Dé bedden van de Rode Duivels

Bedden van de Rode Duivels

Slaap zoals de Rode Duivels

op een Ergosleep®-bed in lijn met je SLAAP-DNA®

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Zeker als je overdag goed wil presteren. Daarom slapen onze Rode Duivels in een gepersonaliseerd Ergosleep®-bed. Daarbij zijn zowel hun bedbodem als matras afgestemd op hun slaapprofiel of SLAAP-DNA®. Alleen zo kan hun lichaam optimaal ontspannen en recupereren, zodat ze volledig uitgerust op het veld staan tijdens het WK.

Wil jij ook helemaal recupereren ‘s nachts en vol energie wakker worden? Laat jouw SLAAP-DNA® gratis meten in de Sleeplife®-winkel in je buurt, voel het verschil en slaap zoals de Rode Duivels.

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de bedden van de Rode Duivels

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om te scoren. 
  • Je bent overdag minder vermoeid. Je hebt genoeg energie om het hele voetbalveld naar huis te spelen. 
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.
Ergosleep® bed

Ga voor een Ergosleep®-bedcombinatie

en doe voordeel op jouw droombed

Overtuigd van de voordelen van een Ergosleep®-bed? Kies dan voor een bedcombinatie. Waarom? Een bedcombinatie is veel voordeliger dan je bedbodem en matras apart te kopen. Bovendien kan je je bedcombinatie volledig zelf samenstellen:

  • kies zelf je breedte en lengte
  • kies zelf je hoofdbord
  • kies zelf je bedpoten
  • kies uit meer dan 200 kleuren (stof of lederlook)

Sleeplife® is exclusieve dealer van de bedden van de Rode Duivels

Waar die Duivelse bedden dan wel verkrijgbaar zijn? Exclusief bij Sleeplife®! Met onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen is Sleeplife® namelijk exclusieve verdeler van Ergosleep®. Wil jij slapen zoals de Rode Duivels? Kom dan gerust langs of maak een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan meten we jouw SLAAP-DNA® in onze Ergosleep®-belevingsstudio en stemmen je bedbodem en matras daarop af.

Sleeplife® Rode Duivels
Waarom een bedbodem belangrijk is

Waarom je bedbodem minstens even belangrijk is als je matras

Heb je al eens op een matras op de grond geslapen? Je lichaamsgewicht in combinatie met de zwaartekracht duwt de matras naar beneden. Maar doordat het oppervlak eronder niet flexibel, noch veerkrachtig is, kan de matras de druk niet evenredig verdelen. Het resultaat? Je schouders en heupen kunnen niet doorzakken en je matras ontwikkelt een enorme tegendruk. Je krijgt pijn en staat op met een stijf gevoel.

Een goede matras heeft dus geen enkele zin als je slaapt op een bedbodem die niet de juiste ondersteuning biedt. Omgekeerd geldt net hetzelfde. Beschouw je matras en bedbodem als één slaapsysteem. Samen moeten ze je hele lichaam perfect ondersteunen.