Producten tegen rugklachten

Producten tegen rugklachten

Ontdek het beste slaapcomfort tegen rugklachten

Heb je last van rugklachten? De oorzaak ligt misschien wel bij je slaapsysteem. Pas als je bedbodem, matras en hoofdkussen op jouw lichaam en slaapvoorkeuren zijn afgestemd, zal je pijnvrij ontwaken.

Investeer dus in degelijk slaapcomfort. Maar wat is nu de beste matras of bedbodem voor rugpijn? En wat is het beste hoofdkussen voor je rugklachten? We vertellen het je graag.

De beste matras voor rugpijn

Wat is de beste matras voor rugpijn?

Wat is de beste matras voor rugpijn? Het is een van de meest gestelde vragen aan onze slaapadviseurs. Wees gerust, wij helpen je stap voor stap.

rugpijn: harde of zachte matras?

Wat is beter voor je rug: harde of zachte matras?

 Een harde matras is niet noodzakelijk beter voor een gezonde nachtrust dan een zachte matras. We vertellen je graag waarom.

Koudschuim of traagschuim bij rugklachten?

Koudschuim of traagschuim bij rugklachten?

Vooraleer je de keuze maakt tussen koudschuim of traagschuim, is het belangrijk om te weten welk type slaper je bent. Niet alle mensen slapen op dezelfde manier en daarom zijn niet alle matrassen voor iedereen geschikt.

Rugklachten matras

De beste topper voor rugklachten

Een topper vervangt geen matras, maar helpt je om je nachten net dat tikkeltje comfortabeler te maken. We vertellen je hoe je de beste topper voor rugklachten vindt.

Rugklachten: boxspring of lattenbodem?

Rugklachten: boxspring of lattenbodem?

Het is een fabeltje dat een boxspring per definitie beter is voor rugpijn dan een lattenbodem, of omgekeerd. Ontdek waarom.

Wat is een goed kussen voor nek- en rugklachten?

Wat is een goed kussen voor nek- en rugklachten?

De juiste bedbodem en matras zijn onontbeerlijk in je strijd tegen rugpijn. Een goed kussen is echter minstens even belangrijk. In dit artikel leggen we je uit hoe je een goed kussen voor je nek- en rugklachten vindt.