Boxsprings van hoge kwaliteit

Sleeplife boxsprings

Wat is het verschil tussen een boxspring van enkele duizenden euro's en een exemplaar van enkele honderden euro's? Het antwoord ligt voor de hand: een goedkope boxspring biedt niet de kwaliteit en duurzaamheid die je verlangt van een bed waar je gemiddeld 8 uur per nacht in doorbrengt. Wanneer je op de boxsprings van Sleeplife® ligt, ervaar je het verschil in comfort. Hoe dat komt? In elk aspect van de opbouw staat kwaliteit voorop.

boxspring-omkadering

Een stevige omkadering

Er zijn heel wat boxsprings op de markt die in essentie niets meer zijn dan een blok mousse met wat planken errond. De boxsprings die je bij Sleeplife® vindt, zijn opgebouwd met 1 ding in het achterhoofd: je zo lang mogelijk laten genieten van optimaal slaapcomfort. Daarom zijn al onze boxsprings opgebouwd uit een stevig, massief kader. Dit kader oogt niet alleen luxueus, het zorgt ervoor dat de verenkern overal voldoende ondersteuning krijgt. Zo kunnen de pocketveren perfect hun werk doen.

sleeplife-pocketveren

Gezoneerde pocketveren

Zoals het woord 'boxspring' al laat vermoeden, bestaat deze bedbodem uit veren. Er bestaan echter verschillende types veren, met diverse eigenschappen en verschil in comfort. Bij een boxspring van goedkope makelij hangen de veren aan elkaar en vormen ze als het ware een soort stalen kader. Het gevolg is dat deze bodem als een geheel beweegt.

De boxsprings van Sleeplife® bestaan uit gezoneerde pocketveren, die individueel in zakjes verpakt zijn en los van mekaar bewegen. Zo ervaar je meer slaapcomfort. Bovendien bestaan onze veren uit nagehard staal, wat ervoor zorgt dat ze sterker en flexibeler zijn en langer hun vorm behouden. Zo zal jouw Sleeplife®-boxspring minder snel sporen van slijtage vertonen.

Sleeplife boxspring lagen

Verschillende comfortlagen

Bovenop de verenkern ligt een drukverdeler, die ervoor zorgt dat alles netjes op zijn plaats blijft. De drukverdelers in de boxsprings van Sleeplife® zorgen ervoor dat de veerkracht gerespecteerd wordt en je boxspring nog steeds kan ademen. Iets wat bij andere boxsprings vaak niet het geval is. Daarmee is het echter nog niet afgelopen. Want op de drukverdeler komt nog een comfortlaag uit HiTec Foam of latex. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat je slaapcomfort optimaal blijft.

Op de stof ligt er nog een antisliplaag, zodat je matras zeker niet wegschuift wanneer je in en uit bed stapt.

Sleeplife-leder

Altijd een luxueuze uitstraling

De afwerking met de juiste stof of lederlook is enkel van belang voor het oog, toch? Nee, dat klopt niet helemaal. Er bestaat namelijk heel wat kwaliteitsverschil in de afwerking van je boxspring. Bij een exemplaar van goedkope makelij zal de lederlook al snel beginnen afpellen of zal je stof zijn kleur gaan verliezen. Bij Sleeplife® werken we alleen met stoffen en lederlook van hoge kwaliteit, zodat je boxspring er niet alleen mooi blijft uitzien, maar ook altijd optimaal beschermd blijft.

sleeplife-boxspring-stevig

Boxsprings die geen kik geven

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: je slaapt in een bed dat kraakt en piept bij de kleinste beweging die je maakt. Het is duidelijk dat je op een bedbodem van lage kwaliteit ligt, want bij de boxsprings van Sleeplife® is dit uitgesloten. Onze bedden zijn zodanig solide opgebouwd dat ze niet het minste geluid maken, hoe wild je ook tekeer zou gaan. Ook de bedpoten zijn stevig genoeg opdat ze nooit zouden scheefslaan, wat bij een goedkoper bed al wel eens het geval kan zijn.