Sleeplife® Outlet Days

Profiteer van uitzonderlijke kortingen tot 50%

Hou je van koopjes? Dan zijn de Sleeplife® Outlet Days hét moment om toe te slaan! Wij vernieuwen onze collectie, jij profiteert ervan. Geniet nog t.e.m. 30 mei van uitzonderlijke kortingen tot maar liefst 50%! Ontdek bedden, boxsprings, hoofdkussens, matrassen, dekbedden, accessoires en bedtextiel in uitverkoop of neem een kijkje naar onze extra voordelige toonzaalmodellen.

Omdat gezond slapen en leven onze missie blijft, nemen we enkele extra voorzorgsmaatregelen om jouw winkelbeleving nog beter en nog veiliger te maken. Je kan dus met een gerust gemoed komen shoppen in elk van onze 19 winkels. Maak alvast een afspraak voor persoonlijk slaapadvies!

Outlet Days: korting op toonzaalmodellen

Toonzaalmodellen tegen uitzonderlijke prijzen

Bij Sleeplife® blijven we onze collectie voortdurend vernieuwen. Om plaats te maken voor nieuwe slaapoplossingen kan je nu profiteren van uitzonderlijke kortingen op onze toonzaalmodellen. Benieuwd of je jouw slaapoplossing tegen een droomprijs ontdekt? Wees er snel bij, want op = op!

Ontdek onze toonzaalmodellen

Outlet Days: korting op boxsprings

Tot 30% korting op boxsprings

Droom je van een zalige nachtrust? Tegen een voordelige prijs? Dan hebben we goed nieuws, want tijdens de Sleeplife® Outlet Days profiteer je van kortingen tot 30% op een selectie Functional-boxspringcombinaties (toonzaalmodellen).

Deze actie is niet geldig op het nieuwe Functional-gamma.

Ontdek onze boxsprings

Outlet Days: korting op matrassen

Tot 50% korting op matrassen

Je geniet pas van een welverdiende nachtrust als je bedbodem en matras goed op mekaar zijn afgestemd. Tijdens de Outlet Days bespaar je tot 50% op alle toonzaalmodellen van de Comfort Pocket matras. Een belangrijke schakel in jouw perfecte slaapoplossing.

Ontdek onze matrassen

Outlet Days: korting op hoofdkussens

Tot 30% korting op hoofdkussens

Je hoofdkussen is heel belangrijk als je goed wilt slapen. De Outlet Days zijn een uitstekende periode om een nieuw exemplaar aan te schaffen, want je profiteert van kortingen tot 30%. Kom langs en ontdek jouw nieuwe hoofdkussen, helemaal op maat van jouw behoeften.

Ontdek onze hoofdkussens

Outlet Days: korting op dekbedden

Tot 30% korting op dekbedden

Om lekker te kunnen slapen, mag je het 's nachts niet te warm of te koud hebben. Een dekbed met de juiste vulling en grootte helpt je daarbij. Tijdens de Outlet Days kan je jouw dekbed in huis halen met een korting tot 30%. Bekijk onze selectie dekbedden en profiteer!

Ontdek onze dekbedden

Outlet Days: korting op accessoires

Tot 50% korting op accessoires

Iedereen maakt het wel eens graag gezellig. Met zijn tweetjes in bed of in de zetel? Een kamerjas of plaid is daarbij zeker geen overbodige luxe. De korting tot 50% is nog een extra reden om deze hebbedingetjes snel in huis te halen. Profiteer ervan tijdens de Outlet Days. Ga nu op koopjesjacht in onze winkels!

Ontdek onze accessoires

waarom kiezen voor Sleeplife

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en beddengoed met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met een grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.