Trends lente/zomer 2022: het mooiste beddengoed voor het voorjaar

Haal je graag inspiratie uit trends voor het aankleden van je slaapkamer? Dan ben je zeker en vast benieuwd naar de nieuwe Sleeplife® Impressions lente/zomer 2022. Dit voorjaar hebben we 2 prachtige beddengoedtrends voor je in petto, waarmee je aan de slag kan om jouw slaapkamer helemaal om te toveren. Shop jouw favoriete look in de Sleeplife®-winkel in je buurt of via de webshop.

1. Happy botanical

Trends slaapkamer 2022 happy botanical

Vivid, natural, wild 

Dat moment wanneer de eerste krokussen komen piepen, alles terug groener wordt en het lentezonnetje schijnt op je snoet … Een mens wordt spontaan gelukkig door de komst van de lente. Dat vrolijke gevoel mag toch ook niet ontbreken in je slaapkamer? 

Als je het ons vraagt, bestaat er daarvoor geen beter dekbedovertrek dan de Leslie van Essenza
De botanische print en frisse kleuren op dit overtrek doet elke slaapkamer helemaal opleven. Draai je het dekbedovertrek om, dan verschijnt er een prachtige effen kleur nude. Super stijlvol en geheel tijdloos.

2. Minimalistic color

dekbedovertrek chain of dots

Cool, modern, playful

Je slaapkamer moet de kamer bij uitstek zijn waar je helemaal tot rust kan komen en alle prikkels van overdag kan verwerken. Niet verwonderlijk dus dat veel hedendaagse slaapkamerinterieurs vorm krijgen vanuit een minimalistische benadering.

Hou jij het ook graag eenvoudig, maar wil je tegelijk kleur brengen in de ruimte? Dan is de Minimalistic color-trend jouw ideale match. Welk dekbedovertrek daarin perfect past: onze Chain of Dots. De ene kant is bedrukt met kleine spikkels in verschillende kleuren en creëert een soort van lijntjespatroon, de andere kant is gewoon effen.