Korting op accessoires

Bespaar nu op de beste accessoires

Tijdens de Outlet Days t.e.m. 30 mei profiteer je niet alleen van kortingen op boxsprings, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Ook kamerjassen en plaids mogen tegen een flinke korting van maar liefst 50% de deur uit.

Ontdek onze aanbiedingen in onze webshop of in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt!

Korting op kamerjas

Kamerjas Chevrons Jade

Een kamerjas is een must-have voor iedereen die graag rustig wakker wordt aan de ontbijttafel. Waarom je dan precies moet kiezen voor de Chevrons Jade kamerjas? Het heeft een perfecte pasvorm en voelt zalig zacht aan. En: tijdens de Outlet Days bieden we deze dameskamerjas tegen de helft van de prijs aan!

Shop online

Korting op kamerjas

Kamerjas Jimmy Blue

Wie thuis liever rondloopt in een blauwe kamerjas, kunnen we de Jimmy Blue warm aanbevelen. De ideale herenkamerjas om lekker niets te doen. Tijdens de Outlet Days verkrijgbaar met maar liefst 50% korting! Enthousiast? Aarzel niet en ga ervoor!

Shop online

Korting op plaids

Sleeplife® Plaid

Wie 's avonds graag gezellig met zijn tweetjes onder een warme plaid kruipt, moet dit exemplaar beslist in huis halen. Beschikbaar in 2 kleuren: chamois of husky. Wat verkies jij?

Shop online

Korting op Cosy Feet

Cosyfeet

Zeg koude voeten vaarwel dankzij deze zalige plaid met buidel! Extreem zacht en gegarandeerd een zalige warmte. Of je even uit je zetel wil komen? No way!

Beschikbaar in 2 kleuren: cocos of souris.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en mis geen enkele van onze acties.