Twijfelaar bed

Eens een twijfelaar, altijd een twijfelaar ...

Je hebt vast al gehoord van een twijfelaarbed. Maar wat is een twijfelaar eigenlijk? Koop je zo’n bed vooral voor studenten? Of gebruik je het ook thuis als tweepersoonsbed? Welke afmetingen en afwerkingen bestaan er zoal? Relax, bij Sleeplife® geven we graag een antwoord op de meest gestelde vragen over een twijfelaar bed. 

twijfelaarbed

Wat is een twijfelaar bed?

Vraag jij je af wat een twijfelaar bed is? Als je goed kijkt, verklapt het woord de betekenis eigenlijk al een beetje. Een twijfelaar houdt het midden tussen een 1-persoons en een 2-persoonsbed. Heerlijk ruim voor 1 persoon en lekker knus voor 2 personen.

3 redenen om te kiezen voor een twijfelaar

  • ideaal voor 1 persoon, die graag in een breed bed slaapt
  • in een kleine slaapkamer kan je in een twijfelaar toch nog met 2 personen slapen
  • een kleiner bed is ook veel knusser dan een extra groot bed

Kom je een twijfelaar uitproberen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

Twijfelaar of tweepersoonsbed

Vooral als je slaapkamer niet veel ruimte biedt, is de twijfelaar een prima alternatief voor een tweepersoonsbed. Dankzij zijn plaatsbesparend design, heb je nog plaats voor je kleerkast en je studeertafel. O ja, een twijfelaar is meestal goedkoper dan een tweepersoonsbed. Mooi meegenomen, toch?

Afmetingen van een twijfelaar bed

Bij Sleeplife® is een twijfelaar bed beschikbaar in verschillende afmetingen. De meestgekozen maten zijn 120x200 cm en 140x200 cm. De breedte is dan 120 cm of 140 cm. De lengte 200 cm. In de meeste gevallen kan je ook een lengtemaat van 210 of 220 cm kiezen zonder meerprijs. Ideaal voor grote mensen.

Twijfelaar in hout, metaal afwerking

De ruimte en het comfort bepalen dus vaak de keuze voor een twijfelaar bed. Maar er is meer. Ook smaak en voorkeur spelen een belangrijke rol bij de aanschaf van een twijfelaar bed. Je bed is pas perfect als het ook goed past bij de rest van je slaapkamerinterieur. Bij Sleeplife® vind je gegarandeerd een twijfelaar waar je helemaal weg van bent. Je geniet een ruime keuze tussen modellen in fineer, metaal of bekleed. Strak, modern of romantisch. Met of zonder hoofdbord.

Compleet twijfelaarbed met matras of boxspring

Denk je voor je twijfelaarbed aan een (verstelbare) boxspring of lattenbodem? In beide gevallen doe je er goed aan om ook een matras, hoeslaken, donsdeken en dekbedovertrek op maat van je twijfelaarbed te kopen. Op die manier ervaar je optimaal ligcomfort. Goed voor een zalige nachtrust.

seniorenbed twijfelaar

Twijfelaars: kinderbed, seniorenbed of voor studenten 

Een twijfelaar is het ideale kinderbed of tienerbed. Je kind of student kan erin blijven slapen tot hij of zij het huis uitgaat. Ook logees kunnen gemakkelijk blijven slapen. En zelfs senioren houden van een twijfelaar omwille van de extra ruimte en bewegingsvrijheid.