Momenteel lopen er geen opendeurdagen bij Sleeplife®. De vorige editie liep van 28 september tot en met 13 oktober 2018.

Heb je nood aan een slaapoplossing die je lichaam precies ondersteunt waar en wanneer dat nodig is? Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen maak je op een ontspannen manier kennis met ons ruime aanbod boxsprings, lattenbodemsmatrassenhoofdkussensdekbeddendekbedovertrekken ... Onze adviseurs begeleiden je op een professionele en persoonlijke manier naar jouw perfecte slaapsysteem.

Geniet tijdens de opendeurdagen van speciale acties en kortingen

De Sleeplife® Opendeurdagen worden elk jaar tweemaal georganiseerd voor al wie droomt van een zalige nachtrust. Je ervaart het gevoel van correcte ondersteuning en geniet tegelijk ook van allerlei speciale acties, kortingen en voorwaarden.

Opendeurdagen gemist?

Heb je onze laatste opendeurdagen gemist? Geen zorgen, je kunt het hele jaar door op uitgebreid slaapadvies rekenen. Bij Sleeplife® begeleiden we je stap voor stap naar de passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Het meest persoonlijke slaapsysteem. Bedden helemaal op jouw maat. Kom je langs in de Sleeplife® winkel in jouw buurt? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Tijdens de voorbije opendeurdagen kon je genieten van volgende acties

krijg tot € 100 voor je oude matras

Krijg tot € 100 voor je oude matras

In ruil voor je oude eenpersoonsmatras kreeg je € 50 korting op de aankoop van een nieuwe matras. In ruil voor twee oude eenpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras kreeg je € 100 korting. Deze actie was alleen geldig bij aankoop van een nieuwe matras.

tot € 1000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Tot € 1000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Tijdens de vorige Sleeplife® Opendeurdagen genoot je tot € 1000 voordeel op een selectie van Ergosleep® slaapsystemen. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA® meting in onze Ergosleep® belevingsstudio. 

gratis dekbedovertrek bij aankoop winterdekbed

Gratis dekbedovertrek bij aankoop winterdekbed

Omdat de winter voor de deur stond, was het hoog tijd om het zomerdekbed te vervangen door een winterdons. De opendeurdagen waren hét moment! Want bij aankoop van een winterdekbed kreeg je er een dekbedovertrek bij. Actie was enkel geldig gedurende de Sleeplife® Opendeurdagen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We brengen je op de hoogte van de volgende opendeurdagen.