bedden rode duivels

Slaap zoals de Rode Duivels

op een Ergosleep® Bed in lijn met je SLAAP-DNA®

Als je goed wil presteren, is er niets zo belangrijk als een goede nachtrust. Daarom sliepen onze Rode Duivels tijdens het WK 2018 in Rusland in een gepersonaliseerd Ergosleep® Bed. Daarbij zijn zowel hun bedbodem als matras afgestemd op hun slaapprofiel of SLAAP-DNA®. Alleen zo kan hun lichaam optimaal ontspannen en recupereren, zodat ze goed uitgerust op het veld staan.

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 18 beddenwinkels.

De voordelen van de bedden van de Rode Duivels

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om te scoren. 
  • Je bent overdag minder vermoeid. Je hebt genoeg energie om het hele voetbalveld naar huis te spelen. 
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.

Sleeplife® is exclusieve verdeler van de WK-bedden

Waar die Duivelse bedden dan wel verkrijgbaar zijn? Exclusief bij Sleeplife®! Met onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen en Brussel is Sleeplife® namelijk exclusieve verdeler van Ergosleep®. Wil jij slapen zoals de Rode Duivels? Kom dan gerust langs of maak een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan meten we jouw SLAAP-DNA® in onze Ergosleep®-belevingsstudio en stemmen je bedbodem daarop af. De matras zorgt voor de fijnafstemming.

Herinner je je nog de matrasgate?

Niet alleen de matras, ook de bedbodem

In de media was er heel wat te doen rond de 'matrasgate'. Daarbij raakte iets te vroeg bekend dat er geen matras voorzien was voor vijf Rode Duivels. Dat betekende dat Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele niet meemochten naar het WK. De 'matrasgate' was niet alleen een domper op de WK-feestvreugde, maar ook een ietwat foute woordkeuze. Want de hele hype wekte de indruk dat het alleen om de matrassen te doen was. Nochtans zijn het ook - en vooral - de bedbodems die op het lichaam van de spelers afgestemd zijn.

waarom bedbodem belangrijk is

Waarom je bedbodem minstens even belangrijk is als je matras

Heb je al eens op een matras op de grond geslapen? Je lichaamsgewicht in combinatie met de zwaartekracht duwt de matras naar beneden. Maar doordat het oppervlak eronder niet flexibel, noch veerkrachtig is, kan de matras de druk niet evenredig verdelen. Het resultaat? Je schouders en heupen kunnen niet doorzakken en je matras ontwikkelt een enorme tegendruk. Je krijgt pijn en staat op met een stijf gevoel. Een goede matras heeft dus geen enkele zin als je slaapt op een bedbodem die niet de juiste ondersteuning biedt. Omgekeerd geldt net hetzelfde. Beschouw je matras en bedbodem als één slaapsysteem. Samen moeten ze je hele lichaam perfect ondersteunen.