5 redenen om langs te komen tijdens de Outlet Days

Bij Sleeplife® ontdek je altijd de laatste trends en nieuwigheden op vlak van slaapcomfort. Om plaats te maken voor nieuwe slaapoplossingen zijn het jaarlijks Outlet Days bij Sleeplife®. Tijdens die actieperiode kan je genieten van uitzonderlijke kortingen. Het perfecte moment om jouw persoonlijke slaapoplossing te vinden tegen een lagere prijs. Als dat niet mooi meegenomen is! Momenteel zijn er geen Outlet Days, maar ga gerust langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt en laat je begeleiden door een slaapexpert. 

Lagere prijzen, hogere slaapkwaliteit

Je leest het goed, tijdens de Outlet Days kan je besparen op je nieuwe slaapoplossing, zonder in te boeten op kwaliteit. Onze showroommodellen worden namelijk verkocht tegen uitzonderlijke prijzen met kortingen tot 50%. Té mooi om te laten schieten. Ontdek snel alle toonzaalmodellen of breng een bezoek aan je favoriete Sleeplife®-winkel.

 

Laat je bijstaan door onze slaapadviseurs

 

professioneel advies sleeplife

Het juiste hoofdkussen, de perfecte matras of de ideale lattenbodem vinden is verre van gemakkelijk. Waar moet je op letten, wat zijn de verschillen en waar heb jij behoefte aan? Wil je écht zeker zijn dat je naar huis gaat met een slaapoplossing die jou zalige nachten bezorgt? Neem dan zeker je tijd, maar laat je ook adviseren door experts.

 

Onze slaapadviseurs hebben meer dan 35 jaar ervaring en kennen de slaapwereld door en door. Ze luisteren naar jouw verhaal, beantwoorden je vragen en begeleiden je totdat jullie samen de slaapoplossing op jouw maat hebben gevonden. Ook tijdens de Outlet Days. Kom gerust even langs of maak een afspraak, we verwelkomen je graag.

Extra voordelig bedtextiel

kortingen op dekbedovertrekken

Om zalig te slapen heb je ook kwalitatief beddengoed nodig. Tijdens de Outlet days zijn er, naast kortingen op toonzaalmodellen, ook kortingen tot 50% op een selectie beddengoed. Luxueus bedtextiel, gemaakt van 100% hoogkwalitatief Egyptisch katoensatijn die zijdezacht aanvoelt op je huid. Deze stof is uitermate absorberend, waardoor je elke nacht op rij comfortabel slaapt. 

10% korting op matrassen

korting op matrassenHet wordt nog beter, want je krijgt tijdens deze actieperiode ook 10% korting op matrassen! Ontdek meer dan 40 verschillende kwaliteitsmatrassen, voor elk budget en in tal van afmetingen. Eenpersoonsmatrassen, tweepersoonsmatrassen en dekmatrassen. Elk met hun unieke eigenschappen, om je nachtrust zo comfortabel mogelijk te maken. Vind samen met een slaapadviseur de matras die voor jou geschikt is in de winkel in je buurt of shop gewoon online.

Lenteschoonmaak in je slaapkamer

lenteschoonmaak slaapkamer

Zalig toch, de komst van de lente. Symbolisch het begin van iets nieuws, in de praktijk voor velen de tijd voor een grote lenteschoonmaak. Neem ook zeker je slaapkamer eens grondig onder handen. Beperk je daarbij niet enkel tot het wassen van je hoeslakens, kussenslopen en matrassenbeschermers. Neem ook eens de staat van je slaapsysteem onder de loep. Misschien merk je op dat je matras aan vervanging toe is, je dringend een nieuw hoofdkussen moet kopen of dat je lattenbodem zijn beste tijd heeft gehad.