sleeplife opendeurdagen

Momenteel lopen er geen Opendeurdagen bij Sleeplife®. De vorige editie liep van 27 september tot en met 13 oktober 2019.

Heb je nood aan een slaapoplossing die je lichaam precies ondersteunt waar en wanneer dat nodig is? Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen maak je op een ontspannen manier kennis met ons ruime aanbod boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken... Onze adviseurs begeleiden je op een professionele en persoonlijke manier naar jouw perfecte slaapsysteem.

De Sleeplife® Opendeurdagen worden elk jaar tweemaal georganiseerd voor al wie droomt van een zalige nachtrust. Je ervaart het gevoel van correcte ondersteuning en geniet tegelijk ook van allerlei speciale acties, kortingen en voorwaarden.

Opendeurdagen gemist? Bekijk onze toonzaalmodellen!

Heb je onze laatste Opendeurdagen gemist? Geen zorgen, je kunt het hele jaar door op uitgebreid slaapadvies rekenen. Bij Sleeplife® begeleiden we je stap voor stap naar de passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Het meest persoonlijke slaapsysteem. Bedden helemaal op jouw maat. Wist je trouwens dat je ook buiten de Opendeurdagen kan profiteren van kortingen op onze toonzaalmodellen? Ontdek ze online!

Tijdens de voorbije Opendeurdagen kon je genieten van volgende acties:

voordeel op ergosleep

Tot €1.000 voordeel op Ergosleep® bedcombinaties

Tijdens de vorige Sleeplife® Opendeurdagen genoot je tot € 1.000 voordeel op een selectie van Ergosleep®-slaapsystemen. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA® meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio. 

Ontdek de Ergosleep®-bedcombinaties

gratis textielbon

Gratis textielbon bij aankoop van een matras

Als je tijdens de voorbije Sleeplife® Opendeurdagen een nieuwe matras kocht, kreeg je er een gratis textielbon t.w.v. 15% van het aankoopbedrag bij. Deze actie is niet meer geldig, maar je kan nog steeds je ideale matras online ontdekken of in je favoriete Sleeplife®-winkel.

Ontdek onze matrassen

gratis dekbedovertrek

Gratis dekbedovertrek bij aankoop van een winterdekbed

Een warm winterdekbed is belangrijk tijdens koude nachten. Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen kreeg je er je dekbedovertrek gratis bij. Deze actie is niet meer geldig, maar neem gerust een kijkje tussen onze dekbedden online.

Ontdek onze dekbedden

gratis SLAAP-DNA meting

Gratis SLAAP-DNA® meting in de Ergosleep® belevingsstudio

Ook buiten de Opendeurdagen ervaar je zelf het belang van een correcte ondersteuning In de belevingsstudio van Ergosleep®. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt.

Relax en geniet.

De mooiste fashiontrends voor je bed (herfst/winter 2019)

Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. Laat je inspireren door de mooiste fashiontrends voor je bed (herfst/winter 2019).
textieltrends najaar 2019

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties