Winter Deals

Momenteel zijn er geen Winter Deals bij Sleeplife®.

Tijdens onze Winter Deals kon je profiteren van droomkortingen en uitzonderlijke acties op onze slaapoplossingen. Actie gemist? Niet getreurd, ook buiten de actieperiode kan je profiteren van aantrekkelijke prijzen op fantastisch slaapcomfort.

Benieuwd naar ons aanbod? Maak gerust een afspraak bij de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Zo winkel je in alle rust en veiligheid en kunnen onze slaapexperts voldoende tijd voorzien om je uitgebreid bij te staan. Je kan ook een kijkje nemen in onze webshop.

Solden op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

De zoektocht naar een nieuw bed is niet gemakkelijk. Goede kwaliteit, mooi, op maat van jouw behoeften én binnen jouw budget. Al eens gedacht aan een toonzaalmodel? Onze winkels maken we geregeld klaar voor een nieuwe collectie. Daarom prijzen we onze toonzaalmodellen af. Geniet van uitzonderlijke kortingen tot wel 50%.

Neem een kijkje bij onze showroommodellen of ga zeker eens langs bij een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt om een slaapoplossing op de kop te tikken!

Shop 100% veilig

dankzij onze unieke voorzorgen

Gezond slapen en gezond leven gaan hand in hand! Dat weten wij als geen ander. Jouw gezondheid is - en blijft - zoals altijd ons vertrekpunt. Daarom nemen we enkele unieke voorzorgsmaatregelen om jouw winkelbeleving nog beter en nog veiliger te maken. Benieuwd wat dat inhoudt?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.