Sleeplife®: 100% Belgisch, 100% unieke slaapoplossingen

Net als jij leven we momenteel in een ongewone realiteit. Een wereld waarin de afstand tussen ons – letterlijk – groter dan ooit is. Tegelijk zijn we ons meer dan ooit bewust van onze missie, waarden en roots. Want als dé Belgische slaapspecialist staan we ook in deze moeilijke momenten klaar om je aan de slaapoplossing op maat van jouw leven te helpen. Ontdek hoe Sleeplife® al jarenlang het verschil maakt, dag én nacht.

22 zelfstandige winkels met lokale ondernemers

Lokale ondernemers

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we meteen ons volle gewicht in de schaal, wat resulteerde in ondertussen 22 winkels met meer dan 100 ervaren werknemers. Waar je je ook bevindt in Vlaanderen: er is altijd een Sleeplife®-beddenwinkel dichtbij. Zelfstandige winkels mét lokale ondernemers, waar diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel worden gedragen.

Sleeplife® is dus geen multinational, maar een bedrijf met 100% Belgische roots. Het voordeel voor jou? In elk van onze winkels ontmoet je slaapexperts die tijd voor je vrij maken om je persoonlijk slaapadvies te geven. Daarom werd Sleeplife® ook verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen. Een onderscheiding waar we bijzonder trots op zijn!

Wie lokaal wil kopen (of winkelhieren), gaat dus best ook even langs bij Sleeplife®. Wist je trouwens dat je je bezoek kan inplannen met een afspraak? Dan kunnen onze slaapadviseurs ruim voldoende tijd voorzien om je uitgebreid bij te staan in je zoektocht naar je ideale oplossing.

Koop Belgisch, kies voor Sleeplife®

Belgische webshop

In onze winkels en webshop vind je, naast ons eigen gamma, nog verschillende andere Belgische merken. Zo is Sleeplife® exclusieve verdeler van Ergosleep®, een 100% Belgisch bedrijf dat lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelde die op jouw slaapprofiel (of SLAAP-DNA®) worden afgestemd. Dat verzekert je van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie. Wist je dat zelfs onze Rode Duivels kozen voor Ergosleep®? Met als resultaat, een topprestatie op het WK in Rusland en hopelijk een ijzersterk vervolg tijdens het EK in 2021!

Je SLAAP-DNA® is het resultaat van een Digitale Nachtrust Analyse in de Ergosleep® Cocoon. En die Cocoon, die vind je exclusief bij Sleeplife®. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Maak dan een afspraak met de Sleeplife®-winkel in jouw buurt en ervaar het verschil!

Ergosleep goedgekeurd door Rode Duivels

Ook voor ons bedtextiel kopen we in bij Belgische merken. Zo maak je in onze winkels en webshop kennis met de kwaliteitsvolle dekbedovertrekken van Lysdrap. Dit Belgisch bedrijf vervaardigt zijn collectie uitsluitend in hun eigen atelier in Deerlijk. Ook Casilin, één van de merken van Ourson, een Belgisch familiebedrijf, vind je bij Sleeplife®. Door hun constante zoektocht naar vernieuwing, creëren ze keer op keer verrassende en stijlvolle collecties. Volledig geïnspireerd door de laatste modetrends.

Respect voor mens en natuur

Respect voor mens en natuur

Als geëngageerde onderneming willen wij een meerwaarde creëren voor onze samenleving. Dat doen we niet alleen door mensen aan een zalige, gezonde nachtrust te helpen. In elk aspect van onze onderneming proberen we om duurzaam en ethisch verantwoord te werk te gaan, met respect voor mens en natuur.

Zo worden onze slaapoplossingen geproduceerd onder de beste arbeidsomstandigheden. Met standaarden die nog hoger liggen dan de Europese regelgeving. Bovendien wordt alles op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Tot slot investeren wij volop in diervriendelijk verkregen dons. Zo kan je met een gerust gemoed gaan slapen.

Per tweepersoonsbed dat verkocht wordt, schenkt Sleeplife® bovendien € 7,5 aan Bednet, een vzw die synchroon internetonderwijs (SIO) aanbiedt aan langdurig zieke kinderen en tienermoeders die tijdelijk niet naar school kunnen. Zo krijgen ze onderwijs op afstand en volgen ze de lessen live mee met hun leeftijdsgenoten. Dankzij onze financiële steun kan Bednet alsmaar meer kinderen en scholen gratis computermateriaal aanbieden.

Slaapkwaliteit boven alles. Tot in de kleinste details.

Slaapkwaliteit

Wat is het verschil tussen de eerste de beste slaapoplossing en het slaapcomfort van Sleeplife®? Het antwoord ligt voor de hand: een goedkope slaapoplossing biedt niet de kwaliteit en duurzaamheid die je verlangt van een bed waar je gemiddeld 8 uur per nacht in doorbrengt. Wanneer je op het slaapcomfort van Sleeplife® vertrouwt, ervaar je het verschil. Hoe dat komt? In elk aspect van de opbouw staat kwaliteit voorop.

Want bij Sleeplife® ligt de lat hoog. Heel hoog. Alleen zo kunnen we je een kwaliteitsvolle, duurzame slaapoplossing op maat van jouw leven bezorgen. Hoe we dat kunnen garanderen? Wij gaan doorlopend op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, om ons gamma steeds verder te optimaliseren en sterker te maken. We willen dus geen prijsbreker zijn, maar gaan altijd op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing op maat. Kortom, alles om je aan een zalige nachtrust te helpen.

Uniek slaapadvies, met de focus op jou

Slaapadvies

Wist je dat 30% van de Belgische bevolking met slaapproblemen kampt? Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Bij Sleeplife® geloven we dat advies écht het verschil maakt. Daarom ontwikkelden we de uiterst persoonlijke MAPS-adviesmethode, gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring, productkennis en wetenschappelijk onderzoek rond ergonomie. Via gerichte vragen begeleiden we je op een professionele en ongedwongen manier naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Zo vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

We adviseren je trouwens niet alleen in onze winkels. Op onze website vind je tientallen artikels met slaaptips en productadvies. Bovendien worden we bijgestaan door happiness coach/mediafiguur Martine Prenen en ex-tienkamper/kinesist Hans Van Alphen. Vanuit hun eigen expertise geven ze je eenvoudige tips waarmee je zelf, vanuit je veilige thuis, aan de slag kan. Makkelijk en toegankelijk!

Wil je graag meer weten over onze missie en waarden? Neem dan zeker eens de tijd om uitgebreid deze website te bekijken. Je ontdekt er meer over wat ons en onze slaapoplossingen zo uniek maakt. Binnenkort hopen we je uiteraard te kunnen verwelkomen in 1 van onze 22 Sleeplife®-winkels. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met je slaapexpert!

Maak je afspraak