Zo ga je helemaal zen naar de solden

Profiteren van optimaal slaapcomfort voor lagere prijzen? Dat kan tijdens de solden! Maar jammer genoeg gaat de soldenperiode vaak hand in hand met stress. Thuiskomen met een miskoop, chaos in de winkels… om nog maar te zwijgen van de drukte. Je zou voor minder opzien tegen een dagje soldenshoppen.

Om je soldenstress te besparen wanneer je komt shoppen bij Sleeplife® hebben we enkele tips voor je verzameld. Want de solden mijden en daardoor mooie kortingen op slaapcomfort mislopen zou zonde zijn, toch?

Ga op onderzoek

Ga op onderzoek

Even op verkenning gaan voor de start van de solden is zeker geen overbodige luxe. Zo ontdek je het aanbod en raak je wegwijs in de winkel. Het grote pluspunt? Je kunt je tijd nemen. Iets wat tijdens de typische soldenstormloop onmogelijk is. Geen opwinding dus over andere opgejutte soldenshoppers of overvolle en warme winkels. Plus, doordat je de winkel al kent, weet je waar de producten staan. Daardoor win je tijd tijdens het soldenshoppen.

Kom dus voor de start van de solden al even langs in de Sleeplife®-winkel bij jou in de buurt of neus rond op onze website om het aanbod te ontdekken.

Een goede voorbereiding is alles

Een goede voorbereiding is alles

Onvoorbereid naar de solden gaan, is om problemen vragen. Niet alleen de kans op een miskoop is groter, het bezorgt je ook heel wat extra stress. Welke winkel wil je bezoeken? Welke doe je eerst? Waarnaar ben je precies op zoek? Leg dat op voorhand vast en je zult vanzelf relaxed de solden trotseren. Om je optimaal voor te bereiden op het kopen van een bed of andere vorm van slaapcomfort, zette Sleeplife® 5 gouden tips op een rijtje.

Wees een vroege vogel

Wees een vroege vogel

Drukte tijdens de solden is sowieso wel een beetje part of the game, maar anderzijds zijn er ook makkelijke manieren om in alle rust te shoppen. Prik bijvoorbeeld op voorhand een dag waarop je van plan bent om op koopjesjacht te gaan door een afspraak te maken. Pin je liever geen specifiek moment vast? Kom dan in de voormiddag langs, wanneer het doorgaans wat rustiger is.

Laat je adviseren

Laat je adviseren

Terugkeren van de solden en thuis vaststellen dat je een miskoop hebt begaan? Vreselijk is dat, zeker bij een grotere investering zoals een bed. Het is dus logisch dat je zo’n aankoop niet in één-twee-drie gaat beslissen. Wanneer je bij Sleeplife® langskomt, hoef je je geen zorgen te maken over een foute aankoop. We helpen je maar al te graag bij de zoektocht naar ultiem slaapcomfort, ook tijdens de solden. Voelbaar beter slapen, daar staan we voor.

Shop online

Shop online

Zie je de soldengekte echt niet zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je: ook op onze Sleeplife®-webshop kun je op koopjesjacht gaan. Zo geniet je gezellig thuis van uitzonderlijke kortingen. Vanuit je luie zetel, met alle tijd en volledig zorgeloos. Stress tijdens de solden? Wat is dat?

Solden gemist? Ook buiten de solden ben je welkom voor professioneel advies. Kom gerust langs in de winkel in jouw buurt.