Het mooiste beddengoed? Ontdek de textieltrends voor de herfst/winter 2021

Kan jouw slaapkamerinterieur nog wat finetuning gebruiken? Dan wordt het misschien wel tijd voor nieuw beddengoed. Weet je niet goed waar te beginnen? Geen nood: onze nieuwe Sleeplife® Impressions – 3 prachtige textieltrends voor dit najaar - bezorgen je ongetwijfeld een flinke dosis inspiratie. Ontdek ze snel en til jouw slaapkamer naar een hoger niveau!

Beauty by Nature

dekbedovertrek, sleeplife, trend Joyful, warm, organic

In verbinding staan met de natuur is meer dan zomaar een trend, het is een echte levenswijze geworden. Ook in onze slaapkamer willen we de natuur tot leven brengen. En hoe kan dat beter dan met beddengoed vol prints van planten, bloemen en dieren? Beestig goede nachten gegarandeerd!

De speelse print van vlinders en bladeren op het dekbedovertrek Butterleaves weerspiegelt ons verlangen naar de natuur. De beige en bruine tinten zullen dit najaar de nodige warmte toevoegen aan je slaapkamer. Hou je van afwisseling? Slaap dan onder de effen bronzen achterzijde van dit dekbedovertrek.

Geometry meets Art

dekbedovertrek, sleeplife, trend

Artistic, mesmerizing, inspiring

Geometrie saai? Think again! Geometrische vormen en prints zijn weer helemaal in, weliswaar met een twist. Waar strakke, grafische lijnen tot voor kort menig beddengoed sierden, krijgen ze nu een kunstzinnige make-over. Het resultaat is even knap als betoverend.

Het dekbedovertrek Rougiers is daar een mooi voorbeeld van. De losjes getrokken verticale strepen in typische herfstkleuren (groen-, rood- en bruintinten) laten de illusie van cirkelvormige patronen ontstaan. Wil jij dit najaar een artistieke toets toevoegen aan je slaapkamerinterieur? Dan is dit bedtextiel écht iets voor jou!

Soothing White

dekbedovertrek, sleeplife, trend

Harmonious, calming, mindful

Je slaapkamer is een plaats waar je helemaal jezelf kan zijn. Het juiste bedtextiel helpt je om jouw persoonlijke oase van rust te creëren. Zo zorgen gebroken wittinten voor een serene en tegelijk stijlvolle slaapomgeving. Combineer dat met een rustgevende print en je bedje is gespreid.

Daarom zijn wij helemaal weg van het dekbedovertrek Mountains. De repetitieve print in geel-, groen- en blauwtinten op de ivoren achtergrond heeft een instant kalmerend effect. Een echte eyecatcher, zonder dat het met àlle aandacht gaat lopen. Zo kan elk type slaapkamerinterieur naadloos bij dit beddengoed aansluiten.