Profiteer van uitzonderlijke kortingen

Momenteel zijn er geen Outlet Days bij Sleeplife®. We houden je zeker op de hoogte wanneer je opnieuw kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op onze producten.

Je hoeft zeker niet te wachten tot de volgende actieperiode voor het vinden van jouw ideale slaapoplossing, want een goeie nachtrust is té belangrijk om je goed te voelen. Daarom kan je bij Sleeplife® altijd terecht voor ultiem slaapcomfort. Ontdek ons aanbod bedden, boxsprings, lattenbodems, kussens, matrassen, dekbedden en dekbedovertrekken.

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 18 beddenwinkels.

Outlet Days gemist? Ontdek onze toonzaalmodellen!

Bij Sleeplife® blijven we onze collectie voortdurend vernieuwen. Om plaats te maken voor nieuwe slaapoplossingen kan jij profiteren van uitzonderlijke kortingen. Benieuwd of je jouw slaapoplossing aan een droomprijs ontdekt? Wees er snel bij, want op = op!
toonzaalmodellen

Uitzonderlijke kortingen op ons slaapaanbod

sleeplife boxsprings

Korting op boxsprings

Boxsprings zijn tegenwoordig niet zomaar een populaire keuze. Kwalitatieve boxsprings ogen niet enkel mooi in je slaapkamer, maar in combinatie met de geschikte matras slaap je er ook heerlijk op. Wil je graag een boxspring aanschaffen? Ook buiten de actieperiodes ben je bij Sleeplife® meer dan welkom voor persoonlijk slaapadvies.

sleeplife lattenbodems

Korting op lattenbodems

Een goed bed is uitgerust met een degelijke lattenbodem die je de hele nacht lang de nodige ondersteuning biedt. Door onvoldoende ondersteuning kun je al snel last krijgen van rugklachten. Wacht daarom niet en kom langs in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. De juiste lattenbodem kiezen is bovendien niet zo simpel, daarom geven we je bij Sleeplife® graag advies op maat.

sleeplife hoofdkussens

Korting op hoofdkussens

Je hoofdkussen is immens belangrijk wanneer je goed wilt slapen. Wacht dan ook niet op de volgende actieperiode als je hoofdkussen dringend toe is aan vervanging. Bij Sleeplife® hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten kussens. Uiteraard helpen onze Sleeplife®-adviseurs je bij het maken van de juiste keuze.

sleeplife matrassen

Korting op matrassen

Bij Sleeplife® kun je het hele jaar door hoogkwalitatieve matrassen kopen. Je slaapkwaliteit hangt namelijk grotendeels af van de staat van je matras. Voldoet jouw matras wel aan je persoonlijke behoeften? Of is ze aan vervanging toe? Kom bij ons langs voor slaapadvies op maat en ga naar huis met een matras op maat van jouw leven.

sleeplife dekbedden

Korting op dekbedden

Ook je dekbed draagt bij tot een deugddoende nachtrust. Om goed te kunnen slapen, mag je het 's nachts niet te warm of te koud hebben, maar dat is niet het enige. Welke vulling en welke grootte is voor jou het meest geschikt? Nood aan advies over dekbedden? Onze slaapexperts begeleiden je graag naar jouw ideale dekbed voor zalige nachten. Ook wanneer er geen Outlet Days zijn.

sleeplife dekbedovertrekken

Korting op dekbedovertrekken

Comfortabel slapen is een absolute must, maar het oog wilt ook wat. Je wilt dat je slaapkamer een bepaalde sfeer uitstraalt of misschien wil je van je bed wel dé blikvanger maken. Dat kan allemaal met het geschikte dekbedovertrek. Sleeplife® heeft het grootste aanbod dekbedovertrekken in België, voor elk wat wils dus.

Kiezen voor Sleeplife®

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en beddengoed met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met een grote betrokkenheid
  • met 35 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij een van onze 18 beddenwinkels in Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.