Gratis ergonomisch kussen

Gratis ergonomisch kussen t.w.v. €195

per lighelft, bij aankoop van een Ergosleep®-matras of bedcombinatie

Droom je van een zalige nachtrust? Kies dan voor een slaapsysteem dat perfect is afgestemd op maat van jouw lichaam. Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een Belgische firma die ergonomische lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelt die met digitale perfectie worden ingesteld op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA®.

En dit is het ideale moment om voor een Ergosleep®-matras of bedcombinatie te kiezen. Want t.e.m. 31 juli krijg je er per lighelft een gratis ergonomisch kussen t.w.v. € 195 bij. Een hoofdkussen dat helemaal aansluit bij jouw SLAAP-DNA®, getest en goedgekeurd door de medische staf van de Rode Duivels. Wil jij ook slapen op maat van jouw lichaam?

Ergosleep® hoofdkussen

Jouw cadeau: het meest ergonomische hoofdkussen

Wedden dat je nog nooit zo comfortabel lag als op het Ergosleep®-pillow? Dit ergonomisch hoofdkussen bestaat uit 3 lagen 100% Talalay-natuurlatex die je kan combineren volgens je eigen slaapbehoeften. Het sluit daarom perfect aan bij jouw SLAAP-DNA®. Wist je trouwens dat dit hoofdkussen werd getest en goedgekeurd door de medische staf van de Rode Duivels?

De voordelen van de Ergosleep®-pillow:

  • Drukverlagend, vochtregulerend en ventilerend
  • Ergonomische kern uit 100% Talalay-natuurlatex
  • Opgebouwd uit 3 lagen, te combineren volgens jouw slaapvoorkeur
  • Antiallergisch: geeft huisstofmijt geen kans
  • Afneembare buitenhoes, wasbaar op 40°C

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Laat het gratis meten!

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen en Brussel. Maak gerust een afspraak in de winkel in je buurt en ervaar zelf het belang van een correcte ondersteuning in de Ergosleep®-belevingsstudio. We meten gratis je SLAAP-DNA® en gaan samen op zoek naar een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt.
Ergosleep® SLAAP-DNA®
Voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Ergosleep®: het summum van ergonomie

Iedereen is uniek. Dus waarom zouden we dan allemaal hetzelfde bed moeten kopen? Een bedcombinatie van Ergosleep® garandeert je een persoonlijke nachtrust, volledig in lijn met jouw SLAAP-DNA®. Je gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel worden gemeten en ingebracht in je slaapsysteem. Verandert je lichaam doorheen de tijd? Geen probleem, want je bedcombinatie evolueert met je mee.

Klinkt dat als muziek in de oren? Kies dan voor een extra voordelige Ergosleep®-bedcombinatie (lattenbodem of boxspring inclusief matras en hoofdbord), bespaar tot € 1.000 en krijg er tijdelijk het gratis Ergosleep® Pillow t.w.v. € 195 per lighelft bij.

Bed aan vervanging toe

Hoe zie je dat je bed aan vervanging toe is?

Slaap je steeds slechter? Word je vermoeid wakker? Of heb je plots last van je nek, rug of schouders? Dan is de kans groot dat je matras of bedbodem aan vervanging toe is. Maar er zijn nog meer signalen die je vertellen dat je slaapsysteem versleten is.

Ontdek de signalen

Belang bedbodem

Waarom een bedbodem wél belangrijk is

“Je slaapkwaliteit hangt af van je matras, niet van je bedbodem.” Het is een mythe die helaas nog steeds in stand wordt gehouden. Hecht er echter geen geloof aan. Waarom niet? Simpel, leg je matras gewoon een op de grond. Je voelt meteen het verschil.

Meer redenen waarom een bedbodem belangrijk is

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.