Momenteel zijn er geen solden

Wil jij solden scoren op bedden? Dan zijn juli en januari interessante maanden voor jou. Tijdens de soldenperiode geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen.

De aankoop van een bed is een belangrijke investering. Laat je dan ook adviseren door onze ervaren slaapexperts.

Solden gemist?

Wees gerust, ook buiten de soldenmaanden zijn er knappe kortingen en acties. Houd ze zeker in het oog. Of kom gewoon eens langs in de winkel in je buurt.

solden op slaapcomfort
solden op bedden

Jouw bed op maat voor de scherpste prijs

  • bed kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige beddenpecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Solden op boxsprings en lattenbodems

solden op boxsprings

Solden op boxsprings

De aankoop van een boxspring is een belangrijke investering. Je bedbodem vormt namelijk de basis van goed slapen. Onze slaapadviseurs helpen je met plezier in de zoektocht naar de juiste boxspring. Eentje die optimaal past bij jouw voorkeuren, behoeften en vooropgestelde budget. Ook buiten de solden. Bij Sleeplife® hebben we een boxspring voor iedereen. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems en -boxsprings.

Bekijk onze boxsprings

solden op lattenbodems

Solden op lattenbodems

Je lichaam krijgt pas de juiste ondersteuning als je matras en bedbodem optimaal samenwerken. Een goede lattenbodem is dan ook geen overbodige luxe. Wacht niet tot de solden, want bij Sleeplife® hebben we lattenbodems en bedden die passen bij elk budget en bij elk lichaam. Keuze tussen Ergosleep® en Sleeplife®. Handverstelbaar of elektrisch.

Ontdek onze lattenbodems

Op zoek naar een zalige nachtrust? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Solden op eenpersoons- en tweepersoonsbedden

solden op eenpersoonsbedden

Solden op eenpersoonsbedden

Op zoek naar kortingen op een eenpersoonsbed? Bij Sleeplife® vind je verschillende eenpersoonsbedden voor de beste prijzen. Ook wanneer het geen solden zijn. Telkens in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsboxspring, een eenpersoonlattenbodem, seniorenbed op comforthoogte, logeerbed of een kinderbed. Voor alle soorten 1-persoonsbedden, -boxsprings en -lattenbodems zit je bij ons goed.

solden op tweepersoonsbedden

Solden op tweepersoonsbedden

Wil je een tweepersoonsbed kopen? Ook buiten de soldenperiode vind je bij ons een nieuw bed binnen jouw budget. Bij Sleeplife® vind je tal van tweepersoonsbedden in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. Zelfs al heb je andere voorkeuren dan je partner vind je zeker een tweepersoonsbed dat bij je past. Voor alle soorten 2-persoonsbedden en -matrassen zit je bij ons goed.

Solden gemist? Ontdek onze toonzaalmodellen!

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande bedden in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuw bed. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife beddenwinkel bij jou in de buurt om een bed op de kop te tikken! 
toonzaalmodellen bedden