Must-see: het gloednieuwe gamma Functional-boxsprings

Sleeplife® is non-stop op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame slaapoplossingen. Daarbij houden we alle trends nauwlettend in de gaten, opdat jij kan kiezen uit een subliem slaapaanbod. Is een boxspring iets waar je al lang van droomt, maar nog steeds niet hebt gevonden? Lees dan zeker verder, want we laten ons nieuwe gamma Sleeplife® Functional-boxsprings op je los.

Waarom kiezen voor een Functional-boxspring?

Onze basisboxspring bezorgt je een aangename slaapbeleving voor een voordelige prijs. In combinatie met de juiste matras krijgt je lichaam de perfecte ondersteuning en geniet je elke nacht van een heerlijke nachtrust. De box is bovendien gemaakt uit vurenhout en duurzame pocketveren. Kortom: budgetvriendelijk én kwalitatief.

Deze boxspring is dus de ideale keuze als je op zoek bent naar zalig slaapcomfort voor een scherpe prijs. Voor jou alleen of samen met je partner. Sounds good? Bekijk snel alle details van de Functional-boxspring. Sounds even better? Kom deze boxspring dan testen in onze slaapwinkels en doe een beroep op de expertise van onze slaapadviseurs. We geven je met plezier persoonlijk advies op maat en beantwoorden al je vragen.

2 prachtige uitvoeringen

Barst je ondertussen van nieuwsgierigheid naar onze gloednieuwe collectie? Dit zijn ze dan, de 2 prachtige nieuwe uitvoeringen. Strak en stijlvol dankzij het ultradun design en van de beste makelij. En? Welke is de perfecte match voor jouw slaapkamer?

Lund

sleeplife® blog boxspring

Bergen

sleeplife® blog boxspring

Stel zelf je boxspring samen

sleeplife® blog boxspring

Het leukste komt nog: je kan jouw Sleeplife® Functional-boxspring zelf samenstellen! Helemaal naar jouw smaak en wensen. Kies je favoriete hoofdbord en maak het af met een stof, voetbord en poten naar keuze. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je nieuwe bed perfect bij jou en je slaapkamer past. Welke stijl je ook verkiest, jouw bed wordt dé blikvanger van de kamer.

En je beddengoed?

Een prachtig bed verdient prachtig beddengoed, toch? Geef je nieuwe boxspring de finishing touch met stijlvol en hoogkwalitatief bedtextiel. Je slaapkamer krijgt extra veel uitstraling en jij slaapt elke nacht heerlijk onder je nieuwe lakens.

sleeplife® blog boxspring

PS Bij Sleeplife® vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België.

Ontdek ons beddengoed

Budgetvriendelijk en stijlvol slaapgenot

Dat is de Functional-boxspring kort samengevat. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je deze boxspring komen uittesten? Maak een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Onze slaapadviseurs zullen klaarstaan met persoonlijk advies op maat.