Beste Winkelketen van België

Beste Winkelketen van België

Stem op Sleeplife® en win prachtige prijzen

Geniet jij dankzij Sleeplife® van een zalige nachtrust? Ben je tevreden over onze service, ons persoonlijk advies en over de kwaliteit van onze producten? 

Laat dan je stem horen en help ons om Beste Winkelketen & Beste Webshop van België (in de categorie slapen) te worden! En dat hoef je natuurlijk niet zomaar te doen: wie stemt, maakt kans op prachtige prijzen!

Droom je van Apple AirPods, een Nespresso-toestel, een JBL-speaker of een Takeaway.com-cadeaukaart? Breng dan snel je stem uit (stemmen duurt slechts enkele minuten). Alvast bedankt voor je steun. 

Stem uitgebracht? Misschien is 1 van deze prijzen binnenkort van jou! 

Natuurlijk hoef je niet zomaar te stemmen op Sleeplife®. Je kan er ook prachtige prijzen mee winnen, aangeboden door de organisatie. Waag dus snel je kans

Win prachtige prijzen door te stemmen op Sleeplife®

Sleeplife verkozen tot beste winkelketen

Wat voorafging... Beste Winkelketen van België 2019-2020 & 2022-2023

in de categorie slapen

Dankzij de geweldige steun van onze vele tevreden klanten werd Sleeplife® in 2019 en 2022 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen! Duizend maal dank om massaal op ons te stemmen! Onze 20 winkels in Vlaanderen zullen zich ook in de toekomst blijven inzetten om jou voelbaar beter te laten slapen.

Wat maakt de 20 winkels van Sleeplife® zo uniek?

Wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Op maat van jouw lichaam. En op maat van jouw leven. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

sleeplife maps

Onderbouwd advies

Op zoek naar de slaapoplossing op maat van jouw leven? Sleeplife® MAPS is een uiterst persoonlijke adviesmethode, afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

Meer over Sleeplife® MAPS

ruime keuze

Ruime keuze aan unieke slaapoplossingen

Bij Sleeplife® vind je gegarandeerd een slaapoplossing die bij je lichaam, behoeften en budget past. Van boxsprings tot lattenbodems, van matrassen tot hoofdkussens,...

Ontdek onze slaapoplossingen

groot assortiment

Groot assortiment

Shop online en geniet van onze grote collectie beddengoed, dekbedden, hoofdkussens en beschermers. Interesse in onze matrassen, boxsprings of lattenbodems? Bekijk ze online en kom ze daarna ontdekken in 1 van onze 20 winkels.

Shop online

sleeplife winkels

Altijd dichtbij

Met 20 beddenwinkels in Vlaanderen is er altijd een Sleeplife®-winkel in jouw buurt.

Ontdek de winkel in jouw buurt

ergosleep

Ergosleep®-dealer

Sleeplife® is exclusieve dealer van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed afstemt op maat van jouw SLAAP-DNA®.

Meer over SLAAP-DNA®

matraswissel

Gratis matraswissel

Met onze goed-slapen-garantie kan je tot twee maanden na levering gratis je matras eenmalig omruilen (exclusief transportkost).

Ontdek onze goed-slapen-garantie

Nood aan slaapadvies? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we zeker voldoende tijd vrij om je uitgebreid te helpen. Uiteraard ben je ook zonder seintje welkom in 1 van onze 20 beddenwinkels.