Matrassenactie

Matrassenactie: gratis kussen

Gratis Ergoplus® HiTec-kussen t.w.v. € 119

bij aankoop van een Ergosleep®-matras

In de matrassen van Ergosleep® wordt het comfort en de zonering volledig afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning.

Koop je tijdens de Summer Deals een Ergosleep®-matras? Dan geven we je er het ergonomisch neksteunkussen Ergoplus® HiTec t.w.v. € 119 bij. Helemaal gratis.

SLAAP-DNA® ook in je matras

SLAAP-DNA®, ook in je matras

Om een goede nachtrust te garanderen, is het niet voldoende om je SLAAP-DNA® alleen in je bedbodem te integreren. Je matras is minstens even belangrijk. Waarom zou je dan een matras kopen die niet op jouw lichaam is afgestemd? Heb je een X- of een Y-profiel? Bij Sleeplife® meten we je lichaamsbouw om je matras helemaal te personaliseren. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning.

Pocketverenmatrassen

Ergosleep® Pocket 950 matras

Ergosleep® Pocket 950

Matras met kern van interactieve, thermisch geharde pocketveren (500/m²), waardoor je de beste ergonomische ondersteuning krijgt en gegarandeerd royaal zacht slaapt. Extra veerkrachtig en ventilerend dankzij de afdeklaag uit 100% natuurlijke Talalay-latex. De lederen handvaten en blind genopte, antiallergische Alpura Deluxe®-hoes (behandeld met natuurlijke probiotica) geven deze matras bovendien een luxueuze uitstraling.

Op zoek naar de matras op maat van jouw lichaam? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in onze 22 beddenwinkels.

Latexmatrassen

Daarom kopen klanten hun matras bij Sleeplife®

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Omkeerbaar aan 4 zijden

Omkeerbaar aan 4 zijden

verlengt de levensduur

Gratis matraswissel

tot 2 maanden na levering

Afritsbare hoes

Afritsbare hoes

makkelijk in onderhoud

Wanneer is je matras aan vervanging toe?

Als je 's morgens uitgerust en pijnvrij wil opstaan, is een goede matras van groot belang. Hoe kan je zien of jouw matras aan vervanging toe is?

  • een matras ouder dan 10 jaar is mogelijk sterk verzwakt
  • er is kuilvorming ter hoogte van het bekken of druk aan de schouders
  • controleer of de bodem te hard is

Goed-slapen-garantie

Bij Sleeplife® geniet je van een goed-slapen-garantie. Daarmee kan je tot twee maanden na levering je matraskern eenmalig omruilen. Want los van alle onderzoeken en adviezen kan alleen jij bepalen of je goed slaapt. Daarom heb je recht op onze garantie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Goed-slapen-garantie

Schrijf je in op de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties