Beste Winkelketen van België

Beste Winkelketen van België

Sleeplife® opnieuw verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen

Dankzij de geweldige steun van onze vele tevreden klanten werd Sleeplife® voor een derde keer verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen!

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het massaal stemmen! Onze 21 winkels in Vlaanderen zullen zich ook in de toekomst dan ook blijven inzetten om jou voelbaar beter te laten slapen.

Sleeplife verkozen tot beste winkelketen

Wat voorafging... Beste Winkelketen van België 2019-2020 & 2022-2023

in de categorie slapen

Dankzij de geweldige steun van onze vele tevreden klanten werd Sleeplife® in 2019 en 2022 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen! Duizend maal dank om massaal op ons te stemmen! Onze 21 winkels in Vlaanderen zullen zich ook in de toekomst blijven inzetten om jou voelbaar beter te laten slapen.

Wat maakt de 21 winkels van Sleeplife® zo uniek?

Wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Op maat van jouw lichaam. En op maat van jouw leven. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Nood aan slaapadvies? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we zeker voldoende tijd vrij om je uitgebreid te helpen. Uiteraard ben je ook zonder seintje welkom in 1 van onze 21 beddenwinkels.