Black Friday Deals

Black Friday Deals Sleeplife® - actie afgelopen

Momenteel zijn er geen Black Friday Deals bij Sleeplife®

Elke fervent online shopper kijkt uit naar die ene dag in het jaar. Dé dag waarop je kan profiteren van de beste online deals. We hebben het natuurlijk over Black Friday. Ook wij laten die dag niet zomaar passeren. Momenteel lopen er echter geen Black Friday Deals bij Sleeplife®.

Hou onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende actie. In afwachting kan je slaapcomfort en bedtextiel shoppen in 1 van onze 22 winkels of in de webshop.

Tijdens de vorige Black Friday Deals kon je genieten van kortingen op:

Sleeplife® korting op bedtextiel

Dekbedovertrekken

Tijd om je slaapkamer naar een hoger niveau te tillen? In onze webshop vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België. Kwalitatief, in elke stijl, in alle formaten en voor elk budget. Laat je inspireren door het mooiste beddengoed.

De nieuwe collectie bedtextiel is er

Het mooiste beddengoed voor dit najaar

Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. Neem snel een kijkje als jouw bed toe is aan een nieuwe look.

Black Friday korting op hoofdkussens
100% Belgische slaapoplossingen

100% Belgisch, 100% unieke slaapoplossingen

Als dé Belgische slaapspecialist staan onze slaapexperts altijd klaar om je persoonlijk slaapadvies te geven. Maak dus gerust een afspraak met 1 van onze 22 winkels. 

Naast ons eigen gamma vind je in onze winkels en webshop ook verschillende andere Belgische merken. Zo is Sleeplife® exclusieve verdeler van Ergosleep®, een bedrijf dat lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelde die op jouw slaapprofiel (of SLAAP-DNA®) worden afgestemd. Een zalige nachtrust gegarandeerd. Wist je dat zelfs onze Rode Duivels vertrouwen op Ergosleep®?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties