Weg met het coronavirus! 5 tips om de strijd aan te gaan

Het coronavirus raast door ons land en niemand ontsnapt aan de gevolgen. Maar is er dan niets dat je momenteel kan doen tegen dit virus? Natuurlijk wel! Ook vanuit de veiligheid van je eigen woning kan je heel wat dingen ondernemen om de strijd met COVID-19 (het coronavirus) aan te gaan. Als slaapexpert hebben we alvast 5 tips voor je!

Ververs regelmatig je lakens

lakens verversen tegen coronavirus

Tijdens de ‘lockdown’ brengen we nog meer tijd dan gewoonlijk door in ons bed. Werk je, net als zovelen, van thuis uit? Dan kan je ’s morgens iets langer blijven liggen, omdat je de verplaatsing naar het werk niet hoeft te maken. En er is meer tijd om eindelijk eens die fameuze powernap uit te proberen.

Het advies om je handen extra vaak en goed te wassen, geldt ook voor je lakens. Was je dekbedovertrek, hoeslaken en kussenslopen nog frequenter dan gewoonlijk. Ververs je bedtextiel minstens 1 keer, maar liefst zelfs 2 keer per week. Zo creëer je een veilig en gezond slaapklimaat en krijgen ongewenste beestjes, zoals ziektekiemen, geen kans.

Lees altijd aandachtig de wasvoorschriften van je beddengoed vooraleer je aan de was begint. Mag jouw beddengoed op 60 graden of meer gewassen worden? Uitstekend, want dan dood je zeker alle ziektekiemen. Mag jouw dekbedovertrek, hoeslaken of kussensloop maar op 40 graden gewassen worden? Geen zorgen: je kan eventueel je beddengoed strijken of een antibacterieel wasadditief (denk maar aan Dettol) toevoegen. Ook dan overleven de ongewenste indringers niet.

Draai en keer je matras

draai je matras tegen het coronavirus

Wist je dat je al onze matrassen kan omkeren aan 4 zijden? Een groot verschil met matrassen van lagere kwaliteit. En een groot voordeel, zeker in tijden van het coronavirus. Door je matras niet alleen te keren, maar ook te draaien, wordt het geabsorbeerde vocht namelijk aan de lucht blootgesteld, waardoor je matras makkelijker droogt. De ideale manier om je matras te verluchten en om zo hygiënisch mogelijk te blijven slapen.

Wist je trouwens dat je er ook de levensduur van je matras mee verlengt? Je matras blijft immers veerkrachtig en je vermijdt doorzakkingen en kuilvorming. En jij? Jij slaapt weer comfortabel en gezond. Slaap je op een Ergosleep®-matras? Dan zijn de hoeken uitgerust met labels in de seizoenskleuren. Zo weet je precies in welke richting jij jouw matras moet draaien als het herfst, winter, lente of zomer is. Je matras onderhouden was nog nooit zo makkelijk!

Psst … slaap jij al met een matras- en kussenbeschermer? Nee? Dan is het zeker geen slecht idee om er je matras en hoofdkussen nu mee uit te rusten. Een beschermer laat je niet alleen langer genieten van je slaapcomfort, maar is ook erg hygiënisch.

 

Shop slaapcomfort online

 

Op zoek naar een zalige nachtrust? Je kan 7 dagen op 7 terecht op onze webshop! Neem alvast een kijkje en ontdek welke matrassen, dekbedden, kussens, plaids en kamerjassen je tegen een zacht prijsje in huis kan halen. Online shoppen is bij Sleeplife® 100% veilig en betrouwbaar. En: levering aan huis is helemaal gratis vanaf een aankoopbedrag van €49,00!

Wist je trouwens dat Sleeplife® beschikt over de grootste collectie modieus bedtextiel van België? Trendy dekbedovertrekken en bijhorende kussenslopen, gemaakt van échte kwaliteitsstoffen. Hoe je die kwaliteit ervaart? Door de dichte wevingen voelt ons beddengoed heerlijk zacht en soepel aan. Bovendien heeft het een luxueuze uitstraling, die zeker niet zal misstaan in jouw slaapkamer!

Maak een afspraak met je slaapexpert

Maak je afspraak voor na de coronacrisis

Had jij je oog al laten vallen op 1 van onze toonzaalmodellen? Of was je verlekkerd op 1 van onze extra voordelige matrassen, boxsprings of bedcombinaties? Je slaapcomfort verhogen is de ideale manier om de strijd aan te gaan met het coronavirus. Plan dus gerust een afspraak in met je favoriete Sleeplife®-winkel. Onze slaapexperts staan klaar om je te helpen met deskundig slaapadvies.

 

Volg ons op Facebook en Instagram

Volg Sleeplife op Facebook en Instagram

Onzekere tijden roepen onvermijdelijk heel wat vragen bij je op. Hoe zit het met mijn levering? Wanneer is mijn favoriete Sleeplife®-winkel open? Als je graag als eerste op de hoogte blijft van alle antwoorden en nieuwtjes, hou dan niet alleen onze website in de gaten. Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We brengen je er meteen op de hoogte. Snel en helder.

Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram

Het coronavirus en de bijhorende lockdown stelt ons allemaal voor uitdagingen, maar 1 ding is zeker: we komen dit samen teboven. Volg ondertussen de officiële richtlijnen goed op en luister naar het advies van je slaapexpert. Dan krijgen we dit virus zo snel mogelijk onder controle! We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in 1 van onze 22 Sleeplife®-winkels!

Hou het veilig, verzorg elkaar en let’s flatten the curve!

Maak gerust een afspraak met je favoriete Sleeplife®-winkel. Dan maken we zeker voldoende tijd voor je vrij.