Dé beddengoedtrends voor de herfst/winter 2022

Kijk jij stiekem al uit naar de winter? Koelere temperaturen, gezellige avondjes in de zetel, dikke sokken, een kopje thee … Hoe je het ook draait of keert, de winter is het gezelligste seizoen van het jaar. Breng die warme sfeer naar je slaapkamer met de nieuwe Sleeplife® Impressions: 3 exclusieve trends voor dit najaar, die je bed helemaal afmaken. Welke kies jij? 

1. Groovy vibes

 

Dekbedovertrek essenza

Frivolous, upbeat, colorful

Donkere, grauwe dagen komen misschien wel het eerst in je op wanneer je denkt aan het najaar, maar dat is allesbehalve het geval voor je slaapkamer. Beter zelfs, de modekleuren dit najaar zijn net heel erg kleurrijk: geel, groen, oranje, roze en paars. 

Die levendige kleuren vind je allemaal terug op het dekbedovertrek Sol van Essenza. Bont, maar tegelijk vormen ze samen een warm kleurenpallet. Het funky swirl patroon geeft dit dekbedovertrek een speelse toets, de achterzijde is gewoon effen. Een echte topper voor wie eens wat anders wilt in de slaapkamer deze herfst en winter.  

2. Royal class

 

Dekbedovertrek Sleeplife

Classy, majestic, warm

Ook prints zijn dit najaar een echte schot in de roos. Hoe opvallender, hoe beter. Wees dus niet bang om all the way te gaan in je slaapkamer en maak van je bed dé eyecatcher met een gewaagde print of motief

Ben je voor deze trend wel te vinden? Dan hebben we het ideale dekbedovertrek voor jou: Hercules. Het gouden geometrisch golfpatroon op de donkere achtergrond zorgt voor een klassevolle, bijna koninklijke uitstraling. Draai het om en er komt een prachtig, elegant ecru tevoorschijn. Samengevat: een dekbedovertrek om u tegen te zeggen.

3. Soft impressionism

 

Dekbedovertrek sleeplife

Artistic, soothing, dreamy

Dit najaar is er eentje waarin creativiteit geen grenzen kent. Alles kan, alles mag. Waarom zou je van je bed dan gewoon geen work of art maken?  Een prachtig plaatje dat helemaal bij jou past en waar je compleet jezelf kan zijn. 

Het dekbedovertrek Rémy is exact waar deze trend om draait. Het design doet ons denken aan De Sterrennacht van Vincent van Gogh. De fijne lijnen, vele kleuren en het cirkelpatroon. Het geeft je slaapkamer een artistiek kantje en creëert tegelijk een oase van rust. Dit dekbedovertrek past makkelijk in elk slaapkamerinterieur en maakt van je bed een waar meesterwerk.