Beste Winkelketen van België

Beste Winkelketen van België

Stem op Sleeplife® en win een cadeaubon tot € 150

Geniet jij dankzij Sleeplife® van een zalige nachtrust? Zijn onze service, persoonlijk advies en kwalitatief slaapcomfort jouw ticket naar dromerige nachten? Dan hebben we jouw hulp nodig!

Stem op ons om ook in 2024 de titel van Beste Winkelketen & Beste Webshop van België in de wacht te slepen. En voor wat, hoort wat: wie stemt, maakt kans op een cadeaubon van een retailer naar keuze t.w.v. € 150, € 100 of € 75.

Je kan trouwens op beide oren slapen, want het neemt slechts één minuut van je tijd in beslag.

Stem uitgebracht? Misschien is 1 van deze prijzen binnenkort van jou! 

Natuurlijk hoef je niet zomaar te stemmen op Sleeplife®. Je maakt ook kans op een cadeaubon van € 150, € 100 of € 75, aangeboden door de organisatie. Waag dus snel je kans

Sleeplife® retailer of the year

Sleeplife verkozen tot beste winkelketen

Wat voorafging... Beste Winkelketen van België 2019-2020, 2022-2023 & 2023-2024

in de categorie slapen

Dankzij de geweldige steun van onze vele tevreden klanten werd Sleeplife® in 2019, 2022 en 2023 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen! Duizend maal dank om massaal op ons te stemmen! Onze 22 winkels in Vlaanderen zullen zich ook in de toekomst blijven inzetten om jou voelbaar beter te laten slapen.

Wat maakt de 22 winkels van Sleeplife® zo uniek?

Wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Helemaal in lijn met jouw slaapbehoeften. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Nood aan slaapadvies? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we zeker voldoende tijd vrij om je uitgebreid te helpen. Uiteraard ben je ook zonder seintje welkom in 1 van onze 22 beddenwinkels.