Kussenactie

Zie je niets over het hoofd? Bedenk eens hoe lang je al op je kussen slaapt. Na enkele jaren is het al heel wat van zijn ondersteunende eigenschappen verloren. Een goed hoofdkussen is nochtans belangrijk voor een comfortabele nachtrust.

Momenteel is er geen kussenactie bij Sleeplife®

Toch tijd voor verandering? Relax, in ons assortiment hebben we kussens voor ieders behoefte en budget. We helpen je bovendien altijd met het maken van de juiste keuze. Zo kan jij weer op je twee oren slapen. Nacht na nacht.
 

Sleeplife® kussens aanbod

Hulp nodig om het juiste kussen te kiezen?

Bij Sleeplife® vind je hoofdkussens voor elk budget en voor elke behoefte. Van klassieke tot ergonomische hoofdkussens tegen nekpijn. In verschillende formaten, diktes, hardheden en vullingen. Hulp nodig in je zoektocht? Onze slaapadviseurs helpen je graag op weg naar het kussen dat bij je past. Kom gerust langs in 1 van onze 19 Sleeplife®-kussenwinkels of maak een afspraak. Dan maken we voldoende tijd vrij om je te adviseren.

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Laat het gratis meten!

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen en Brussel. Maak gerust een afspraak in de winkel in je buurt en ervaar zelf het belang van een correcte ondersteuning in de Ergosleep®-belevingsstudio. We meten gratis je SLAAP-DNA® en gaan samen op zoek naar een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt.
Ergosleep® SLAAP-DNA®
Bed aan vervanging toe

Hoe zie je dat je bed aan vervanging toe is?

Slaap je steeds slechter? Word je vermoeid wakker? Of heb je plots last van je nek, rug of schouders? Dan is de kans groot dat je matras of bedbodem aan vervanging toe is. Maar er zijn nog meer signalen die je vertellen dat je slaapsysteem versleten is.

Ontdek de signalen

Belang bedbodem

Waarom een bedbodem wél belangrijk is

“Je slaapkwaliteit hangt af van je matras, niet van je bedbodem.” Het is een mythe die helaas nog steeds in stand wordt gehouden. Hecht er echter geen geloof aan. Waarom niet? Simpel, leg je matras gewoon een op de grond. Je voelt meteen het verschil.

Meer redenen waarom een bedbodem belangrijk is

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.