Korting op matrassen

Tot 400 euro korting op je ideale matras

Van 17 t.e.m. 31 augustus 2019 kon je bij Sleeplife® profiteren van kortingen tot 400 euro op je nieuwe matras. Momenteel is er geen kortingsactie op matrassen. Wil je alsnog je ideale matras tegen een extra voordelige prijs ontdekken? Neem dan zeker een kijkje tussen onze toonzaalmodellen.

Matrassen online vergelijken

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment matrassen? Neem een kijkje in onze webshop en vergelijk onze matrassen online. Selecteer je gewenste matraskern (pocketveren, latex of HiTec Foam) of filter op basis van eigenschappen (antiallergisch, temperatuurregulerend, ventilerend...).

Matras gevonden? Of toch meer advies nodig? Maak een afspraak of kom langs in je favoriete Sleeplife®-winkel. Onze slaapadviseurs maken graag tijd vrij om je verder te helpen.

Online matrassen vergelijken

Daarom kopen klanten hun matras bij Sleeplife®

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Omkeerbaar aan 4 zijden

Omkeerbaar aan 4 zijden

verlengt de levensduur

Gratis matraswissel

tot 2 maanden na levering

Afritsbare hoes

Afritsbare hoes

makkelijk in onderhoud

Op zoek naar de matras op maat van jouw lichaam? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in onze 19 beddenwinkels.

Korting op pocketverenmatrassen

Korting op pocketverenmatrassen

Dit type matras is voornamelijk opgebouwd uit springveren. Doordat de veren in aparte zakjes verpakt zijn, bewegen ze losser van elkaar. Hierdoor vormt de matras zich mooi naar je lichaam en krijgt het overal de juiste ondersteuning. Het grootste voordeel van een pocketverenmatras? Het uitzonderlijk ventilerend vermogen. Ideaal als je het snel warm hebt 's nachts. Momenteel zijn er geen kortingen op pocketverenmatrassen.

Vergelijk pocketverenmatrassen online

Korting op latexmatrassen

Korting op latexmatrassen

Ga in onze winkel gerust eens op een latexmatras liggen. Je voelt meteen dat die feilloos de contouren van je lichaam volgt. Zonale drukpunten, zoals je schouders en heupen, worden goed opgevangen. Het natuurlijke materiaal is tegelijk erg vormvast en soepel. Daardoor houdt het je wervelkolom altijd in een natuurlijke balans en biedt het een constante, actieve ondersteuning. Momenteel zijn er geen kortingen op latexmatrassen.

Vergelijk latexmatrassen online

Korting op hitec foam-matrassen

Korting op HiTec Foam-matrassen

HiTec Foam behoort tot de familie van de HR-schuimmatrassen (High Resilience), ook bekend als koudschuimmatrassen. HiTec Foam is binnen deze familie de beste kwaliteit. Dankzij zijn open celstructuur heeft dit type matras een hoog ventilatievermogen en een grote veerkracht. Een HiTec Foam-matras garandeert een lange levensduur en goede ventilatie voor een interessante prijs. Momenteel zijn er geen kortingen op HiTec Foam-matrassen.

Vergelijk HiTec Foam-matrassen online

Wanneer is je matras aan vervanging toe?

Als je 's morgens uitgerust en pijnvrij wil opstaan, is een goede matras van groot belang. Hoe kan je zien of jouw matras aan vervanging toe is?

  • een matras ouder dan 10 jaar is mogelijk sterk verzwakt
  • er is kuilvorming ter hoogte van het bekken of druk aan de schouders
  • controleer of de bodem te hard is
zachte of harde matras

Harde of zachte matras?

De ideale matras is voldoende zacht om de druk op je lichaam te verdelen, maar ook stevig genoeg om steun te bieden waar nodig. Je lengte en gewicht spelen een belangrijke rol. Maar ook de verdeling van je gewicht en je lichaamsbouw zijn cruciaal. Daarnaast bepaal ook het materiaal waaruit de matras gemaakt is (latex, pocketveren, traagschuim of HiTec Foam) mee of je comfortabel ligt.

Goed-slapen-garantie

Bij Sleeplife® geniet je van een goed-slapen-garantie. Daarmee kan je tot twee maanden na levering je matraskern eenmalig omruilen. Want los van alle onderzoeken en adviezen kan alleen jij bepalen of je goed slaapt. Daarom heb je recht op onze garantie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.
Goed-slapen-garantie

Schrijf je in op de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties