Sleeplife® Summer Deals

Momenteel zijn er geen Summer Deals bij Sleeplife®

Tijdens onze Summer Deals kon je profiteren van kortingen tot 50% op bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en beddengoed. Momenteel zijn er geen Summer Deals bij Sleeplife®.

Actie gemist? Geen nood, je kan nog steeds profiteren van voordelige slaapoplossingen. Maak een afspraak in 1 van onze 19 winkels, dan voorzien we zeker voldoende tijd om je uitgebreid te adviseren. Ook zonder seintje ben je uiteraard meer dan welkom. Wij nemen de nodige voorzorgen opdat je 100% veilig kan shoppen bij ons.

Korting op Ergosleep®

Korting op Ergosleep®

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®, een revolutionair en gepatenteerd slaapsysteem, gebaseerd op jouw SLAAP-DNA®. Dit slaapsysteem houdt rekening met je lichaamsbouw, slaapvoorkeur en slaaphouding. Het resultaat? Slapen op maat van jouw lichaam. Tijdens de voorbije Summer Deals deed je niet alleen voordeel op een selectie Ergosleep®-bedcombinaties, je kreeg er ook per lighelft een gratis ergonomisch kussen t.w.v. € 195 bij.

Ontdek onze Ergosleep®-bedcombinaties

Korting op boxsprings

Korting op boxsprings

Boxsprings zijn enorm populair. Niet alleen omdat ze mooi ogen, maar omdat ze erg comfortabel zijn. Tenminste, als je de boxspring combineert met de juiste matras. Tijdens de voorbije Summer Deals profiteerde je van uitzonderlijke kortingen op enkele ergonomische Sleeplife®-boxspringcombinaties. Complete sets, dus boxspring met matras, hoofdbord en poten. Volledig samen te stellen naar jouw wens. Actie gemist? Neem zeker een kijkje naar ons voordelige aanbod.

Ontdek onze boxsprings

Korting op lattenbodems

Korting op lattenbodems

Is je bedbodem aan vervanging toe? Wacht dat niet te lang om een nieuwe lattenbodem aan te schaffen. Tijdens de Summer Deals profiteerde je van korting op de Functional-lattenbodem. Combineer deze bedbodem met een kwalitatieve matras, kies je bedkader en kleed je bed aan zoals jij dat wilt.

Ontdek onze lattenbodems

Korting op matrassen

Korting op matrassen

Wist je dat je een matras best om de 10 jaar vervangt? Zo blijf je genieten van optimaal slaapcomfort en voorkom je nek- of rugklachten. De voorbije Summer Deals was een goede periode om een ergonomische matras in huis te halen tegen sterk verminderde prijs. Actie gemist? Wees gerust, je vindt nog steeds voordelige matrassen in onze winkels.

Ontdek onze matrassen

Korting op hoofdkussens

Korting op hoofdkussens

Hoe lang slaap je al op hetzelfde kussen? Na 5 jaar begint je kussen zijn ondersteunende eigenschappen te verliezen. Bovendien is het niet echt hygiënisch om zo lang op hetzelfde kussen te slapen. Tijd voor een nieuw exemplaar? Bekijk snel onze voordelige hoofdkussens!

Koop je hoofdkussen online

Korting op dekbedden

Korting op dekbedden

Is jouw dekbed al aangepast aan de warme zomernachten? Tijdens de voorbije Summer Deals kon je extra voordelig een zomerdekbed of vierseizoensdekbed in huis te halen. Om goed te kunnen slapen, is een licht en comfortabel dekbed namelijk een echte must. Summer Deals gemist? Ontdek onze voordelige dekbedden online!

Koop je dekbed online

Sleeplife® is 100% Belgisch

100% Belgisch, 100% unieke slaapoplossingen

Sleeplife® is een bedrijf met 100% Belgische roots. Het voordeel voor jou? In elk van onze winkels ontmoet je slaapexperts die tijd voor je vrij maken om je persoonlijk slaapadvies te geven. Daarom werd Sleeplife® ook verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

Onze winkels zijn bovendien exclusieve verdeler van Ergosleep®, een Belgisch bedrijf dat lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelde die op jouw slaapprofiel (of SLAAP-DNA®) worden afgestemd. Dat verzekert je van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie. Wist je dat zelfs onze Rode Duivels op Ergosleep® vertrouwen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.