Kwalitatieve slaapoplossingen

Bij Sleeplife® ligt de lat hoog. Heel hoog. Alleen zo kunnen we je een kwaliteitsvolle, duurzame slaapoplossing op maat van jouw leven bezorgen. Hoe we dat kunnen garanderen? Wij gaan doorlopend op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, om ons gamma steeds verder te ontwikkelen en sterker te maken. We willen dus geen prijsbreker zijn, maar gaan altijd op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing op maat. Met als resultaat: een zalige nachtrust voor onze klanten.

sleeplife kwaliteit
boxspring sleeplife

Boxsprings van hoge kwaliteit

Wat is het verschil tussen een boxspring van enkele duizenden euro's en een exemplaar van enkele honderden euro's? Het antwoord ligt voor de hand: een goedkope boxspring biedt niet de kwaliteit en duurzaamheid die je verlangt van een bed waar je gemiddeld 8 uur per nacht in doorbrengt. De boxsprings bij Sleeplife® zijn doordacht opgebouwd, zodat jij gegarandeerd van optimaal slaapcomfort kan genieten.

lattenbodems sleeplife

Een selectie lattenbodems voor elk slaapprofiel

Een lattenbodem is een lattenbodem, toch? Fout: er zijn belangrijke verschillen tussen kwalitatieve lattenbodems en lattenbodems van mindere makelij. Bij Sleeplife® vind je alleen lattenbodems met latten uit gelaagd beukenhout (behandeld tegen vocht) of op basis van hoogkwalitatieve glasvezel. Aanpasbaar aan jouw slaapprofiel. Vast of elektrisch.

De latten van onze lattenbodems komen tot over het kader. Zo geniet je van randcomfort en ervaar je geen harde zone in het midden, wat bij goedkopere exemplaren wel het geval is. De latten zijn bovendien met flexibele elementen aan de rand bevestigd, wat ervoor zorgt dat ze vlot mee bewegen en niet kapot te krijgen zijn. Kortom, alles in functie van jouw slaapcomfort.

matras comfortlagen
matras comfortlagen

Matrassen uit verschillende comfortlagen

Dacht je dat het comfort van je matras alleen afhangt van een matraskern uit latex, pocketveren of Foam? Dat klopt niet helemaal. Een kwaliteitsmatras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen. De matraskern vormt de basis, maar met de afdekplaat en hoes maken we echt het verschil.

Zo vind je bij goedkopere matrassen enkel een afdeklaagje in gewone mousse langs 1 zijde. De matrassen die je bij Sleeplife® vindt, hebben zowel bovenaan als onderaan een afdekplaat in latex of Foam, wat ze 100% omkeerbaar maakt. Zo verhoog je je ligcomfort en verleng je de levensduur van je matras. En de hoes? Die is bij ons altijd antiallergisch, antitranspirerend en wasbaar.

matrasbeschermer

Speciaal ontworpen beschermers

Heb je last van allergieën, raak je maar niet opgewarmd 's nachts of word je soms badend in het zweet wakker? Dankzij de geschikte kussen- en matrasbeschermer geniet je toch van een verdiende nachtrust. Op basis van meer dan 35 jaar ervaring en knowhow ontwikkelde Sleeplife® speciale beschermers voor elke slaapbehoefte en -voorkeur. Welke beschermer bij jou past? Dat ontdek je in 1 van onze 22 slaapwinkels of op onze website.

kwaliteit bedtextiel
bedtextiel kwaliteit

Bedtextiel uit kwaliteitsstoffen

Waarom zou je je dekbedovertrek of hoeslaken kopen bij Sleeplife®? Het antwoord is heel eenvoudig: wij selecteren alleen bedtextiel van de beste kwaliteit. Hoe je die kwaliteit merkt? Door de dichte wevingen van onze stoffen voelt ons bedtextiel heerlijk zacht en soepel aan en heeft het een luxueuze uitstraling.

Door onze permanente kwaliteitscontrole is de kans op een foute stikking, wat bij goedkoper textiel vaak voorvalt, nihil. Tot slot blijven onze stoffen hun kleur, structuur en kwaliteit behouden, wasbeurt na wasbeurt. Je ervaart meteen het verschil met bedtextiel van mindere kwaliteit.