poten samen, die je toelaat op een ergonomische manier in en uit je bed te stappen. Zo blijft jouw comfort te allen tijde centraal staan.

Slaapoplossingen voor twee

Slaapoplossingen voor twee

Op zoek naar een bed om als koppel comfortabel in te slapen? De kans is groot dat jullie elk een andere slaapvoorkeur hebben. Heeft je partner het altijd te warm en heb jij het snel te koud? Verkies jij een zachtere matras? Of ben je allergisch voor de huisstofmijt?

Vermijd slapeloze nachten en kom langs bij Sleeplife®. Ondanks jullie verschillen kunnen jullie samen van jullie welverdiende nachtrust genieten. Zonder dat jullie aan slaapcomfort moeten inboeten. Hoe dat kan? Vertrouw op het persoonlijk advies en de ervaring van onze slaapexperts. Ze helpen je graag verder in 1 van onze 18 beddenwinkels.

Ergosleep® beddesign

Creëer je eigen unieke slaapwereld

Eens je eruit bent welke bedbodem en matras het beste bij je past, is het tijd om aan het design te denken. Want functioneel hoeft niet per se saai te zijn, toch? Integendeel, bij Sleeplife® kan je optimaal slaapcomfort en modern design perfect combineren. Kies je voor de warme uitstraling van stof of ga je voor afwasbaar kunstleder? En wat met het kleur? Belangrijke keuzes die je niet vanop afstand kan maken, maar waarvoor een bezoek aan onze winkel nodig is.

Voel zelf het verschil tussen stof en lederlook en bekijk de textuur van dichtbij. Configureer je bed vervolgens zoals jij dat wil. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld. Doe alvast inspiratie op dankzij de Ergosleep®-configurator.

Benieuwd naar ons volledige gamma?

Neem dan een kijkje in onze webshop. Boxsprings en lattenbodems kan je er niet kopen, maar je ontdekt er wel onze hoofdkussens, beschermers, dekbedden, accessoires en de grootste collectie bedtextiel van België! Online shoppen is helemaal veilig. Bovendien kan je voor gratis thuislevering kiezen vanaf € 49,00!