Onze bedden gezien in 'Huis Gemaakt'?

Sleeplife® VTM Huis Gemaakt

Volg jij ook de verbouwstrijd tussen de koppels in 'Huis Gemaakt' op VTM? Dan heb je vast en zeker onze slaapoplossingen gespot. Zeg nu zelf, een tiptop afgewerkte slaapkamer mag niet ontbreken. Daarom nemen wij opnieuw de bedden voor onze rekening in dit tweede seizoen. 

Tijdens hun bezoek aan onze winkels kregen de koppels professioneel slaapadvies van onze experts en ontdekten ze hun unieke SLAAP-DNA® door een meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio. Het winnende koppel mag zijn droomhuis - inclusief Sleeplife®-slaapcomfort - houden. Blijf vooral kijken als je wilt weten wie er gaat winnen. Elke dinsdag- en donderdagavond op VTM! 

Waarom kozen de koppels voor Sleeplife®?

Bij Sleeplife® streven we er dag in dag uit naar om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Dat doen we door op zoek te gaan naar een onderbouwde slaapoplossing, die volledig aan je behoeften voldoet. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Onze missie is geslaagd wanneer jij voelbaar beter slaapt. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

groot assortiment slaapcomfort

Groot assortiment

beddengoed, donsdekens en hoofdkussens

Altijd dichtbij

19 beddenwinkels in Vlaanderen

Ergosleep® verdeler

Ontdek jouw SLAAP-DNA®

Gratis* matraswissel

1x hardheid wijzigen
*Exclusief transportkost

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®?

Laat het gratis meten bij Sleeplife®

Droom je, net als de koppels van Huis Gemaakt, van een bed dat perfect bij je past? Wij meten jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® en integreren het in je Ergosleep®-bedbodem en -matras. Zo ben je verzekerd van een zalige nachtrust. Kom snel langs in 1 van onze 19 winkels en laat het gratis meten in de Ergosleep®-belevingsstudio.