Actie winterdekbedden

Momenteel loopt er geen winterdekbedactie bij Sleeplife®.

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: de nachten worden steeds kouder. Lig je nog steeds onder je zomerdekbed? Dan is het verstandig om die te vervangen door een winterdekbed. T.e.m. 31 december 2020 kon je profiteren van onze winterdekbedactie. Bij aankoop van je winterdekbed kreeg je een gratis dekbedovertrek cadeau.

Actie gemist? Niet getreurd, ook buiten de actieperiode kan je profiteren van aantrekkelijke prijzen op winterdekbedden. Maak snel een afspraak bij de Sleeplife®-winkel in jouw buurt of neem een kijkje in onze webshop.

 

Algemene voorwaarden

Deze actie liep t.e.m. 31 december 2020 en was geldig bij aankoop van een dekbed Superior 100% Pomerische Dons (warm/extra warm), Deluxe Contour 100% Siberische Dons (warm), Deluxe Silktouch 100% Siberische Dons (warm), Hitec Thinsulate (combi), Natural Camel (combi) en 100% Canadese dons (extra warm). Enkel geldig in de winkel, niet in de webshop.

De waarde van het dekbedovertrek was afhankelijk van het formaat van het aangekochte dekbed:

  • 140x220: dekbedovertrek t.w.v. € 49,95
  • 160x220: dekbedovertrek t.w.v. € 54,95
  • 240x220: dekbedovertrek t.w.v. € 99,95
  • 260x220: dekbedovertrek t.w.v. € 109,95
Dekbed Superior 100% Pomerische Dons

Dekbed Superior 100% Pomerische Dons (warm/extra warm)

Donsdeken gevuld met 100% Pomerische ganzendons. Sterk isolerend.

Meer over dit dekbed

Dekbed Deluxe Contour 100% Siberische Dons

Dekbed Deluxe Contour 100% Siberische Dons (warm)

Luxedonsdeken gevuld met 100% Siberische ganzendons. Bevat drie compartimenten, waarvan het stikpatroon de contouren van je lichaam volgt. Aan de benen warmer. Bovenaan iets lichter.

Meer over dit dekbed

Dekbed Deluxe Contour 100% Siberische Dons

Dekbed Deluxe Silktouch 100% Siberische Dons (warm)

Luxedonsdeken gevuld met 100% Siberische ganzendons. Asymetrisch stikpatroon waarbij elke baan evenveel dons bevat. Bevat meer dons doordat aan 1 zijde de banen smaller zijn.

Meer over dit dekbed

Dekbed HiTec Thinsulate Combi

Dekbed HiTec Thinsulate (combi)

Sterk isolerend dekbed en makkelijk in onderhoud.

Meer over dit dekbed

Dekbed Natural Camel Combi

Dekbed Natural Camel (combi)

Uitermate vochtregulerend en isolerend dekbed. Antitranspirerend en iets zwaarder dekbed.

Meer over dit dekbed

Dekbed 100% Canadese Dons

Dekbed 100% Canadese Dons (extra warm)

Donsdeken gevuld met 100% Canadese eendendons van superieure kwaliteit. Heerlijk warm en tegelijk soepel. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer over dit dekbed

Sleeplife® textieltrends najaar 2020

Sleeplife® Impressions

De mooiste modetrends voor je bed

Op zoek naar het geschikte dekbedovertrek voor de herfst/winter? Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. In de fijnste materialen, met de mooiste patronen en in alle dimensies. Dat doen we onder de noemer Sleeplife® Impressions. Een selectie van vier exclusieve beddengoedtrends, waarmee je de uitstraling van je slaapkamer naar een hoger niveau tilt.

Benieuwd naar al ons modieus bedtextiel? Ontdek ons uitgebreide assortiment in onze webshop!

donsdeken kiezen

Hoe kies ik een donsdeken of dekbed?

De winter ligt in het verschiet en dat betekent lagere temperaturen. In je slaapkamer hou je het dus best wat warmer. Vermijd koude rillingen 's nachts dankzij een geschikt dekbed of donsdeken. Onze tips helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek ons advies

warme winternachten

5 tips voor warme winternachten

We kunnen er niet meer omheen. De koude winter nadert met rasse schreden. Maar hoe zit het met je slaapkamer? Is die ook klaar voor de winter? Ontdek snel onze 5 tips om warme winternachten te beleven.

Lees onze 5 tips

professionele donsreiniging

Sleeplife® reinigt je donsdeken

Naast je eigen inspanningen, doe je er goed aan je donsdeken elke 5 jaar professioneel te laten reinigen. Zo’n professionele wasbeurt voorkomt dat de donsvlokken samenklitten en het volume slinkt. Bovendien verlengt het de levensduur van je dekbed. Breng je donsdeken, dekbed of kussens gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de stikking maken we de tijk open en schudden we hem leeg. De inhoud reinigen en ontsmetten we en eventueel vullen we bij. De tijk wassen we apart en als dat nodig is vervangen of herstellen we die.

Loopies dekbed

Samen één: in jullie relatie én in bed

dankzij de Loopies

Ben jij een echte koukleum en heeft je partner het snel warm 's nachts? Of zweet de een veel, terwijl de ander allergisch is aan huisstofmijt? Kies elk apart jullie dekbed. Met elk de gewenste vulling en geliefde warmteklasse. Helemaal afgestemd op jullie eigen persoonlijke behoeften. Met de Loopies combineer je de aparte donsdekens tot één 2-persoonsdekbed. Zo genieten jullie elk evenveel van jullie nachtrust. Meer zelfs, je kan er ook je eigen combi-dekbed maken. Wedden dat geen enkel dekbed aan het jouwe kan tippen?