Zo ga je helemaal zen naar de solden

Profiteren van optimaal slaapcomfort voor lagere prijzen? Dat kan tijdens de solden! Maar jammer genoeg gaat de soldenperiode vaak hand in hand met stress. Thuiskomen met een miskoop, chaos in de winkels… om nog maar te zwijgen van de drukte. Je zou voor minder opzien tegen een dagje soldenshoppen.

Om je soldenstress te besparen wanneer je komt shoppen bij Sleeplife® hebben we enkele tips voor je verzameld. Want de solden mijden en daardoor mooie kortingen op slaapcomfort mislopen zou zonde zijn, toch?

Ga op onderzoek

zoektocht solden

Even op verkenning gaan voor de start van de solden is zeker geen overbodige luxe. Zo ontdek je het aanbod en raak je wegwijs in de winkel. Het grote pluspunt? Je kunt je tijd nemen. Iets wat tijdens de typische soldenstormloop onmogelijk is. Geen opwinding dus over andere opgejutte soldenshoppers of overvolle en warme winkels. Plus, doordat je de winkel al kent, weet je waar de producten staan. Daardoor win je tijd tijdens het soldenshoppen.

Kom dus voor de start van de solden al even langs in de Sleeplife®-winkel bij jou in de buurt of neus rond op onze website om het aanbod te ontdekken.

Een goede voorbereiding is alles

voorbereiden op solden

Onvoorbereid naar de solden gaan, is om problemen vragen. Niet alleen de kans op een miskoop is groter, het bezorgt je ook heel wat extra stress. Welke winkel wil je bezoeken? Welke doe je eerst? Waarnaar ben je precies op zoek? Leg dat op voorhand vast en je zult vanzelf relaxed de solden trotseren. Om je optimaal voor te bereiden op het kopen van een bed of andere vorm van slaapcomfort, zette Sleeplife® 5 gouden tips op een rijtje.

Wees een vroege vogel

solden in beddenwinkel

Drukte tijdens de solden is sowieso wel een beetje part of the game, maar wees gerust. Dankzij onze voorzorgsmaatregelen shop je niet alleen 100% veilig, maar ook in alle rust. Uiteraard kan je nog steeds op voorhand een dag prikken waarop je van plan bent om op koopjesjacht te gaan door een afspraak te maken. ’s Ochtends is het doorgaans wel veel rustiger en tijdens de solden is het toch maatschappelijk verantwoord om als eerste aan de deur te staan.

Laat je adviseren

slaapadvies beddenwinkel

Terugkeren van de solden en thuis vaststellen dat je een miskoop hebt begaan? Vreselijk is dat, zeker bij een grotere investering zoals een bed. Het is dus logisch dat je zo’n aankoop niet in één-twee-drie gaat beslissen. Wanneer je bij Sleeplife® langskomt, hoef je je geen zorgen te maken over een foute aankoop. We helpen je maar al te graag bij de zoektocht naar ultiem slaapcomfort, ook tijdens de solden. Een slaapoplossing op maat van jouw leven, daar staan we voor.

Shop online

shop online

Zie je de soldengekte echt niet zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je: ook op onze Sleeplife®-webshop kun je op koopjesjacht gaan. Zo geniet je gezellig thuis van uitzonderlijke kortingen. Vanuit je luie zetel, met alle tijd en volledig zorgeloos. Stress tijdens de solden? Wat is dat?

Profiteren van de solden? Breng ons op de hoogte van je komst, dan maken we voldoende tijd vrij om je te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom!