Lattenbodem Ergosleep® P1

lattenbodem ergosleep p1

Hét basismodel van Ergosleep®

Ergonomisch in al zijn eenvoud

De lattenbodem Ergosleep® P1 beschikt over flexibele latten en een extra aangepaste schouderzone. Deze bedbodem is niet individueel instelbaar volgens jouw SLAAP-DNA®. Wél is er een standaard basisprofiel ingebouwd. 

Sta ook even stil bij je matras. Pas als je matras en bedbodem goed samenwerken en optimaal bij je lichaam passen, haal je maximaal voordeel uit je lattenbodem.

Wil je de Ergosleep® lattenbodem P1 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de Ergosleep® Lattenbodem P1

  • flexibele latten in gelaagd beukenhout
  • standaard SLAAP-DNA®
  • hoofd, schouders, heupen en benen krijgen een eigen ondersteuning
  • beschikbaar in vlakke en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonslattenbodem is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed. 

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Slaapprofiel

Standaard SLAAP-DNA®

De P1-lattenbodem is niet op maat van je SLAAP-DNA®, maar beschikt wel over een vooringesteld basisprofiel dat hoofd, schouders, heupen en benen een ergonomische ondersteuning biedt. Het basisprofiel zorgt voor een aantrekkelijke prijs in het Ergosleep®-gamma. 

Verstelmogelijkheden

Fix vaste lattenbodem ergosleep p1

Synchro 2 elektrisch verstelbare lattenbodem ergosleep p1

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de verende latten en aangepaste schouderzone ondersteunen onze vaste lattenbodems je lichaam waar dat nodig is.

Simuleer je prijs

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een lattenbodem met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure.

Simuleer je prijs

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / Duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

  • Hoofdlift 
  • Voetenlift 
  • Matrasbeugels

Hoofd- en voetenlift

Voor alle lattenbodems van Ergosleep® is optioneel een handverstelbare hoofd- of voetenlift verkrijgbaar. Waar de hoofdlift nuttig is als je vaak last hebt van reflux of een verstopte neus tijdens het slapen, helpt de voetenlift tegen vermoeide benen en spataders. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Bepaal zelf hoe jouw Ergosleep® P1 lattenbodem er uitziet

Wist je dat je de P1-lattenbodem van Ergosleep® zelf kan ontwerpen? Door een kleur, stof, poten, voet- en hoofdbord te kiezen die bij je slaapkamerinterieur passen, maak jij je bed nóg unieker dan het al is. Puzzel erop los. Wij staan je graag bij. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Laat je alvast inspireren door deze prachtige uitvoeringen.

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

Waarom Ergosleep®?

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. Dit hoogst persoonlijke bed verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie. Ergosleep® is al meer dan 35 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

Lattenbodem Ergosleep® P1 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.