Tijd voor nieuw beddengoed? Dit zijn dé voorjaarstrends - lente/zomer 2021

Wil je je slaapkamerinterieur helemaal afmaken? Mis je nog die finishing touch? Of heb je simpelweg nood aan verandering? Van een perfecte timing gesproken, want de nieuwe Sleeplife® Impressions zijn er. 3 wondermooie voorjaarstrends die je instant lentekriebels en zomerse vibes bezorgen. Welke is jouw favoriet? 

Blooming & Booming

dekbedovertrek Sleeplife® Girasolle

Playful, bright, sunny

De natuur wordt weer groener, alles begint stilaan weer te bloeien en de temperaturen gaan omhoog. Is de lente jouw favoriete periode in het jaar? Dan is de Blooming & Booming-trend helemaal jouw ding. Omhul je bed met deze beeldschone zonnebloemen en madeliefjes en haal de lente in huis. 

Het Girasole dekbedovertrek heeft hét ultieme bloemenmotief dat je slaapkamer (en ook jou) letterlijk opfleurt. Want geef toe, wie wordt niet gelukkig van bloemen? Dankzij dit dekbedovertrek kruip je elke avond met een glimlach in bed. 

Flower Bed

dekbedovertrek Essenza Annabel

Romantic, dreamy, peaceful 

Dit prachtige, romantische bloementafereel laat je helemaal wegdromen en brengt je meteen dichter bij de natuur. De lightbeige achtergrond geeft het dekbedovertrek een tijdloze en stijlvolle uitstraling en doet jou tot rust komen. 

Met het dekbedovertrek Annabel van Essenza pak je sowieso uit in je slaapkamer. Het geeft de kamer kleur, maar straalt ook sereniteit uit dankzij de zachte pasteltinten. Best of both worlds dus. Gemaakt uit 100% hoogwaardig katoensatijn waardoor je de hele nacht slaapt als een roosje.  

Sunray Warmth

dekbedovertrek Essenza Bowie

Expressive, uplifting, creative

Het moment wanneer je je gordijnen opent en zonnestralen binnenlaat, het gevoel wanneer je de warmte van de zon voelt op je huid of het aanschouwen van die gouden zonnegloed. Daaraan doet dit goudgele motief ons denken. Het schreeuwt zomer en doet je slaapkamer helemaal oplichten.

De opvallende print op dit dekbedovertrek lijkt net echt geschilderd en geeft je bed een creatieve toets. Alle kleuren van het dekbedovertrek Bowie van Essenza behoren bovendien tot dé modekleuren van het voorjaar. Een geweldige keuze dus voor in je interieur.  

Ons Sleeplife®-gamma is opnieuw enkele prachtige dekbedovertrekken rijker. Benieuwd naar de nieuwste textielaanwinsten? Neem snel een kijkje.