Momenteel zijn er geen Opendeurdagen bij Sleeplife®.

Op zoek naar een zalige nachtrust? Ieder najaar organiseren we de Sleeplife® Opendeurdagen. Tijdens deze periode kan je profiteren van tal van uitzonderlijke acties en kortingen. Je maakt er op een ongedwongen manier kennis met ons ruime aanbod boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken.

Natuurlijk kan je het hele jaar door rekenen op het advies van onze slaapexperts om de slaapoplossing op maat van jouw leven te vinden. Maak je afspraak of kom snel langs in 1 van onze 18 winkels.

Onze voorbije opendeuracties:

Tot € 1.000 voordeel op Ergosleep® bedcombinaties

Tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Dankzij Ergosleep® slaap je helemaal op maat van jouw lichaam. Tijdens de voorbije Sleeplife® Opendeurdagen deed je tot € 1.000 voordeel op een selectie Ergosleep®-bedcombinaties. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio.
 

Kies je bedcombinatie

Gratis textielbon bij aankoop van een matras

Gratis textielbon bij aankoop van een matras

Op zoek naar een zalige nachtrust? Bij Sleeplife® meten we je lichaamsbouw- en profiel om zo jouw perfecte matras te vinden. Tijdens de voorbije Opendeurdagen trakteerden we je bovendien op een gratis textielbon t.w.v. 10% van het aankoopbedrag.

Ontdek onze matrassen

Gratis dekbedovertrek bij aankoop winterdekbed

Gratis dekbedovertrek bij aankoop winterdekbed

Nu de zomer definitief achter de rug is, worden de nachten stilaan weer wat koeler. Tijd dus om je bed aan te passen met een warm winterdekbed. Tijdens de voorbije Sleeplife® Opendeurdagen kreeg je er je dekbedovertrek gratis bij.
 

Meer over deze actie

Op zoek naar een zalige nachtrust? Maak een afspraak, dan voorzien we zeker voldoende tijd om je uitgebreid te adviseren. Uiteraard ben je ook zonder seintje meer dan welkom in 1 van onze 19 winkels.

De mooiste fashiontrends voor je bed (herfst/winter 2020)

Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. Laat je inspireren door de mooiste fashiontrends voor je bed (herfst/winter 2020).

Gratis SLAAP-DNA® meting

Gratis SLAAP-DNA® meting in de Ergosleep® belevingsstudio

Ook buiten de Opendeurdagen kan je zelf het belang ervaren van een correcte ondersteuning In de belevingsstudio van Ergosleep®. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt.

Relax en geniet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties en opendeurdagen.