Black Friday Deals

Profiteer van 15% korting op alle bedtextiel

Elke fervent online shopper kijkt uit naar die ene dag in het jaar. Dé dag waarop je kan profiteren van de beste online deals. We hebben het natuurlijk over Black Friday.

Ook wij laten die dag niet zomaar passeren. Meer zelfs, bij Sleeplife® profiteer je t.e.m. 28 november van exclusieve Black Friday Deals in onze webshop en winkels! Je krijgt 15% korting op alle beddengoed (dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen), dekbedden, kussens, beschermers en accessoires. 

Op welke producten geniet je van Black Friday Deals?

Korting op beddengoed

Korting op beddengoed

dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen

Tijd om je slaapkamer naar een hoger niveau te tillen? Bij Sleeplife® vind je niet alleen het grootste aanbod dekbedovertrekken van België, maar ook tal van hoeslakens, lakens en kussenslopen. Kwalitatief, in elke stijl en in alle formaten. Laat je inspireren door het mooiste beddengoed en shop met Black Friday-korting.

Korting op hoofdkussens

Korting op hoofdkussens

Hoe lang slaap jij al op hetzelfde kussen? Na verloop van tijd verliest je kussen zijn ondersteunende eigenschappen. Bovendien is het niet echt hygiënisch om te lang op hetzelfde kussen te slapen. Ontdek snel onze tijdelijk extra voordelige hoofdkussens.

Shop hoofdkussens online

Korting op dekbedden

Korting op dekbedden

Heb je al een geschikt dekbed voor koude winternachten? Nu is hét moment om een warm winterdekbed of vierseizoensdekbed aan te schaffen voor een zacht prijsje. Dankzij ons uitgebreide aanbod hebben we voor iedereen het gepaste dekbed.

Shop dekbedden online

Korting op dekbedden

Korting op beschermers

Een beschermer laat je niet alleen langer genieten van je matras of kussen, het is ook hygiënisch. Afhankelijk van je behoeften kan je kiezen tussen verschillende soorten, zoals waterdichte of temperatuurregulerende beschermers. Ontdek ze online.

Shop beschermers online

Korting op accessoires

Korting op accessoires

We hebben heel wat knappe accessoires om van jouw slaapkamer het mooiste stekje in huis te maken. Denk maar aan sierkussens, plaids, kamerjassen, bedspreien... Voor elk wat wils. Neem snel een kijkje en shop online.

Shop accessoires online

Sleeplife® Impressions herfst/winter '22

De mooiste textieltrends voor dit najaar

Til je bed én slaapkamer dit najaar naar een hoger niveau met onze nieuwe Sleeplife® Impressions. Drie prachtige textieltrends die de kers op de taart zijn voor je slaapkamerinterieur. Laat je inspireren en haal dit beddengoed nu met 15% korting in huis.

Beste Winkelketen van België in de categorie slapen

Sleeplife® verkozen tot Beste Winkelketen van België

in de categorie slapen

Tienduizenden klanten slapen voortaan voelbaar beter dankzij ons persoonlijk advies. Daarom verkozen ze Sleeplife® tot Beste Winkelketen van België in de categorie ‘slapen’.

100% Belgische slaapoplossingen

100% Belgisch, 100% unieke slaapoplossingen

Als dé Belgische slaapspecialist staan onze slaapexperts altijd klaar om je persoonlijk slaapadvies te geven. Maak dus gerust een afspraak met 1 van onze 20 winkels. 

Naast ons eigen gamma vind je in onze winkels en webshop ook verschillende andere Belgische merken. Zo is Sleeplife® exclusieve dealer van Ergosleep®, een bedrijf dat lattenbodems, boxsprings en matrassen ontwikkelde die op jouw slaapprofiel (of SLAAP-DNA®) worden afgestemd. Een zalige nachtrust gegarandeerd. Wist je dat zelfs onze Rode Duivels vertrouwen op Ergosleep®?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties