Merci België!

Beste klant,

We willen je vanuit de grond van ons hart bedanken. Bedankt om al meer dan 35 jaar lang te vertrouwen op Sleeplife® en op onze Belgische producten. Bedankt om ook in deze ongewone tijden online bestellingen te blijven plaatsen bij onze 19 lokale, zelfstandige winkels. En bedankt om ook na deze coronacrisis lokaal te blijven kopen en zo onze Belgische economie te ondersteunen.

Meer dan ooit zijn we ons bewust van onze missie, waarden en roots. Als dé Belgische slaapspecialist staan we ook in deze moeilijke momenten klaar om je aan de slaapoplossing op maat van jouw leven te helpen. Met slaapadvies dat écht het verschil maakt, dag én nacht.

Merci België

100% Belgisch

100% Belgisch, 100% unieke slaapoplossingen

Sleeplife® is geen multinational, maar een bedrijf met 100% Belgische roots. Het voordeel voor jou? In elk van onze winkels ontmoet je slaapexperts die tijd voor je vrij maken om je persoonlijk slaapadvies te geven. Daarom werd Sleeplife® in 2019 ook verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

In onze winkels en webshop vind je, naast ons eigen gamma, nog verschillende andere Belgische merken. Zo is Sleeplife® exclusieve verdeler van Ergosleep®, een 100% Belgisch bedrijf dat lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelde die op jouw slaapprofiel (of SLAAP-DNA®) worden afgestemd. Dat verzekert je van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie. Wist je dat zelfs onze Rode Duivels op Ergosleep® vertrouwen?

 

Maak je afspraak bij de winkel in jouw buurt

Wil je lokaal kopen? Ga dan zeker ook even langs bij de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Wist je dat je bij ons ook op afspraak kan langskomen?

Shop online

Shop veilig en lokaal: shop online

Dankzij onze webshop kan je altijd van thuis uit slaapcomfort bestellen. Je steunt er niet alleen de lokale economie mee, je profiteert ook regelmatig van kortingen en promoties. We leveren je bestelling bovendien aan huis (gratis vanaf € 49,00). Online shoppen is 100% veilig! Zin om op koopjesjacht te gaan?